sztem még caparros a sevillában.tarodid írta:Nem emlékeztek rá, hogy Ramost melyik edző kezdte el középhátvédként játszatni? Ha megölnek se jut eszembe.
itt madridban volt vmelyik nagyokos, aki úgy gondolta, hogy jobbhátvéd.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. január 31., szombat 16:59
sztem még caparros a sevillában.tarodid írta:Nem emlékeztek rá, hogy Ramost melyik edző kezdte el középhátvédként játszatni? Ha megölnek se jut eszembe.

HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. január 31., szombat 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 14:54
Nem tudok róla, hogy bármikor is fény derülne a hivatalos fizetésekről.ha jól tudom leghamarabb évvégén tudjuk meg hogy ki mennyit is keres nem?
Én leírtam, hogy miért tartom elképzelhetőnek, a 3 vagy akár 5,5 milliós fizetést is. Két év alatt invesztálunk bele annyi pénzt kb, mint most Lucas Silvába, ha nem jön be, akkor nullásan távozhat majd nagyjából. Akkora kutyaütő csak nem lehet, hogy Wenger ne adjon egy 18 éves fiúért 15 milliótde Perezt fizetési módszerét ismerve 1000% hogy sokkal kevesebbet keres mint amennyiért beárazták.
Gondolom tartja az elvet, hogy akkor tárgyalnak, ha két év van vissza a szerződéséből, és Ramosé 2017. június 30. szól, de akkor nem látom értelmét a júniusi hírnek.Csak Perez tudja hogy miért nem hosszabbítottak vele már a nyáron.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 25., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 14:42
Az 5,5ről több hír született, mint a háromról, amiről konkrétan egy helyen írtak. És miért kéne osztani kettővel? Akkor csak Bale is ötöt kap? Vagy mi erre a képlet?BBeno írta:már miért keresne többet? jól hangzik túlozni de még a legbetegebb hírek szerint sem keres Odegaard nettó 5,5-öt. merthogy Ramos ennyit keres.
elmondásod szerint a nettó 3 már hihető. akkor kb felét keresi.
amúgy szerintem ennél is kevesebbet keres a gyerek.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. január 25., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 25., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 14:36
Én megértem hogy frusztrált. A tavalyi szezon után be lett ígérve neki a nagy lóvé, aztán azóta nem történt semmi, csak annyi, hogy alkudoznak vele, Karimnak megadták a dupla fizetést, ahogy Faust is írja, egy 16 éves srácnak többet fizetnek, mint neki, stb.BBeno írta:amit januárban lehozott foci címmel azt zsebre teheti. kupából kiverte a csapatot, majdnem a bajnokság is odaveszett. gondolkozzon el inkább. és ne a pénzen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 25., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 14:26
http://madridom.hu/blog/2014/06/11/ramo ... ikus-lesz/nmate írta:Mondjuk nyáron is eszébe juthatott volna. Ettől függetlenül szerintem is jobb bérezést érdemel.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 25., vasárnap 14:24
Kajára biztos jut, de ha egy frissen érkezett 16 éves Castillás is többet keres nála akkor szerintem érthető hogy pampog.realfan91 írta:Nagyon el van magával ez az ember.. Nem tudom miért nem tudja elfogadni a szerződés hosszabbítást, biztos nem jut pénz kajára.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 25., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 25., vasárnap 14:21
Ő a második legjobb(Legfontosabb) játékosunk a keretben már évek óta, és nem kis része volt a decimában... Szerintem teljesen jogosak az elvárásai.realfan91 írta:Nagyon el van magával ez az ember.. Nem tudom miért nem tudja elfogadni a szerződés hosszabbítást, biztos nem jut pénz kajára.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. január 25., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. január 17., szombat 13:11
Szerintem ez betudható volt annak, hogy a játékosok beletörődtek abba, hogy nem tudják ledolgozni a hátrányt és csúnya szóval élve belesz@rtak az egészbe onnantól. A sok eladott labda illetőleg a sok szabálytalanság is a meccs végén, ennek tudható be. Elkeseredettség stb. A többi meccsen biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz.lordgabi írta:2007 óta szerintem láttam a meccseink 85-90%-át élőben, de még ilyen gyenge teljesítményre nem emlékszem tőle. Azok az eladott labdák...a második félidő vége felé simán volt három orbitális bakipassza a tizenhatos előterénél (oké, más is hibázott), már meg sem lepődtem, az sem ütött volna meg, ha kiállíttatja magát a végére. A góljánál nagy volt az öröm, mondtam is, hogy ki más?!, de azért ennyi hiba neki sem megengedett, bármennyit is köszönhet(t)ünk neki.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 15., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 7., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 7., szerda 22:59
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem