ejj de fátylat rá

a szurkolók okosak es szépek. főleg szépek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 9:58
Nyilvan.Pad'em írta: Na itt a magyarázat. Sejtettem hogy valami van a háttérben.
@Alaba:
Regarding FIFA The Best Award:
The Austrian national team vote for this award as a team, not me alone. Everyone in the team council is able to vote and that's how it's decided.
Everyone knows, especially Karim, how much I admire him and his performances
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 28., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 9:46
Oh en arra gondolok, amikor a fel forumot kutyazodhehetheoriginal írta: wait a sec.
mikor valaki szarul jatszik, vagy szar, akkor leirom.
ez nem ugyanaz, mint hogy azert szidok valakit, mert elmondta a velemenyet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 9:45
Kiveve amikor bal oldalon kell futnihaszi írta: Teljes mértékben egyet tudok érteni hehevel.
Ha más platformokon sokan hangot adunk a Vini elleni rasszizmusnak, akkor a #alabaout- kommentek százai nagyon undorítóan hatnak a saját "szurkolóinktól". Teljesen más kategória az, hogy szidsz jogosan/jogtalanul egy adott játékost, vagy megszállják a közösségi médiás felületét és makizva küldik a 'csába csak, mert nem a klub/szurkolók elvárásainak megfelelően szavazott
* szerk. Főleg egy olyan játékos esetében, aki sikerekkel jóllakottan ideérkezve brutális munkát és teljesítményt tett le az asztalra és szívvel lélekkel küzdött mindig amikor pályán volt.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. február 28., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: haszi » 2023. február 28., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 9:28
Csak ide, mindenkinek, mindig. Az sokkal jobb.hehetheoriginal írta: de igen, nyilvan szidok, de ovodas modra nem megyek oda, nem irogatok szemelyeskedo üziket, csak mert vmit másképp gondol
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 9:16
Ugy csinalsz, mintha te nem szidnal majdnem mindig mindenkithehetheoriginal írta:hat igen. altalaban ram szallnak ra, talan elso kezbol tudom, hogy milyen.Süti írta:
Ha van ember akitől nem számítottam ilyen kommentre.![]()
azert pityeregni meg nem fogok
nem ugyanaz, ez a sok sertett felagressziv drukker, akik ellepik alabat, gondolom majd megy a valogatott sertegetes is a meccseken, ezek a dolgok meg mar egy lepessel tovabbmennek, mint a szimpla egyetnemertes.Akkor ugy erzem nekem is van jogom hangot adni a velemenyemnek, ahogy masoknak is, akiket siman lefaszparasztozol![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 9:12
hat igen. altalaban ram szallnak ra, talan elso kezbol tudom, hogy milyen.Süti írta:Ha van ember akitől nem számítottam ilyen kommentre.hehetheoriginal írta: sztem csak szimplan faszsag raszallni valakire, csak mert neadjisten mast gondol, mint te vagy sokan masok.
joga van hozza, gondolni es mondani is barmit.
akarhogy is erti/felreerti az egesz szavazas temajat, tematikajat es szempontjait![]()
nem ugyanaz, ez a sok sertett felagressziv drukker, akik ellepik alabat, gondolom majd megy a valogatott sertegetes is a meccseken, ezek a dolgok meg mar egy lepessel tovabbmennek, mint a szimpla egyetnemertes.Akkor ugy erzem nekem is van jogom hangot adni a velemenyemnek, ahogy masoknak is, akiket siman lefaszparasztozol![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 9:10
Akkor ugy erzem nekem is van jogom hangot adni a velemenyemnek, ahogy masoknak is, akiket siman lefaszparasztozolhehetheoriginal írta: sztem csak szimplan faszsag raszallni valakire, csak mert neadjisten mast gondol, mint te vagy sokan masok.
akarhogy is erti/felreerti az egesz szavazas temajat, tematikajat es szempontjait
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. február 28., kedd 9:08
Ha van ember akitől nem számítottam ilyen kommentre.hehetheoriginal írta: sztem csak szimplan faszsag raszallni valakire, csak mert neadjisten mast gondol, mint te vagy sokan masok.
akarhogy is erti/felreerti az egesz szavazas temajat, tematikajat es szempontjait
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 8:51
Hagyjuk.hehetheoriginal írta:miert?Realista24 írta:
Nem, de sipakolok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 28., kedd 8:50
miert?Realista24 írta:Nem, de sipakolok.hehetheoriginal írta: Te is irtal alabanak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 28., kedd 8:23
Nem, de sipakolok.hehetheoriginal írta: Te is irtal alabanak?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 28., kedd 8:23
engedd mar el ezt a fifa dijathehetheoriginal írta:Sok idióta drukker, megernek egy misét.....ELSiete írta: Kapja az instan rendesen az ívet, hogy a FIFA dijnál Messit Benzema elé helyezte.
Fifa dijnal mi a fadzt dijazunk egy uefa versenyeken jól teljesítő jatekoson? Hogy az edzotaborban rugott kettot a labdaba novemberben?
Talán alaba is igy gondolkodott, tök ertheto modon.
Sok faszparaszt meg mar irogat sipakol
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. február 28., kedd 8:22
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem