Lukaku jatszani fog. En most azon gondolkodok hogy Matuidi vagy Pogba es hogy De Rossi helyett mas-e :P
Football Fantasy
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Football Fantasy
Bosnyak kapust en az argentinok miatt nem raknam be
Szerintem Cesar egyertelmu valasztas 
Lukaku jatszani fog. En most azon gondolkodok hogy Matuidi vagy Pogba es hogy De Rossi helyett mas-e :P
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Én Begovicet raktam be , de átgondoltam , hogy elég gólgazdag meccseket játszottak a Bosnyákok
Mondjuk csak 6 gólt kaptak 10 meccsen , na mindegy lecserélem, ha le lehet
Mondjuk a Bosnyák támadók megérik a pénzt selejtezőn 10 meccsen 30 gól 
szerk.:Lukaku játszani fog ?
szerk.:Lukaku játszani fog ?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem gyorsan töröljétek a profilotokat, mert nagyon durva kezdőt dobtam össze
Cesar - Ramos Varane Alba - Özil Moutinho Pogba DM - Neymar Benz Cé
A pad mondjuk mennyei megyei szint
Cesar - Ramos Varane Alba - Özil Moutinho Pogba DM - Neymar Benz Cé
A pad mondjuk mennyei megyei szint
- realmadridfan
Casillas-Courtois-Lloris hármastól én távol maradnék, esélyes, hogy 2 meccs alatt továbbmennek és a 3. meccsen nem ők védenek, nagyon jó helyetteseik vannak (De gea, Mignolet, Mandanda). De mondom, szerintem nem éri meg a drága kapus , nekem 2millás kapusom van meg két 1millás csere
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez elgondolkodtató, mert néhány kategóriát javíthatnék a mezőnyjátékosokon, vagy a cseréken.. Viszont azért a védés, pl courtoisnál akár szép apránként összeránthatná a dolgot így is..realmadridfan írta:Clean sheet-et kapusnál levitték 6-ról 4 pontra. Tehát nem annyira éri meg túl sokat kapusba fektetni. Jó lenne, ha most már nem változtatgatnának a szabályokon, sokat filóztam a csapaton mire kész lett
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Özil helyett benyomtam Xavit, 80% feletti passzolás már pontot ér, gondoltam az öreg a tuti befektetés
- realmadridfan
Clean sheet-et kapusnál levitték 6-ról 4 pontra. Tehát nem annyira éri meg túl sokat kapusba fektetni. Jó lenne, ha most már nem változtatgatnának a szabályokon, sokat filóztam a csapaton mire kész lett
- RealRaúl77
Az mondjuk vicc lenne, ha egy "sztár" lehozna 0 pontot, betenném helyére a hondurasi partizánseregem, és több pontot szedne össze
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, lehet, ugyanígy a csapatkapitányi karszalagot is lehet pakolgatni ide-oda.oroszisti írta:lehet olyat hogy mondjuk Chupo Moting kezd ,de ha nem jól játszik , beteszem a helyére Lukakut ?
Amúgy most nagyon elgondolkodtam azon, hogy érdemes-e algériaiakkal meg irániakkal telepakolni a padot, annak érdekében, hogy bombaerős kezdőm legyen... Lehet, hogy jobb lenne egy kiegyensúlyozottabb keretet összehozni.
Ez nem számít, felállhatsz akár három szélsőhátvéddel, négy védekező középpályással és három középcsatárral is, lényegtelen.volt írta:Még annyit ,h pl felállhatok 4 középső védővel is? Az számít ,h pl középső védő szélen játszik vagy sem?
Csatároknál ugyan ez. Mind ,h pl lesz 3 középső csatárom vagy inkább vegyek egy középső csatárt és két szélső csatárt(pl neymar, CR)?
Pontosan. Szóval ha Neymar pl. csak három pontot hozott, de mivel cséká, ezért ebből hat lesz, és átteszed Ronaldóra a karszalagot, akkor Ronaldo pontjai duplázódnak majd, Neymarnál pedig marad az eredeti három pont.volt írta:GT akkor ha jól értem, akkor ha valaki a kezdőből rosszul teljesít és én a padról valakit felhozok (pl neymar szarés Ronaldo a csere akit felhoznák) akkor neymar pontjai elvesznek, de Ronaldóért kaphatok többet ha jól teljesít(persze ha szarul meg kevesebbet)? CSK-s dolognál is így van? szóval Neymar a CSK de nem szerzett túl sok pontot és pl átrakom DM-re a szalagot akkor neymar pontjai amit CSKért kapott azok elvesznek?
- realmadridfan
Forduló közben is lehet cserélni. (aki szar volt kiveszed)Marci77 írta:Tobb csere ugyse nagyon kell
Gago és Pogba is kezdő lesz.Marci77 írta:Julio Ceasar-Srna,Sokratis,Ramos,Spahic-Gago,De Bruyne,Matuidi-Klose,Fred,Lukaku
csere:Lovren,Besic,De Rossi,A.Gyan..
Gago kezdeni fog? Es Pogba?
Franciaknal ki kezd kozepso vedoben?
Arra is gondoltam hogy egy fullos kezdo 433-ban +1 fullos kp csere eleg. Mert igy barmelyik mezonyjatekost cserelheted kpra. Tobb csere ugyse nagyon kell
Varane-Sakho lesz a középső védőpáros.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Julio Ceasar-Srna,Sokratis,Ramos,Spahic-Gago,De Bruyne,Matuidi-Klose,Fred,Lukaku
Arra is gondoltam hogy egy fullos kezdo 433-ban +1 fullos kp csere eleg. Mert igy barmelyik mezonyjatekost cserelheted kpra. Tobb csere ugyse nagyon kell
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Na mivel büntetőjogot kéne tanulnom , ezért én is regisztráltam és csináltam egy csapatot
Próbáltam taktikus lenni , majd kiderül mennyire sikerült .
Meg azért a padra is figyeltem.
Kezdő: Begovic-Zabaleta-Djorou-Sokraits-Nagatomo;Modrix-Xhaka-Pjanic;Lukaku-Fred-Dzeko
Reményeim szerint a csatáraim szórni fogják a gólokat
Kisebb csapatok védőinek meg talán több dolguk lesz azért alakítottam így .
A padon aki megemlítendő az Figueroa, Gargano,Matip,Dzemaili,Wijnaldum ,na meg persze a titkos favoritom Chupo-Moting
Amúgy mikor lehet változtatni a kezdőn , pl. ha a Belgák a legkésőbb játszanak , lehet olyat hogy mondjuk Chupo Moting kezd ,de ha nem jól játszik , beteszem a helyére Lukakut ?
Próbáltam taktikus lenni , majd kiderül mennyire sikerült .
Kezdő: Begovic-Zabaleta-Djorou-Sokraits-Nagatomo;Modrix-Xhaka-Pjanic;Lukaku-Fred-Dzeko
Reményeim szerint a csatáraim szórni fogják a gólokat
A padon aki megemlítendő az Figueroa, Gargano,Matip,Dzemaili,Wijnaldum ,na meg persze a titkos favoritom Chupo-Moting
Amúgy mikor lehet változtatni a kezdőn , pl. ha a Belgák a legkésőbb játszanak , lehet olyat hogy mondjuk Chupo Moting kezd ,de ha nem jól játszik , beteszem a helyére Lukakut ?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- RealRaúl77
Ez így van. Viszont arról van valakinek fogalma, hogy utána ugyanígy csak 100-at kapunk (magyarul nem kapunk semmi, csak visszakapjuk)? Mert az igen kevés lenne, főleg, hogy a cserekeménymag 90%-a ki fog esni a csoportkör után, így nem nagyon lesznek 1-2 milliós játékosok már..GT37 írta:2. Ha jól értelmezem, a csoportkör alatt csak a kezdőcsapaton lehet módosítani, a kereten NEM, ezt is vegye figyelembe mindenki. Az egyeneses kieséses szakasz előtt természetesen lesz egy átigazolási időszak, amikor korlátlan mennyiségű változtatást lehet végrehajtani a kereten.
ÁtérzemGT37 írta:Vizsgaidőszak van, úgyhogy muszáj csinálnom valamit, ami elvonja a figyelmemet ezen kötelezettségeimről.
Hát ja, de ha az jó, akkor a kezdő se túl jóvolt írta:A pad pedig azért kellhet ,h jó legyen mivel ha igazolni se tudsz és valaki szarul teljesít akkor nem tudsz kit a kezdőbe rakni. Szóval itt a pad erőssége is eléggé fontos lehet.
Ez a része szerintem tökre mind1. Az a lényeg, hogy adott részében a csapatnak csak "odavaló" játékos lehet.volt írta:Még annyit ,h pl felállhatok 4 középső védővel is? Az számít ,h pl középső védő szélen játszik vagy sem?
Csatároknál ugyan ez. Mind ,h pl lesz 3 középső csatárom vagy inkább vegyek egy középső csatárt és két szélső csatárt(pl neymar, CR)?
neymar v fred
nálam ez a kérdés.
nemtudom elképzelni, h freddel ne lövetnének meccsenként legalább 1 gólt a csoportkörben. v ne botlana bele.
nálam ez a kérdés.
nemtudom elképzelni, h freddel ne lövetnének meccsenként legalább 1 gólt a csoportkörben. v ne botlana bele.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Curtis - Abate, Ramos, Marcelo - Di Maria, Cabaye, Modric, Özil - Neymar, Lukaku & cpt. Benzema
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lloris-Srna,Varane,Marcelo-Yaya,Modric,Moutinho,Di Maria-Benzema,Neymar,Choupo Moting
A cserék meg...lehetnének rosszabbak is mint amiket összeszedtem.
A cserék meg...lehetnének rosszabbak is mint amiket összeszedtem.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na ez örömteli hír
bár a csapatomat nem befolyásolja, meg van már a 3 tuti franciám
bár a csapatomat nem befolyásolja, meg van már a 3 tuti franciám
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Mike írta:látom rengetegen választottátok Varane-t? Tuti h ő lesz a kezdő?
Elvileg Deschamps nyilatkozata alapján igen. Varane-Sakho páros lesz középen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."