Tegnap azt hittem agyf@szt kapok mikor megláttam a digi reklámjában Shalke-Basel, Milan-Ajax kínálatot, a Napoli-Arsenal meg sehol.ziro4vr írta:gazából mindegy, mert a két büfészakos német csapat simán ki fog hullani, de legalább majd adhatják kétszer szalait valami nagy párharc helyett

Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
magabiztosan értékesítette a csávó

igazából mindegy, mert a két büfészakos német csapat simán ki fog hullani, de legalább majd adhatják kétszer szalait valami nagy párharc helyett
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Schalke második gólja tegnapról, aki még nem látta, az sürgősen nézze meg. 
Nem, nem volt les, egyáltalán nem.

Nem, nem volt les, egyáltalán nem.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mit linkelgetsz itt butafalábúargentín gólt, mikor Neymar mester3st akasztottRealista24 írta:Előtte ezt illik megtekinteni
http://www.dailymotion.com/video/x18aq0 ... t?start=16

Azért a két exreálos szépen leverte az Arsenalt, szépen beilleszkedtek a bajszos pincér csapatába. Egy biztos többet érdemeltek volna, na majd az EL-ben a Juveval döntőzhetnek

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mindegy igazából, négy között ha nem lesz összesorsolás korábban, 2 spanyol, bayern és chelsea/city////dortmundkelemen.istvan írta: A Bayern remélem erős ellenfeleket kap a sorozatban végig, a bajnokság úgy is meg van nekik,érezzék a törődést.
erős lesz, jusson el odáig mindenki, aztán győzzön a madrid
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kerlon írta:azt hittem nem szólsz hozzám, de látom azért egy elgépelésben örömöd leled, Isten még se olyan kegyes...
tibi18 írta:Sztem nem az elgépelés tetszett neki, hanem Higuain élete BL meccse...

Az erősebb csapatok közül én is az Arsenalt szeretném,a gyengébb felhozatalból pedig a Schalke lenne jó!

A Bayern remélem erős ellenfeleket kap a sorozatban végig, a bajnokság úgy is meg van nekik,érezzék a törődést.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
akkor mea culpa, bocs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sztem nem az elgépelés tetszett neki, hanem Higuain élete BL meccse...azt hittem nem szólsz hozzám, de látom azért egy elgépelésben örömöd leled, Isten még se olyan kegyes...
azt hittem nem szólsz hozzám, de látom azért egy elgépelésben örömöd leled, Isten még se olyan kegyes...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
wow.életet legjobb BL szereplése

csak a szokásos, majd megszokják nápolyban iserre kiesnek, Bad Luck Higu

életet legjobb BL szereplése, erre kiesnek, Bad Luck Higu, pedig ez a Napoli bőven top 10-es csapat most Európában.
K
K
A görögökre nyomtam mert az idegenbeli meccsen lenne hangulat az biztos,de simán verné a csapat őket.
Remélem hogy könnyű ellenfelet kap majd a brigád,utánna jöhetnek majd az erősebb csapatok.
Remélem hogy könnyű ellenfelet kap majd a brigád,utánna jöhetnek majd az erősebb csapatok.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Előtte ezt illik megtekinteni
Arsenalra nyomtam, akarom Özilt. :Đ
Arsenalra nyomtam, akarom Özilt. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Schalkére nyomtam. Szép dolog lenne elkenni az Arsenal száját, de jelenleg azt gondolom, jobb ha későbbre maradnak a rangadók.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
De ugye nem a cselszkire gondolsz?Realista24 írta:Ezzel sosem értettem egyet. Nem kell tudnunk minden csapatot megverni. Nem egy, nem kettő csapat jutott könnyű ágon a döntőbe már a történelem során, akik ha találkoztak volna komolyabb ellenféllel, bőven kiestek volna.De amúgy az sem érdekel, ha City vagy Arsenal jön, 10-et akarunk akkor hajrá, ütni kell mindenkit.

Úgy gondolom, itt most még bárkit kapunk, mi vagyunk az esélyesek, s mi fogunk tovább jutni!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel sosem értettem egyet. Nem kell tudnunk minden csapatot megverni. Nem egy, nem kettő csapat jutott könnyű ágon a döntőbe már a történelem során, akik ha találkoztak volna komolyabb ellenféllel, bőven kiestek volna.De amúgy az sem érdekel, ha City vagy Arsenal jön, 10-et akarunk akkor hajrá, ütni kell mindenkit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Faszom ebbe az Arsenalba. Azon túl, hogy Angliában velük szimpatizálok leginkább, még össze is hoztak maguknak egy horror kört a BL-ben a 16 között. Real, Barca, BM, PSG, Atma... Hát nem fog örülni egyik csapat sem, amelyik megkapja őket (+ rakjuk hozzá a Cityt, mert kb. ugyanezek a csapatok meccselhetnek velük). Hogy nem lehetett legalább döntetlent játszani Nápolyban. Ja, hát persze, amikor a 2 gólos vereség is továbbjutást ér, akkor nem fog hajtani egy csapat. Az Arsenal nagyon meg is érdemli azt a horror meccset és vele együtt a kiesést is, mert egy kis motivációval most nyugodtan várhatnák a sorsolást.
Én nagyon nem vagyok biztos benne, hogy ütjük őket. Persze jobbak vagyunk náluk, de nem lennének sima meccsek, ami sárgákba/eltiltásokba/sérülésekbe/fizikai és mentális megterhelésbe kerülne. Azért lettünk csoportelsők, hogy legyen még egy nyugodt BL körünk. A 8 között már úgysincs menekvés, ott sztárcsapat fog jönni. Amúgy meg van itt 1-2 csapat, akik hozzánk hasonló erőt képviselnek, jó lenne, ha ők szenvednének egy keveset.De amúgy az sem érdekel, ha City vagy Arsenal jön, 10-et akarunk akkor hajrá, ütni kell mindenkit.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Legyen a Schalke, azoknak nincs védelmük, CR szépen szórja meg őket 
És legalább a németországi rettenet statisztikánkon is lehetne javítani.
Nem lenne rossz egy Arsenalt sem felpofozni, a BL-ben két meccsen is nagyon simán kikaptak, bár az is igaz hogy a jól passzoló csapatok ellen azért szenvedünk.

És legalább a németországi rettenet statisztikánkon is lehetne javítani.
Nem lenne rossz egy Arsenalt sem felpofozni, a BL-ben két meccsen is nagyon simán kikaptak, bár az is igaz hogy a jól passzoló csapatok ellen azért szenvedünk.
- h3x0r
"Szalaiék örülnek, Nápoly sír, Neymar varázsolt" (origo)zalkrisz írta:Amúgy most nézem, Neymar mesterhármas és kb semmi hír róla a portálokon??