Valaki játszik vele komolyabban?
Kipróbáltam az OW2-t, úgy hogy az első résszel sose játszottam, el lehet vele szórakozni
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 27., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. október 27., csütörtök 21:48
Van ilyen, bár aki konzolon tolja az ra tudja kötni az egeret mrg a billentyűzetet.hehetheoriginal írta: az télleg ugy van, hogy konzolon kapod az aim assistot az fpsekben?
ha igaz, akkor kurvagáz![]()
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2022. október 27., csütörtök 21:47
Ezt csak addig tudtam nyugodt szívvel kihasználni, míg másnak dolgoztam. Mióta saját vállalkozásba kezdtünk több a szorgalom.hehetheoriginal írta:mire valo a munkaido meg a homeofficede bőven egymás "kárára" mennek, mert munka, család és szociális élet mellett azért napi egy óránál nem jut több figyelem nekik
foleg most hogy már megint hétvége van![]()
Igen, de kikapcsolható és néhány játék még támogatja az egér-billentyűzet használatát is. Szóval a COD-ot például lehet teljesen PC feelingben tolni, 120 FPS mellett. Nem rossz élmény, csak mióta ez a buzi háború van nem visz rá a lélek, hogy lövöldözzek. Refund-ra persze nem elég indok.hehetheoriginal írta: az télleg ugy van, hogy konzolon kapod az aim assistot az fpsekben?
ha igaz, akkor kurvagáz![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 27., csütörtök 21:29
Ezen peldaul meglepodtem, hogy a diablo 3-at mi az asszonnyal jatszottuk xbox-on es nagyon fasza volt az iranyitas, es meg a ps2-s baldur's gate is fasza volt couch coopban, szoval azert ezt a mufajt nem adnam oda kizarolagosan a pcnek (bar vannak irtozatosan elbaltazott iranyitasok is konzolra). RTS-t azt adom, bar a halo wars az xboxon is kenyelmes volt, bar nem tudom azt nevezhetem-e klasszikus rts-nek.sonic írta: Osszes RTS jatek ebbe a kategoriaba esik, gyakorlatilag az osszes shooter, izometrikus action RPG-k (diablo klon). Es itt nem az a lenyeg hogy single player vagy multiplayerrol beszelunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 27., csütörtök 21:20
Ha ennyire érzékeny a szemed (nekem is) akkor teljesen felesleges pénzt adni egy ps5nél szarabb teljesítményre azért, hogy útközben vagy szabin munkaban barhol jatssz egy kicsit. Vegyél egy baszó pc-t. Nekem van ps5 meg 1660ti és azért nem sokkal veri a ps5 2k-ban. Egy 3070el örömet is okozol magadnak legalább útra meg vegyél egy switchet vagy egy steamdecket vagy miazkecsu10 írta:Őszintén azért, mert még a kis 1660-omon is jobb a játékélmény mint a ps5-ön. Semmi szükségem nekem a felskálázott 4k-ra.kiserik írta:
Mivel multit nem játszik, ezért eléggé leredukálódik azon játékok száma, amiket nem lehet játszani konzolon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 21:18
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. október 27., csütörtök 21:17
Igen es emellett van par genre ami jobb PC-n. Egyreszt eger + bill sok mufajban koroket ver a kontrollerre vagy egesz egyszeruen kontrollerrel elvezhetetlen, masreszt reszben emiatt is meg mivel a celkozonseg inkabb pc-n van ezert oda keszulnek a jatekok. Osszes RTS jatek ebbe a kategoriaba esik, gyakorlatilag az osszes shooter, izometrikus action RPG-k (diablo klon). Es itt nem az a lenyeg hogy single player vagy multiplayerrol beszelunk.dortev írta:Mert amit megvettél 2003-ban Steamen PC-re, vagy 2008-ban GOG-on, az máig ott vigyorog a fiókodban, míg konzol esetén nem az a kérdés, hogy valamikor elveszik-e a játékaidat, hanem az, hogy mikor. Ezen felül a PC kötetlenebb, nem vagy a hivatalos modellekre rákényszerítve. A hardver ugyan költségesebb, de a folyamatos leárazások miatt bagóért meg lehet venni a játékokat, amiket 20 év múlva jó eséllyel pont ugyanúgy elindíthatsz, mint ma. Nem is vagy egyetlen nagyvállalatnak kiszolgáltatva, hogy éppen hogyan él vissza a platform-monopóliumával. Plusz PC esetén nem támogatsz játékosok zsarolására épülő üzleti modellt, kivéve Epig Games Store esetén.kiserik írta: Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?
Nyilván ezek csak az én szempontjaim, de aki egy niche platformom játszik (a PC a mai hardverárak mellett szerintem az), az általában okkal teszi.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 21:16
mire valo a munkaido meg a homeofficede bőven egymás "kárára" mennek, mert munka, család és szociális élet mellett azért napi egy óránál nem jut több figyelem nekik
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2022. október 27., csütörtök 21:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 27., csütörtök 20:25
9. genes i5, 16 gb ram. RTX 2060.kecsu10 írta:Milyen cuccok vannak benne Remy? Hogy muzsikál?Remy írta:
Na már miért ne? Az, hogy játszani akarsz, egy tág fogalom. Gamer vagy, sok órát beleversz az új játékokba, vagy időnként akarod tolni? Nagyon nem mindegy.
Laptop simán fasza tud lenni. 2 éve vettem egy MSI gamer laptopot, felső közepkategoria, brutál jol mukodik minden vele.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 27., csütörtök 18:35
Mert amit megvettél 2003-ban Steamen PC-re, vagy 2008-ban GOG-on, az máig ott vigyorog a fiókodban, míg konzol esetén nem az a kérdés, hogy valamikor elveszik-e a játékaidat, hanem az, hogy mikor. Ezen felül a PC kötetlenebb, nem vagy a hivatalos modellekre rákényszerítve. A hardver ugyan költségesebb, de a folyamatos leárazások miatt bagóért meg lehet venni a játékokat, amiket 20 év múlva jó eséllyel pont ugyanúgy elindíthatsz, mint ma. Nem is vagy egyetlen nagyvállalatnak kiszolgáltatva, hogy éppen hogyan él vissza a platform-monopóliumával. Plusz PC esetén nem támogatsz játékosok zsarolására épülő üzleti modellt, kivéve Epig Games Store esetén.kiserik írta: Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. október 27., csütörtök 18:11
Őszintén azért, mert még a kis 1660-omon is jobb a játékélmény mint a ps5-ön. Semmi szükségem nekem a felskálázott 4k-ra. A konzolt az exkluzív játékok miatt tartom. Igaz azok a kedvencek, de van más multiplatform játék is, amik pc-n sokkal jobbak, és ott is tudok kontrollert használni ha nagyon akarok. Ezért szeretnék pc-t újítani. (Ettől függetlenül a God of war nagyon várós.kiserik írta:Mivel multit nem játszik, ezért eléggé leredukálódik azon játékok száma, amiket nem lehet játszani konzolon.sonic írta:
Nem mindent lehet jatszani konzolon.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 27., csütörtök 17:57
Mivel multit nem játszik, ezért eléggé leredukálódik azon játékok száma, amiket nem lehet játszani konzolon.sonic írta:Nem mindent lehet jatszani konzolon.kiserik írta:
Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 27., csütörtök 17:45
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. október 27., csütörtök 17:43
Nem mindent lehet jatszani konzolon.kiserik írta:Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?kecsu10 írta: Igazából 1080p felbontáson maradnék, mivel van monitorom, amit nem cserélnék le. (Ezen van a ps5 is.) Munkára is használom, heti háromszor kb. viszem magammal a gépet, (nem mintha ehhez még a jelenlegi is ne lenne túl erős, office és pdf, igaz ebből nyitva van egyszerre akár 30-40 is.) Játékok terén multi semmi, story based játékokkal nyomom, most a Plague Tale már röcögteti rendesen a 1660-at, medium-low grafikán 40-45 fps. Az asztali mellett szól nyilván, hogy erősebb, és cserélehetőek a dolgok, de több áramot fogyaszt, és a mobilitás elmarad. Agyalok még egy 3080 configon, de talán a fullhd mellé overkill lenne egy kicsit. A 3070ti szerintem elég lesz fullhd mellé jó sokáig még.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. október 27., csütörtök 17:38
Oszt mé' nem elég a PS5 játékra(meg mondjuk mellé egy XS)?kecsu10 írta: Igazából 1080p felbontáson maradnék, mivel van monitorom, amit nem cserélnék le. (Ezen van a ps5 is.) Munkára is használom, heti háromszor kb. viszem magammal a gépet, (nem mintha ehhez még a jelenlegi is ne lenne túl erős, office és pdf, igaz ebből nyitva van egyszerre akár 30-40 is.) Játékok terén multi semmi, story based játékokkal nyomom, most a Plague Tale már röcögteti rendesen a 1660-at, medium-low grafikán 40-45 fps. Az asztali mellett szól nyilván, hogy erősebb, és cserélehetőek a dolgok, de több áramot fogyaszt, és a mobilitás elmarad. Agyalok még egy 3080 configon, de talán a fullhd mellé overkill lenne egy kicsit. A 3070ti szerintem elég lesz fullhd mellé jó sokáig még.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 27., csütörtök 16:53
Abszolut draga, nekem Razer Blade 17 van, ar/ertek aranyban nyilvan egy jo gamer laptop nem veszi fel a versenyt egy asztalival. De amugy minden tokeletesen fut rajta, kis helyet foglal (mar amugy 3 kilo alatt vannak ezek a gepek), es ez mar nem is annyira brutalisan hangos (nyilvan a hely szukeben meg mindig hangosabb mint egy asztali) es azert a melegedessel sincsenek problemai. Szoval ha van ra keret, en tudom ajanlani (amugy anno az msi-rol meg dell-rol neztem teszteket, tobbe-kevesbe ugyanaz a 3, valamelyik jobban melegszik, valamelyik hangosabb, erdemes osszehasonlitani de alapvetoen ugyanaz a hardver mindegyikben brutal jo teljesitmennyel). Nem tudok olyan jatekrol, ami ne futna rajta jelen pillanatban maximalis beallitasok mellett elfogadhato minosegben.kecsu10 írta:Pont most szemeztem egy ilyen géppel. Nagyon drága de brutális teljesítménye lehet játékok alatt is.zsuninnyo írta:
Nekem gamer laptopom van es mocskos jo a teljesitmenye, ugyh ez nem igaz. Nyilvan a gpu teljesitmenye (3080ti) nem lehet az asztali kozeleben, hiszen 165w-ot kap ( a proci i9 viszont ugyanolyan), de most peldaul a d4 beta full grafikan nem igazan izzasztja meg. Szoval jatszani gamer laptopon igenis lehet.
Penzben az asztali eri meg. Hordozhatosagban / helykihasznalasban a laptop.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. október 27., csütörtök 16:32
Pont most szemeztem egy ilyen géppel. Nagyon drága de brutális teljesítménye lehet játékok alatt is.zsuninnyo írta:Nekem gamer laptopom van es mocskos jo a teljesitmenye, ugyh ez nem igaz. Nyilvan a gpu teljesitmenye (3080ti) nem lehet az asztali kozeleben, hiszen 165w-ot kap ( a proci i9 viszont ugyanolyan), de most peldaul a d4 beta full grafikan nem igazan izzasztja meg. Szoval jatszani gamer laptopon igenis lehet.ferni írta: Ne is gondolkodj laptopon ha játszani akarsz.
Így ha megmarad a mostani laptopod nem kérdés hogy sima PCt érdemes venned.
Penzben az asztali eri meg. Hordozhatosagban / helykihasznalasban a laptop.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 27., csütörtök 16:25
Nekem gamer laptopom van es mocskos jo a teljesitmenye, ugyh ez nem igaz. Nyilvan a gpu teljesitmenye (3080ti) nem lehet az asztali kozeleben, hiszen 165w-ot kap ( a proci i9 viszont ugyanolyan), de most peldaul a d4 beta full grafikan nem igazan izzasztja meg. Szoval jatszani gamer laptopon igenis lehet.ferni írta: Ne is gondolkodj laptopon ha játszani akarsz.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. október 27., csütörtök 16:07
Milyen cuccok vannak benne Remy? Hogy muzsikál?Remy írta:Na már miért ne? Az, hogy játszani akarsz, egy tág fogalom. Gamer vagy, sok órát beleversz az új játékokba, vagy időnként akarod tolni? Nagyon nem mindegy.ferni írta: Ne is gondolkodj laptopon ha játszani akarsz.
Laptop simán fasza tud lenni. 2 éve vettem egy MSI gamer laptopot, felső közepkategoria, brutál jol mukodik minden vele.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem