Edzésre, azért csak-csak beengedtek.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 9:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 22., szerda 9:09
Segít ha nem terroristának néznekRealista24 írta:Ha ott vagytok és belefér, akkor menjetek. Ezt előre nem lehet megmondani...én voltam párszor kint, soha nem állt meg egy játékos semDaveKO írta: Sziasztok!
Július elején utazunk Madridba, ebbe beleesik július 8. is, amikor tudtommal a srácok az első edzésre érkeznek Valdebebasba. Sajnos a stadiontúra most csak félig-meddig üzemel, ezért jó lenne még valami Reallal kapcsolatos élménySzerintetek megéri kimenni az edzőközponthoz, vagy jó esetben Vallejo fürtjeit láthatom miközben az anyósülésen ül edzésre menet az autóban?
![]()
más egyszer megy ki életében és bezsákol minden jót.
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 22., szerda 9:05
Nem lehet, hogy megláttak, és miattad nem álltak meg?Realista24 írta:Ha ott vagytok és belefér, akkor menjetek. Ezt előre nem lehet megmondani...én voltam párszor kint, soha nem állt meg egy játékos semDaveKO írta: Sziasztok!
Július elején utazunk Madridba, ebbe beleesik július 8. is, amikor tudtommal a srácok az első edzésre érkeznek Valdebebasba. Sajnos a stadiontúra most csak félig-meddig üzemel, ezért jó lenne még valami Reallal kapcsolatos élménySzerintetek megéri kimenni az edzőközponthoz, vagy jó esetben Vallejo fürtjeit láthatom miközben az anyósülésen ül edzésre menet az autóban?
![]()
más egyszer megy ki életében és bezsákol minden jót.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 9:04
Ha ott vagytok és belefér, akkor menjetek. Ezt előre nem lehet megmondani...én voltam párszor kint, soha nem állt meg egy játékos semDaveKO írta: Sziasztok!
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 22., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 22., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: DaveKO » 2022. június 22., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. június 16., csütörtök 19:59
Én úgy tudom,hogy hogy psg meccsjegyek már csak a www.mbappe.com-on vásárolhatóak. Állítólag kategóriánként +1 kecske az ára.ikarus93 írta: Itt most lehet le leszek gyilkolva a kérdésemmel, de jövőre elszeretnék menni a testvéremmel egy PSG BL 8ad döntő hazai meccsre, természetesen ha tovább jutnak.
Na most a kérdésem, mikortól lesznek a jegyek elérhetők a hazai meccsre és milyen gyorsnak kell lenni hogy a PSG weboldalán vegyek jegyet. Gondolom ez úgy van hogy a legjobb 16 visszavágó meccsén a PSG továbbjut és akkor azonnal lehet venni a jegyet a weboldalon vagy van egy nap várakozás pl?
Köszi![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 16., csütörtök 19:15
Azért ez elég magas labda.ikarus93 írta: Itt most lehet le leszek gyilkolva a kérdésemmel, de jövőre elszeretnék menni a testvéremmel egy PSG BL 8ad döntő hazai meccsre, természetesen ha tovább jutnak.
Na most a kérdésem, mikortól lesznek a jegyek elérhetők a hazai meccsre és milyen gyorsnak kell lenni hogy a PSG weboldalán vegyek jegyet. Gondolom ez úgy van hogy a legjobb 16 visszavágó meccsén a PSG továbbjut és akkor azonnal lehet venni a jegyet a weboldalon vagy van egy nap várakozás pl?
Köszi![]()
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. június 16., csütörtök 18:54
Mondjuk cirkusznak egész drágaikarus93 írta: Itt most lehet le leszek gyilkolva a kérdésemmel, de jövőre elszeretnék menni a testvéremmel egy PSG BL 8ad döntő hazai meccsre, természetesen ha tovább jutnak.
Köszi![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 18:42
ikarus93 írta: Itt most lehet le leszek gyilkolva a kérdésemmel, de jövőre elszeretnék menni a testvéremmel egy PSG BL 8ad döntő hazai meccsre, természetesen ha tovább jutnak.
Köszi![]()
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. június 15., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. június 15., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: PPeti06 » 2022. május 26., csütörtök 21:46
Amit csatoltál weboldalt, azzon keresztül sikerült jegyet vennem, úgyhogy nagy segtség volt az isRealista24 írta:Úgy fest, hogy nem tudunk segíteni, mindnek van gazdája. Remélem sikerül megoldást találnod.PPeti06 írta:
Köszönöm szépen!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 26., csütörtök 14:58
Úgy fest, hogy nem tudunk segíteni, mindnek van gazdája. Remélem sikerül megoldást találnod.PPeti06 írta:Köszönöm szépen!Realista24 írta:
Szia,
ha ebben megbízol:
https://www.stubhub.es/entradas-final-c ... Pv351pmo08
Bár 70 eurót elkérni egy 5 eurós jegyért....gusztustalan, tegnap még 43 euró volt a legolcsóbb.
Lehet, hogy lesz plusz jegyem, akkor szólok, napokban kiderül.
HozzászólásSzerző: PPeti06 » 2022. május 25., szerda 10:01
Köszönöm szépen!Realista24 írta:Szia,PPeti06 írta: Sziasztok!
Szombaton utazok Madridba, és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud tipped adni, hogy hol lesz nagy kivetítő vagy bármi ilyesmi? Tudom, hogy stadionban is lesz, de sajnos oda nem sikerült jegyet szereznem, de ha erre is van valakinek valami ötlete, hogy hol vagy kitől tudnék ide jegyet venni azt is örömmel fogadnám.
Köszi szépen
ha ebben megbízol:
https://www.stubhub.es/entradas-final-c ... Pv351pmo08
Bár 70 eurót elkérni egy 5 eurós jegyért....gusztustalan, tegnap még 43 euró volt a legolcsóbb.
Lehet, hogy lesz plusz jegyem, akkor szólok, napokban kiderül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 25., szerda 8:31
Szia,PPeti06 írta: Sziasztok!
Szombaton utazok Madridba, és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud tipped adni, hogy hol lesz nagy kivetítő vagy bármi ilyesmi? Tudom, hogy stadionban is lesz, de sajnos oda nem sikerült jegyet szereznem, de ha erre is van valakinek valami ötlete, hogy hol vagy kitől tudnék ide jegyet venni azt is örömmel fogadnám.
Köszi szépen
HozzászólásSzerző: PPeti06 » 2022. május 25., szerda 8:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 16., hétfő 11:13
Annyit mondok első körben, hogy a BL döntő után találkozunk, fő az óvatosság.Remy írta: De most ez komoly? Hat bazdmeg nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 16., hétfő 11:08
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem