Jó is, a pályákat érzem kicsit gyengének de még nem ismertem ki őket eléggé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 8., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 29., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 29., szerda 13:37
Nem tudom, nekem a Grau nem adja egyáltalán, bár még csak most kezdtem Plunderben tápolni, eléggé az elején vagyok.kiserik írta:Arany Grau pipa (első aranyom), a Renetti Akimbo meg valami brutális közelre, csak nagyon szokni kell.kiserik írta: Nekem a Grau a favorit, bár főleg a Warzone rész miatt. Multiban az SMG-k is jók a rövidebb távok miatt. M4, M13 meg mindenkinél van. Csipából a HDR. Most majd az SKS-t fogom húzni Plunderben. Fegyvert húzni a contractokkal a legjobb. Megcsináltam hétvégén a Renetti Akimbot, de egyelőre nem jött be, bár csak kipróbáltam burst csővel.AK-t próbáltad már? Nekem jobban bejött, mint az Oden, de mindet veri a GrauFaust írta: Én nekem valamiért a HDR egyáltalán nem adja, de az AX-el csattannak a buksik.![]()
Fegyver meg attól függ, milyen csapatban tolod, trioban vagy quadban M4 60 golyós tárral, soloban viszont az Odennél nem találtam még jobbat.
Mondjuk én PC-n tolom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 29., szerda 13:23
Maradék 30k mt-ből mondom nyitok 3 pakkot, nem hagyom parlagon ezt a modeot. Kinyotottam az új Lebront, ami 1.300.000 mt-ért ment el.nmate írta:Mondjuk myteam annyiból jó, hogy te állítod össze a kis csapatodat, azokkal akiknek érzed a releaset.ziro4vr írta: Azok ellen remélem kapok egy 99 Muggsy Boguest.![]()
Amúgy asszem te mondtad hogy kevésbé arkade mint a fifa és jogos, de azokat a kurva release-eket nem érzem csak 10/2 embernél kb.![]()
Ruby játékosok között vannak egész jók, amikkel cpu ellen bőségesen lehet boldogulni, egy Rosezal kezdesz mondjuk és akkor Rose - Jordan (ruby) - James (ruby) - Jeff Green (ruby) - Shaq (amy) kártákkal (kb 5000 mt ha leszűrsz ezeknél a legolcsóbbakra) már a dominationben lehet csapatni, ott jön egy rakás kontrakt, költeni sem kell mt-t szerződésekre.
Cipőket meg mindig el kell adni, szar sem érnek![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 27., hétfő 20:48
Arany Grau pipa (első aranyom), a Renetti Akimbo meg valami brutális közelre, csak nagyon szokni kell.kiserik írta: Nekem a Grau a favorit, bár főleg a Warzone rész miatt. Multiban az SMG-k is jók a rövidebb távok miatt. M4, M13 meg mindenkinél van. Csipából a HDR. Most majd az SKS-t fogom húzni Plunderben. Fegyvert húzni a contractokkal a legjobb. Megcsináltam hétvégén a Renetti Akimbot, de egyelőre nem jött be, bár csak kipróbáltam burst csővel.
AK-t próbáltad már? Nekem jobban bejött, mint az Oden, de mindet veri a GrauFaust írta: Én nekem valamiért a HDR egyáltalán nem adja, de az AX-el csattannak a buksik.![]()
Fegyver meg attól függ, milyen csapatban tolod, trioban vagy quadban M4 60 golyós tárral, soloban viszont az Odennél nem találtam még jobbat.
Mondjuk én PC-n tolom.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 27., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. április 27., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 27., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 27., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2020. április 27., hétfő 9:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 27., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2020. április 27., hétfő 8:59
Ne is mond.. ráment a hétvégém szerintemziro4vr írta: Na ki tolta szét az agyát az MW free weekend alatt? Lehet meg kéne vennem, eléggé adta.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 26., vasárnap 23:42
Jelenziro4vr írta: Na ki tolta szét az agyát az MW free weekend alatt? Lehet meg kéne vennem, eléggé adta.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 26., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. április 22., szerda 13:39
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. április 19., vasárnap 17:50
Igen, kozben mar utana jartam. Durva azert, hogy mar a 18 se megy, csak a 19 es 20.nmate írta:Oh, mar a 18 is offos. Csak 19-20. Offline tudsz jatszani a regiekkelhala real írta: tegnap este sem es ma sem tud kapcsolodni a szerverhez. kilottek mar a 17-hez, vagy mi?
igy nincs is a menuben a myteam ful.
mycareer van, de az full offline.![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2020. április 19., vasárnap 15:23
Azért 4190 Ft,mert az ultimate game passt vetted meg.M@dridista@ írta: Na... behúztam én is egy xbox one-t 2 gyári kontrollerel 60kért. Aztán előfizettem a gamepassra. Az első hónap 300 Ft az oké. De aztán azt írja havi 4190 Ft a további hónapokra. Ez nekem sok. Éves szinten 50kt nem költenék játékra.
Egyébként tavaly év elején még 3 hónap volt 7 ezer pár száz Ft.... nem értem ezt a drágulást.
Van mód valahonnan olcsóbban gamepasshoz jutni? 2000-2500 Ft körül havonta még kiegyeznék.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 19., vasárnap 12:20
Ha nem játszol online, akkor nem kell az ultimate (gold + game pass) hanem elég a game pass ami máris csak kétezer valamennyi forint.M@dridista@ írta: Na... behúztam én is egy xbox one-t 2 gyári kontrollerel 60kért. Aztán előfizettem a gamepassra. Az első hónap 300 Ft az oké. De aztán azt írja havi 4190 Ft a további hónapokra. Ez nekem sok. Éves szinten 50kt nem költenék játékra.
Egyébként tavaly év elején még 3 hónap volt 7 ezer pár száz Ft.... nem értem ezt a drágulást.
Van mód valahonnan olcsóbban gamepasshoz jutni? 2000-2500 Ft körül havonta még kiegyeznék.
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2020. április 19., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 19., vasárnap 10:47
Oh, mar a 18 is offos. Csak 19-20. Offline tudsz jatszani a regiekkelhala real írta: tegnap este sem es ma sem tud kapcsolodni a szerverhez. kilottek mar a 17-hez, vagy mi?
igy nincs is a menuben a myteam ful.
mycareer van, de az full offline.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem