HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 2., péntek 22:07
Kepessegtol függetlenül is Endrére szavaznék hosszú távon. Még pedig a két klub miatt.
A barcaban végül mindegyik fiatal kipurcan, mert épül lefele a sportkoncepció, a fiataljaik az elmúlt sok évben már elhasalnak hosszú távon, míg mi Fedebol, Camaból, Rodrygoból, Vinibol is világklasszist neveltunk, es rendre jól építjük fel a fiatalokat, Gülleren is latszik egy év alatt mit fejlődött, idén mutathatja meg először. Lesz ideje rá, de nem nyomja a kizárólagos felelősség, senki nem messiás. Így lesz Endrével is.
Yamalon a nyomás és a terhelés is sztem elviselhetetlen ilyen fiatalon. Itt nagyon könnyű megrogyni mentálisan vagy benyalni egy makacs vagy súlyos sérülést, ennyi meccsel.
A fent felsorolt mieinkbol ugyanezen időszakban sztem a barcában nem lettek volna ilyen kvalitású játékosok, nem jött volna ennyire ki, nekem elképzelhetetlen, hogy az 5 évvel ezelőtti Viniből ma ugyan ez a játékos lenne ha a barcaba került volna...
Én emiatt nem aggódom, ha Endre nem jön be, gyakorlatilag nem veszítünk semmit, ha bejön, nyertünk egy újabb klasszist. Easy.
Szerk: Mondjuk hozzáteszem, én idén egy jobb barcára számítok mint tavaly, hiába a katalán hit meg dns, Xavi top szinten kókler volt, qatarból jött, Flick egy jó edző, ráadásul német, képes a földön maradni és tartani a csapatot, nem pedig a Laporta féle szekta kommunikációt tolni, ez nekünk nem jó hír. Flick képes ténylegesen jó, stabil játék rendszert kialakítani, és a valós problémákra fókuszálni, mákunk van, hogy az elmúlt években azért legatyásodott a keretük, ahhoz hogy nagyot menjen. Sztem az elmúlt évek legjobb edzője lesz ott.