talán még khedira is jobb nála

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 11., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 11., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 11., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 11., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 11., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 11., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 11., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 11., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 11., szerda 14:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 11., szerda 14:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 11., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 11., szerda 13:32
olasz csapat, fontos az eredmény...éjszaka biztos volt egy kis meetingPEEtör írta:Hát be kell szarni: "nem volt garantálva a játékosok biztonsága".![]()
![]()
![]()
Erre csak egy kép, a hétvégi NFL fordulóból.
http://static2.businessinsider.com/imag ... s-snow.jpg
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. december 11., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 11., szerda 13:27
én viszonylag sok bayern meccset nézek, egyrészt "látni akarom" hogy miért fél tőlük annyira mindenki, másrészt érdekel hogy guardiola mit akar/mit csinál. a mellett, hogy tényleg jó focit játszanak és nagyon együtt vannak, játékban és morálban is, azért becsapós. németben van most 3 jó csapat, a többit félgőzzel is lecsapják mint a legyet. ha úgy vesszük volt 3 komoly meccsük, a két city és a dortmund. persze lehet mondani és igaz is, hogy idegenben odacsaptak nekik, a tegnapi meg mindegy volt, de én úgy gondolom hogy ha nem is teljesen, de nagyjából kész guardiola játéka, komoly fejlődés ott nem lesz, a city formálódik (számolok velük elődöntőig simán) az a dortmund pedig egy szárnyaszegett, korház-támogatott csapat volt, a 49 éves fridrik volt a bekkjük baszki.. szóval amire célzok, hogy náluk kész a rendszer, és egyénileg nem lesz alkalmasabb ebbe a rendszerbe mondjuk svejni vagy müller tavaszra. mivel nincs egy olyan kimeneti nyílása a csapatnak mint messi, pep nem tehet mást mint a megosztott erők hatalmában bízik, azaz majd az s-es pólós kopasz, vagy ribery vagy müller villan párat, de erre nem lehet mindig várni, egy top védelem lekapja őket. második probléma, sveijni mikor játszott se volt a toppon, ez a rendszer neki annyira nem fekszik, ami baj, mert bár játékban kroos tudja hozni a szintjét már, de ő lenne talán az egyetlen aki valamiféle vezér tud lenni a csapatban. egy óvodás méretű lahm erre nem alkalmas bármennyire is top szélsőhátvéd. valamint a védelmük közepe nagyon sebezhető, ami ritkán jön ki mert jó a csapatvédekezésük, illetve neuer kivéd mindent és néha még söpröget is, de ki tudná szélről befelé szétfingatni őket ha nem cr meg bale. magyarán nálam még előrébb vannak, de tavaszra ha minden klappol madridban, akkor minimum 50-50..Géci írta: Nem nagyon akarok csatlakozni a vitába, de szerintem RMCF inkább azt szeretné elérni, hogy mindenki helyén kezelje a dolgokat... Itt most arra gondolok, hogy mindenki el van ájulva a bayerntől, pedig, ha a keretet nézzük nem gondolnám, hogy annyira erősebb lenne a német csapat... Náluk inkább az, hogy jobban össze vannak szokva, de egy NORMÁLIS támadósor zsebre teszi azt a védelmet is. Nálunk kéne már azt elérni, hogy legyen végre egy fix védelem, mert ez már kezd unalmas lenni, hogy minden meccsen más a védelem, mert hol sérült valaki, hol eltiltott... A kp is most állt fel úgy ahogy azt mindenki szerette volna... Nem láttam sajnos tegnap a meccset mert költözésben vagyok, de van egy olyan sejtésem, hogy nem úgy pörgött a kp mint Khedirával....
A lényeg az, hogy ha itt összeáll a csapat akkor könnyen bekövetkezhet mindenki álma![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 11., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 11., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 11., szerda 13:09
kérdés, hogy akkorra ki tudunk-e jutni a hullámvölgyből, mert kora tavaszra azzal is számolni kell, mint általábanSzerintem - és ezt abszolút komolyan gondolom, nem csak a szurkoló mondatja velem - akárkit kapunk ellenfélnek esélyesebbek leszünk már tavaszra, a legtöbb ellen már most esélyesebbek vagyunk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 11., szerda 12:42
Szerintem - és ezt abszolút komolyan gondolom, nem csak a szurkoló mondatja velem - akárkit kapunk ellenfélnek esélyesebbek leszünk már tavaszra, a legtöbb ellen már most esélyesebbek vagyunk. Egyedül a Bayern párharc lenne 50-50%os, bár ott is tovább megyünk, basszus CR-Isco-Bale-Benzema, talán nem kell kifejtenem.Anthony írta:Egy Schalke/Basel, Milan/Ajax, Zenit/Porto semmiféle gondot nem kéne jelentsen, és az Olympiakos is max. csak azért mert biztos kellemetlen fizikális meccseket fognak tolni. A City és a Dortmund lenne mondjuk elkerülendő, a többi azért jöhet (a Napolinak nincsen valós esélye szerintem, valamint a Chelsea sem lesz csoportmásodik).Donát írta:Az Olympiakos-on kívül talán nem is lesz könnyű ellenfél a 16 között. A Basel és az Ajax lehetne, de ők nem valószínű, hogy elcsípik a második helyet.
Bayer Leverkusen (A), Juventus/Galatasaray (B) - őket mondjuk nem is kaphatjuk ugye, Olympiakos Piraeus (C), Manchester City (D), Schalke/Basel/Chelsea (E), Dortmund/Napoli/Arsenal (F), Zenit/Porto (G), Milan/Ajax (H)
Jelenlegi tippem egyébként a Milan: többszörösen pikáns összecsapás lenne, a Milan meg ismét megszívja egy nagycsapattal (bár nekik minden csoportelső szívás lesz
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 11., szerda 12:37
Nem nagyon akarok csatlakozni a vitába, de szerintem RMCF inkább azt szeretné elérni, hogy mindenki helyén kezelje a dolgokat... Itt most arra gondolok, hogy mindenki el van ájulva a bayerntől, pedig, ha a keretet nézzük nem gondolnám, hogy annyira erősebb lenne a német csapat... Náluk inkább az, hogy jobban össze vannak szokva, de egy NORMÁLIS támadósor zsebre teszi azt a védelmet is. Nálunk kéne már azt elérni, hogy legyen végre egy fix védelem, mert ez már kezd unalmas lenni, hogy minden meccsen más a védelem, mert hol sérült valaki, hol eltiltott... A kp is most állt fel úgy ahogy azt mindenki szerette volnaAnthony írta:Tényleg nem tudom RMCF mi alapján értékeli ennyire alul a Bayernt, de ez már az ő baja.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 11., szerda 11:18
Egy Schalke/Basel, Milan/Ajax, Zenit/Porto semmiféle gondot nem kéne jelentsen, és az Olympiakos is max. csak azért mert biztos kellemetlen fizikális meccseket fognak tolni. A City és a Dortmund lenne mondjuk elkerülendő, a többi azért jöhet (a Napolinak nincsen valós esélye szerintem, valamint a Chelsea sem lesz csoportmásodik).Donát írta:Az Olympiakos-on kívül talán nem is lesz könnyű ellenfél a 16 között. A Basel és az Ajax lehetne, de ők nem valószínű, hogy elcsípik a második helyet.
Bayer Leverkusen (A), Juventus/Galatasaray (B) - őket mondjuk nem is kaphatjuk ugye, Olympiakos Piraeus (C), Manchester City (D), Schalke/Basel/Chelsea (E), Dortmund/Napoli/Arsenal (F), Zenit/Porto (G), Milan/Ajax (H)
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem