Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 29., szerda 13:38

Whiteheart írta:
M1Ö írta:

Az nem lehet, hogy ti, "nyugodt" (látszik a hozzászólásodból milyen nyugodt vagy) Fidesz szavazók nyugtatjátok magatok az idézett szöveggel? :)
Lehet. Lehet nem :)

Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon...
Te milyen woke-ot látsz MP körül? :lol:

Lengyelországban is átvette tán a woke a hatalmat, miután Tusk legyőzte az ottani Orbánt és a Fideszt? (a PiS-t meg a vezetőjét)

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 29., szerda 13:35

Whiteheart írta:
M1Ö írta:

Az nem lehet, hogy ti, "nyugodt" (látszik a hozzászólásodból milyen nyugodt vagy) Fidesz szavazók nyugtatjátok magatok az idézett szöveggel? :)

Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon...
Veled is sikerult elhitetni, hogy a politika az identitasok harcarol szol elsosorban, addig sem figyelsz az osszeomlo es korrupt allamapparatusra.

Ilyen az amikor valakit a felelmei iranyitanak. Nekem is voltak pontok az eletemben amikor hasonloan gondolkodtam, soha tobbet.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 13:32

M1Ö írta:
Whiteheart írta:Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat.
Whiteheart írta: Tartsatok ki a "kiábrándult fideszesek" is visszajönnek Orbánhoz mert nem kell a zsákba macska erőfitogtató erőlködése se Petinek, se a megmondó ember Torockainak, akik megmondják az egyértelműt amit amúgy is megtett volna a fidesz de ők azzal vagánykodnak hogy előbb mondták
Minden marad így még 10 évig kb

szuperliga.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 29., szerda 13:32

Mondjuk az erofitogtatas kapcsan sem MP ugrik be elsokent a magyar politikai palettarol. :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 29., szerda 13:22

Whiteheart írta:Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat.
Whiteheart írta: Tartsatok ki a "kiábrándult fideszesek" is visszajönnek Orbánhoz mert nem kell a zsákba macska erőfitogtató erőlködése se Petinek, se a megmondó ember Torockainak, akik megmondják az egyértelműt amit amúgy is megtett volna a fidesz de ők azzal vagánykodnak hogy előbb mondták
Minden marad így még 10 évig kb
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 29., szerda 13:14

Whiteheart írta: Mert a nyugodt fideszes nem szólal meg mert felesleges veletek vitatkozni.
Vagy már akkora nála a kognitív disszonancia, hogy inkább vallást csinál a politikából, és a vita elől is elzárkózik.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 13:10

halamadrid írta:
'shutterisland írta: dk-t en se tudom hova tenni.

az 50 alatti korosztalyban kizartnak tartom, hogy a rokoni, barati szalokon (pl apa, anya vagy a szomszed stb dk-s szinekben kepviselo azt szivessegbol oda huzunk) kivuli, meggyozodesbol odaszavazo reteg egyaltalan merheto lenne szazalekban.

50+ korosztalyban okes, hogy van meg valami taboruk, de ott meg magasabb az elhalalozas igy termeszetesen is csokkenni kellene a tamogatottsaguknak.

szerintem ok nem lesznek tenyezok, nekem a mihazank bassza a csoromet inkabb.
rendszeresen jol merik oket, 5-10 koze, turotorta is jo eredmenyt hozott a tolnai idokozin, toroczkai is ki fogja hajtani a belet a kampanyban, az ostoba retegbol (es az o szavazatuk is egyet er) rengetegen odahuznak majd a tisza helyett, remelem nem ezen fog mulni.

Szerintem a vártnál nagyobb a Fidesz-MH átvándorlás, különben nem tudon értelmezi az egészet.
Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat. :lol: Mert a nyugodt fideszes nem szólal meg mert felesleges veletek vitatkozni. Az ideges fideszes pedig az ilyen meleg vérű akit tudjátok milyen hülyeséggel lehet felhúzni. Túl sokan vannak ebből is 🙈

Tartsatok ki a "kiábrándult fideszesek" is visszajönnek Orbánhoz mert nem kell a zsákba macska erőfitogtató erőlködése se Petinek, se a megmondó ember Torockainak, akik megmondják az egyértelműt amit amúgy is megtett volna a fidesz de ők azzal vagánykodnak hogy előbb mondták :agree:
Minden marad így még 10 évig kb :kacsint:
szuperliga.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 29., szerda 12:53

https://www.reddit.com/r/hungary/s/Tz0rhEdj7C

Nem kicsit frusztrált a fideszes ipse. És komolyan az ellenérv arra, hogy miért rossz a MaxiDubaj az az, hogy "dehát MP lehallgatta a feleségét"

Parlamentben se nagyon látni ilyen kirohanást :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 29., szerda 11:32

Ásványvíz Szandi nagyon beleszaladt... :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 20:32

'shutterisland írta: vagy az van, hogy a "kiabrandult fideszes" valoban letezik es inkabb az alusisak alatt lelt megnyugvast, vagy pedig kiserik jol mozgosit a forumon. :mrgreen:
Igen, diszkréten erre akartam utalni.

Az előző kommentben lemaradt a nyíl, Fidesz-->Mi Hazánkot akartam, bár ez talán kikövetkeztethető volt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 28., kedd 20:03

De hát a Mi Hazánk nem szatellit párty mit izgultok :lol:
Szépen a Tiszával majd rendberakja az országot Toroczkai :kalapos:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 28., kedd 19:38

vagy az van, hogy a "kiabrandult fideszes" valoban letezik es inkabb az alusisak alatt lelt megnyugvast, vagy pedig kiserik jol mozgosit a forumon. :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 19:36

'shutterisland írta: dk-t en se tudom hova tenni.

az 50 alatti korosztalyban kizartnak tartom, hogy a rokoni, barati szalokon (pl apa, anya vagy a szomszed stb dk-s szinekben kepviselo azt szivessegbol oda huzunk) kivuli, meggyozodesbol odaszavazo reteg egyaltalan merheto lenne szazalekban.

50+ korosztalyban okes, hogy van meg valami taboruk, de ott meg magasabb az elhalalozas igy termeszetesen is csokkenni kellene a tamogatottsaguknak.

rendszeresen jol merik oket, 5-10 koze, turotorta is jo eredmenyt hozott a tolnai idokozin, toroczkai is ki fogja hajtani a belet a kampanyban, az ostoba retegbol (es az o szavazatuk is egyet er) rengetegen odahuznak majd a tisza helyett, remelem nem ezen fog mulni.

Szerintem a vártnál nagyobb a Fidesz-MH átvándorlás, különben nem tudon értelmezi az egészet.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 28., kedd 18:59

dk-t en se tudom hova tenni.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 17:49

swfan írta: Republikon DK közeli
Az nem az IDEA?
Ők 1 hete 5%-ot mértek.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 28., kedd 17:38

Republikon DK közeli

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 17:26

halamadrid írta: Republikon:

TISZA-EPP: 39% (+2)
Fidesz/KDNP: 32% (+1)
DK: 8% (+1)
Mi Hazánk: 7% (-1)
MKKP: 5%
Momentum: 3% (-1)
Jobbik: 2%
MSZP: 2% (-1)
LMP: 1%
Párbeszéd: 1%

+/- vs. 28 November - 5 December 2024

Fieldwork: 14-22 January 2025
Sample size: 1,000

-

Vannak itt érdekességek, de a trend tovább folytatódik.
DK, hogy az anyamban lehet 8%? :lol: azokra szavazni meg nagyobb baromsag, mint barki masra.

Ertem en, 1000 fos a minta, ami nem sok, de na.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 17:23

Republikon:

TISZA-EPP: 39% (+2)
Fidesz/KDNP: 32% (+1)
DK: 8% (+1)
Mi Hazánk: 7% (-1)
MKKP: 5%
Momentum: 3% (-1)
Jobbik: 2%
MSZP: 2% (-1)
LMP: 1%
Párbeszéd: 1%

+/- vs. 28 November - 5 December 2024

Fieldwork: 14-22 January 2025
Sample size: 1,000

-

Vannak itt érdekességek, de a trend tovább folytatódik.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 28., kedd 17:14

https://www.portfolio.hu/global/2025012 ... nek-737495

Pedig hehe hogy szidta oket :'( ha ezt tudta vna elore :mrgreen:
nuevo_ericco írta: Azért valaki ismét megkérdezhetné Orbán Viktort a szankciókról most, hogy pár napja Trump is kiírta Twitterre, az orosz gazdaság összeomlóban.
Az a baj hogy mar nincsenek fact checkerek akik ellenorizzek ezeket a kosza hireket :'(

Trump amugyis hazudik nem? :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 28., kedd 16:07

Azért valaki ismét megkérdezhetné Orbán Viktort a szankciókról most, hogy pár napja Trump is kiírta Twitterre, az orosz gazdaság összeomlóban.

Vissza: