Raúl Asencio - 17

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ateeemadrid

Re: Raúl Asencio - 35

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 10., péntek 17:19

mentamas írta:
realmadrid95 írta:

Lehet, hogy elfogult vagyok, raadasul nem is jatszott meg nalunk sok meccset, de en ot nem igazan cserelnem el masra jelenpillanatban. Nekem o “generacios tehetseg alapanyag”. :mrgreen:
Nem akarlak elszomorítani, de köze nincs ahhoz a szinthez, amit bele akarsz látni.
Ha Nacho szintjét el fogja valaha érni, akkor elmondhatja magáról, hogy kimaxolta a tehetségét.
Megpróbáltál vmi nagyot mondani most gondolom. :lol:
Asencio eddigi teljesítménye simán hozza azt eddig, amit a legnagyobb tehetségeknek kikiáltott khvktól várható.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. január 10., péntek 17:11

realmadrid95 írta:
RaúlCF írta:

Hot take, szerintem jelenleg az u23 korosztályban senkire se mondanám, hogy generációs. Vannak nagyon jók és felfejlődhetnek generációs játékossá de jelen állapotban senki. Ezért is nagyon nehéz megjósolni kiből mi lesz. Vannak jó alapanyagok de rengeteg tényezőnek kell összeállnia.
Lehet, hogy elfogult vagyok, raadasul nem is jatszott meg nalunk sok meccset, de en ot nem igazan cserelnem el masra jelenpillanatban. Nekem o “generacios tehetseg alapanyag”. :mrgreen:
Nem akarlak elszomorítani, de köze nincs ahhoz a szinthez, amit bele akarsz látni.
Ha Nacho szintjét el fogja valaha érni, akkor elmondhatja magáról, hogy kimaxolta a tehetségét.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 10., péntek 17:09

ELSiete írta:
ziro4vr írta: Alaba és Militao közül az egyiktől biztosan megszabadulnék a nyáron.
Legyen inkább mindkettő.
Alabának akkora a fizuja, hogy nehéz lesz elpasszolni máshova.
Militaoért is kár lenne ennyi idősen, de egyszerűen nem látom a helyét a kezdőben, padra meg luxus lenne.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 10., péntek 16:58

ziro4vr írta: Alaba és Militao közül az egyiktől biztosan megszabadulnék a nyáron.
Legyen inkább mindkettő.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 10., péntek 15:02

RaúlCF írta:
realmadrid95 írta: Egyebkent szerinted ki generacios tehetseg ezen a poszton?
de Ligt, Scalvini, Antonio Silva, Yoro, Inacio?

Tenyleg erdekel, hogy kinek mi szamit annak. :mrgreen:
Hot take, szerintem jelenleg az u23 korosztályban senkire se mondanám, hogy generációs. Vannak nagyon jók és felfejlődhetnek generációs játékossá de jelen állapotban senki. Ezért is nagyon nehéz megjósolni kiből mi lesz. Vannak jó alapanyagok de rengeteg tényezőnek kell összeállnia.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 10., péntek 14:55

realmadrid95 írta: Egyebkent szerinted ki generacios tehetseg ezen a poszton?

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 10., péntek 14:33

ziro4vr írta: Alapesetben nyilván Alabatol, de a brazil sérülékenysége, meg ahogyan visszatért az év elején, hát nem sok jót sejtet.

Azért ahogyan beugrott Asencio, aki egy kellemes meglepetés de nem generációs tehetség, és rögtön jobb lett a védelem, az sokat elmond.
Egyebkent szerinted ki generacios tehetseg ezen a poszton?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 10., péntek 14:32

Csodás félóra volt tőle, a végén a puszival tökéletes :lol:

Nincs bajom Tchouamenivel a védelemben, de ez a mentalitás és aura amit birtokol Asencio kell mint egy falat kenyér. Rüdivel párban ketten, halálos fegyver.
Tjacks írta: Ha létezik olyan téma amiben mindenki egyetért a fórumon az Alaba eladása szerintem.
Mindenki csak Alaba nem :D Kiüli még ezt a plusz egy évet aztán megy ő is haknizni valahova.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. január 10., péntek 14:31

Tjacks írta: Ha létezik olyan téma amiben mindenki egyetért a fórumon az Alaba eladása szerintem.
Majdnem mindenki :mrgreen:
Szerintem maradjon még egy évet, amíg beépítünk valakit a helyére.
Fejben nagyon rendben van, egy vezér és eszméletlenül tapasztalt. Az ilyen arcokat meg kell becsülni.
26 nyaráig jó lesz beugrónak és a fiatalokat nevelni. Után mehet ingyen, úgyis ki fog futni a szerződése.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 10., péntek 14:14

https://youtube.com/shorts/YOKNHRpG3G8? ... 7xkCG-cws7

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 10., péntek 14:01

Ha létezik olyan téma amiben mindenki egyetért a fórumon az Alaba eladása szerintem.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 10., péntek 13:37

ziro4vr írta: Alapesetben nyilván Alabatol, de a brazil sérülékenysége, meg ahogyan visszatért az év elején, hát nem sok jót sejtet.

Azért ahogyan beugrott Asencio, aki egy kellemes meglepetés de nem generációs tehetség, és rögtön jobb lett a védelem, az sokat elmond.
Alabanak hatamas fizetese van, raadasul pocsek formaban volt a serulese elott is. Militao szemelyet szeretem, de ilyen serules utan kesz ongyilkossag lenne vele tervezni hosszutavon.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 13:30

Realista24 írta:
Militaotol? Te? :smile: :kalapos:
alaba mendi militao tucsipocsi vaszkez modric nalam mind off a nyaron, ha binicius ciganykodik, akkor o is
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 10., péntek 13:28

Mind2 mehet a levesbe.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 10., péntek 13:24

Alapesetben nyilván Alabatol, de a brazil sérülékenysége, meg ahogyan visszatért az év elején, hát nem sok jót sejtet.

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:22

Militaotol? Te? :smile: :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 10., péntek 13:20

Alaba és Militao közül az egyiktől biztosan megszabadulnék a nyáron.
Nem illik.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 10., péntek 13:15

ikelemen5 írta: És úgy van, hogy kettejük közül a keresztszalag sérült gyerek a jobb, ugye? :kalapos:
by far!

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. január 10., péntek 13:11

TheBull6 írta:
Dupla D írta: Ancelotti részéről ez a fokozatos beépítés pedagógia. Nem akarja, hogy hirtelen a Castillából a Real fix kezdőjének gondolja magát. Én arra számítok, hogy még jó pár hónapig nem ő lesz az első számú párja Rudinak.
Lehozott zsinórban 4 meccset, 90 percekkel, kb hibanélkül. Visszatért a francia, akinek nem is ez a posztja, azóta a spanyol játékideje: 10, 7, 0, 3, 14, 1, 90(negyedosztály ellen a kupában) meg most 36. Ez valóban csodálatos fokozatos beépítés pedagógia. :agree: :fpalm:

És ebben nem egy nyert meccs van, ahol csak 3 meg 1 percre lett berakva. Azt meg hagyjuk már hogy majd pár hónap és lehet első számú párja lesz Rüdinek. :lol: Ahogy írtam, egy másik edzőnél lehet.
+1.
Nem kell ebbe sokat belelátni, nem tudatos beépítés ez. Ancelotti csak azért nyúlt hozzá, mert tényleg semmi más választása nem volt. Ezek után is csak akkor fog, ha a Tchou-Rüdi-Alaba hármasból kettő kiesik.
ikelemen5 írta: És úgy van, hogy kettejük közül a keresztszalag sérült gyerek a jobb, ugye? :kalapos:
Igen, a nyáron ha jól emlékszem Jacobót meg Joan Martínezt hypeolták. Joan Martínez, akinek szalagsérülése lett. Jacobóval nem tudom mi van, helyette is az Aguadót vitték most a kupába.

Remélem legalább az egyikük meg kapja a bizalmat, és akkor nyáron nem kell KH-t igazolni. 1 évre maradhat a Rüdi-Asencio-Alaba-ifista-Militao vonal.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. január 10., péntek 12:50

És úgy van, hogy kettejük közül a keresztszalag sérült gyerek a jobb, ugye? :kalapos:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: