Testépítés
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Re: Testépítés
Én egyedül a Biotecheset próbáltam ki, teljesen jól oldódott, a hatás is megvolt. A többit nem ismerem sem árban, se minőségben, így azokról nem nyilatkozom.filatáska írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen kreatin monohidrátot? Lényeg h semleges íze legyen, hogy tudjam a proteinhez keverni. Melyik márkától érdemes venni?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen kreatin monohidrátot? Lényeg h semleges íze legyen, hogy tudjam a proteinhez keverni. Melyik márkától érdemes venni?

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ja bocsi, ezt lehagytam. Csokoládés.engem érdekelne...íz?
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
engem érdekelne...íz?Victor írta:Skacok!
Van egy eladó félkilós Iso Whey Zero-m. Felbontott, de körülbelül max féladag hiányzik belőle.
Az eredeti ár feléért (2.000) odaadnám, nekem nincs rá szükségem.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert akkor is nagykabatba leszel a shaker miatt?? mrgreen:KAG írta:
De majd nyáron leshettek mindannyian

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Skacok!
Van egy eladó félkilós Iso Whey Zero-m. Felbontott, de körülbelül max féladag hiányzik belőle.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ja, hülyén is néznek rám ahogy rázom az utcán hajnali 4kor a cumót

ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Kabát alá shaker? Ember
Azért ez még nekem is sok, pedig én percre és grammra pontosan eszek
A köszönés nagyon mókás dolog, de amint elmennek a teremből az újévi papagájok, már normálisabb lesz az arány. Felmegy egészen 20-80%ra. 20% köszön
Én már olyan szintre jutottam el, hogy nem is tud felbaszni a dolog, egyszerűen elfogadtam a tényt, hogy nyomorékok az emberek. Ezt ugyan úgy el kell fogadni, mint a felfújt izmos ócsárolásokat a lúzerektől.
ui.: citrom sajttorta szájtektől megjött. kurva jó az esti túróhoz, de a reggeli zabhoz is fenomenális
A desszertem a natúr joghurt fehérje, pár szem zab kombó lett, sokkal finomabb mint a fos cukrozott joghurtok..

A köszönés nagyon mókás dolog, de amint elmennek a teremből az újévi papagájok, már normálisabb lesz az arány. Felmegy egészen 20-80%ra. 20% köszön

ui.: citrom sajttorta szájtektől megjött. kurva jó az esti túróhoz, de a reggeli zabhoz is fenomenális

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
KAG írta: shaker ha nagy a kabi

Gyros,kebap,meki,hotdog, bármi csak szívja föl a piát..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Pesten kisebb terembe járok, ott a köszönés az általad leírtak szerint alakul.KAG írta:Pesten nem szokás ez sajnos. Max a kis termekben... de már lassan ott sem.
Én is mindig amikor belépek egy hangos sziasztokkal nyitok. Jobb esetben 2-3 ember visszaköszön meg 2-3 odanéz. Többi le se szarja![]()
![]()
Amúgy buliból hazafelé a kaját ki hogy oldja meg?
Nekem mindig van a zsebemben fehérje szelet vagy shaker ha nagy a kabi

Vidéken amikor vagyok néha, Salgótarjánban van egy nagyobbacska terem, ahol pl nem hogy alap a köszönés, hanem mindenkivel kezet kell fogni.

Amúgy ezt a bulis kajálást szerintem nem kell túlizgulni, meg alapvetően az egészet. Hacsak nem profi versenyszinten csinálod, bőven belefér a meki, szemétkaja, semmi -> több folyékony kenyér, stb stb, nem fogsz (észrevehetően) leépülni. Sőt, szerintem attól sem, ha pár napig nem eszel-edzel rendesen, mert hobbiszinten nem számít minden gramm.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
azt a rohadt, az már elkötelezettség...
mi mindig betérünk a mekibe hazafele sétálva, vagy ha városból jövök akkor egy laza gyros... heti egy csalókaja bőven belefér azért, sőt...

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pesten nem szokás ez sajnos. Max a kis termekben... de már lassan ott sem.
Én is mindig amikor belépek egy hangos sziasztokkal nyitok. Jobb esetben 2-3 ember visszaköszön meg 2-3 odanéz. Többi le se szarja
Én is mindig amikor belépek egy hangos sziasztokkal nyitok. Jobb esetben 2-3 ember visszaköszön meg 2-3 odanéz. Többi le se szarja

ZIDANE
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ó
Értem.
Nálunk mindenki köszön kb mindenkinek, meg kezet fog
Nem tudom máshol szokás-e,2-3 helyen ahol voltam még,ott nem tapasztaltam
Bár olyan hangulatot máshol nem is tapasztaltam

Nálunk mindenki köszön kb mindenkinek, meg kezet fog

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mint a köszönés, csak csallóköziesen

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mi az hogy köszöntesz?istimester írta:Le kéne szoknom a terembe járásról. Fura dolgokat csinálok: köszöntök.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Le kéne szoknom a terembe járásról. Fura dolgokat csinálok: köszöntök.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
na egy kis Stillmass
vettem Whey 80-ból 1kg cseresznyés csokit, egész fasza nekem túl sok a cseresznye, átdobnék egy 15-20%-ot a csoki javára végképp, hogy minden csokis cucchoz tolok még 3-4gramm kakaót és így áll fenn a cseresznye túlnyomó íze, egy laza 10/8 nem hiszem, hogy veszek újra, hasonló élmény a csokibanánhoz mondjuk elöbb rendelem újra ezt mint azt
mintából most csokit küldtek meg kekszeset, a csokisat elkevertem ezt a kőkemény adagot az esti csokis kazeinnel szóval nem tudok véleményt mondani, a kekszes elmegy soha nem ízlett semmilyen ilyen cucc nálam egy 10/7, de akinek bejön a cookies vonulat annak ez is biztos tetszik
az új adag BCAA-mat most az új barackosízbe rendeltem, hát aki fél éve nem ivott ice teát annak biztos bejön, de én úgy 1év után pont az elötte lévő napon toltam be egy másfél litert így elég durva élmény volt, de mostmár kezdek hozzászokni laza 10/8, szerintem legközelebb azért visszatérek inkább a zöld almához

vettem Whey 80-ból 1kg cseresznyés csokit, egész fasza nekem túl sok a cseresznye, átdobnék egy 15-20%-ot a csoki javára végképp, hogy minden csokis cucchoz tolok még 3-4gramm kakaót és így áll fenn a cseresznye túlnyomó íze, egy laza 10/8 nem hiszem, hogy veszek újra, hasonló élmény a csokibanánhoz mondjuk elöbb rendelem újra ezt mint azt

mintából most csokit küldtek meg kekszeset, a csokisat elkevertem ezt a kőkemény adagot az esti csokis kazeinnel szóval nem tudok véleményt mondani, a kekszes elmegy soha nem ízlett semmilyen ilyen cucc nálam egy 10/7, de akinek bejön a cookies vonulat annak ez is biztos tetszik

az új adag BCAA-mat most az új barackosízbe rendeltem, hát aki fél éve nem ivott ice teát annak biztos bejön, de én úgy 1év után pont az elötte lévő napon toltam be egy másfél litert így elég durva élmény volt, de mostmár kezdek hozzászokni laza 10/8, szerintem legközelebb azért visszatérek inkább a zöld almához
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én régen toltam úgy, hogy megcsináltam a zabkását, aztán túrót kevertem össze epres fehérjével.(fullforce epres fehérje volt, de talán müxik másikkal is
) Az valami isteni finom volt úgy egyben, mivel eléggé édesszájú vagyok, a desszertek helyettesítésére is jó volt nekem.