Szerintem ez azcsababarca írta:Linket meg Zsolti bácsi hozza?hehetheoriginal írta: Farhát adam vs bacsi videot most lattam csak:
"Ne kerdezoskodjel en kerdezek most bazmeg"
Már múltkor kibeszéltük
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 29., szombat 19:53
Szerintem ez azcsababarca írta:Linket meg Zsolti bácsi hozza?hehetheoriginal írta: Farhát adam vs bacsi videot most lattam csak:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 29., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. november 29., szombat 19:44
Linket meg Zsolti bácsi hozza?hehetheoriginal írta: Farhát adam vs bacsi videot most lattam csak:
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 29., szombat 18:55
“Mert leszarom azt is baszdmeg meg téged is!”hehetheoriginal írta: Farhát adam vs bacsi videot most lattam csak:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 29., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 29., szombat 16:01
Volt 2 körzet ami elmaradt egészségügyi meg egyéb okok miatt, ez volt az egyik.Pipita írta:
Ez most az egyik olyan körzet a kettőből, ahol nem tartottak előválasztást? Vagy ő nyerte meg az előválasztást? Vagy neki nem kellett megmérettetnie magát? Már belezavarodtam itt a sok bonyodalomba.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. november 29., szombat 15:54
Én szavaztam, de nem vagyok tag.Pipita írta:
Amúgy innen van olyan, aki nem tiszaszigettag, de részt vett a szavazáson? Már ha szabad kérdezősködni. Nekem (tudtommal) egy közeli ismerősöm se szavazott, pedig nehéz lenne azzal vádolni, hogy fideszes burokban mozognék.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. november 29., szombat 15:49
Ez most az egyik olyan körzet a kettőből, ahol nem tartottak előválasztást? Vagy ő nyerte meg az előválasztást? Vagy neki nem kellett megmérettetnie magát? Már belezavarodtam itt a sok bonyodalomba.ferni írta: Nyíregyházára bejelentették a Tisza jelöltjének Gajdos Lászlót, a nyíregyházi állatpark igazgatóját.
Azért szereztek komoly neveket el kell ismerni, szakmailag ő is elég top az elért eredményei alapján.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 29., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 29., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 28., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 28., péntek 18:09
de kar hogy a kormanyinfo tegnap volt. bar meg igy is lenullazta a hamisgulyast a telexesPipita írta:Állítólag az üdvözlést meg az elbúcsúzást sikerült neki kb eltalálnia.LosMerengues írta:
Ez eléggé pusztító. Ráadásul a cikket ahogy elolvastam, kb nem volt olyan mondat, amit ne fordított volna totálisan félre.![]()
Kemény ez is, meg a gazdasági miniszter is. És hol van még a nap vége.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. november 28., péntek 17:04
Hogy is szokták mondani?Pipita írta:
Állítólag az üdvözlést meg az elbúcsúzást sikerült neki kb eltalálnia.![]()
Kemény ez is, meg a gazdasági miniszter is. És hol van még a nap vége.![]()
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. november 28., péntek 15:24
Megérte Varga Mihályt leváltani erre a zsenire.rashidm írta: https://www.facebook.com/share/v/17azRaWfgr/
Azert ez a kemény… és a kormány dicsérte hogy mennyire kézbe vette az irányítást… csoda h nincs államcsőd. Ennyire en is el tudnam mondani.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. november 28., péntek 15:17
Állítólag az üdvözlést meg az elbúcsúzást sikerült neki kb eltalálnia.LosMerengues írta:Ez eléggé pusztító. Ráadásul a cikket ahogy elolvastam, kb nem volt olyan mondat, amit ne fordított volna totálisan félre.Anthony írta: https://telex.hu/kulfold/2025/11/28/orb ... va-tolmacs
What dö fakk?
A tolmács totál félre fordított ha igaz amit a Telex ír.
Akkor már értem hogy adott szerintük korlátlan vámmentességet Trump....
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. november 28., péntek 15:16
Ez eléggé pusztító. Ráadásul a cikket ahogy elolvastam, kb nem volt olyan mondat, amit ne fordított volna totálisan félre.Anthony írta: https://telex.hu/kulfold/2025/11/28/orb ... va-tolmacs
What dö fakk?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 28., péntek 15:13
meg mi fog kiderulni?hehetheoriginal írta:csak a szokásos, mindenki inkompetens balfaszAnthony írta: https://telex.hu/kulfold/2025/11/28/orb ... va-tolmacs
What dö fakk?
Akkor már értem hogy adott szerintük korlátlan vámmentességet Trump....![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 28., péntek 15:12
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. november 28., péntek 15:09
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. november 28., péntek 14:31
Még a végén kiderül, hogy a főni tényleg jót akar, csak az emberei félreinformálják és fogalma sincs az ország valódi helyzetérőlAnthony írta: https://telex.hu/kulfold/2025/11/28/orb ... va-tolmacs
What dö fakk?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem