TheBull6 írta:
Dupla D írta:
Ancelotti részéről ez a fokozatos beépítés pedagógia. Nem akarja, hogy hirtelen a Castillából a Real fix kezdőjének gondolja magát. Én arra számítok, hogy még jó pár hónapig nem ő lesz az első számú párja Rudinak.
Lehozott zsinórban 4 meccset, 90 percekkel, kb hibanélkül. Visszatért a francia, akinek nem is ez a posztja, azóta a spanyol játékideje: 10, 7, 0, 3, 14, 1, 90(negyedosztály ellen a kupában) meg most 36. Ez valóban csodálatos fokozatos beépítés pedagógia.
És ebben nem egy nyert meccs van, ahol csak 3 meg 1 percre lett berakva. Azt meg hagyjuk már hogy majd pár hónap és lehet első számú párja lesz Rüdinek.

Ahogy írtam, egy másik edzőnél lehet.
+1.
Nem kell ebbe sokat belelátni, nem tudatos beépítés ez. Ancelotti csak azért nyúlt hozzá, mert tényleg semmi más választása nem volt. Ezek után is csak akkor fog, ha a Tchou-Rüdi-Alaba hármasból kettő kiesik.
ikelemen5 írta:
És úgy van, hogy kettejük közül a keresztszalag sérült gyerek a jobb, ugye?
Igen, a nyáron ha jól emlékszem Jacobót meg Joan Martínezt hypeolták. Joan Martínez, akinek szalagsérülése lett. Jacobóval nem tudom mi van, helyette is az Aguadót vitték most a kupába.
Remélem legalább az egyikük meg kapja a bizalmat, és akkor nyáron nem kell KH-t igazolni. 1 évre maradhat a Rüdi-Asencio-Alaba-ifista-Militao vonal.