IgyKerlon írta: Jövőre kell 4 kezdő játékos és 2-3 csere féle
Lentebb en is irtam h perez apo masodik regnelasanak az elejehez hasoblo igazolasi hullam kene.
Dehaz bazdki azt most h okdod meg? Sansztalan
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 28., szombat 22:58
IgyKerlon írta: Jövőre kell 4 kezdő játékos és 2-3 csere féle
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 28., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 28., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 28., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 28., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 28., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 28., szombat 22:55
Mert eltelt 5 év. És mert az ver meg minket aki csak akar.kiserik írta:Ha eddig ZZ-nek ez nem sikerült, akkor miért sikerülne ezután? 5 éve ő az edző egy fél év megszakítással. A keret nagy része 5 éve is itt volt.Realista24 írta:
Azt írja a kolléga hogy amíg a keret nagy részét nem cseréljük, mindegy ki az edző.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. november 28., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 28., szombat 22:55
Láttam már ilyet tőle. Nem először szívatja a fiatalabb riválisát. Neki ezt is lehet, és páran át is vették a jó szokást.KAG írta: Isco bazdmeg h hatra se nezett geci az elbaszott Ode passz utan
Teonem le a fejet,ha edzo lennek.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. november 28., szombat 22:55
Hagyd. Sokak szerint nem lenne edző aki ebből a keretből nem tudna többet kihozni. Szerintem igen nem is egy. Ettől még szurkolok ZZnek hogy összekapja a bandát de nem úgy tűnik hogy ez sikerülni fog neki. Fogy az ideje az már fix... Mindennek van határa főleg egy Real Madridban.Faust írta:Mintha nem o alakitotta volna ki a keret nagy reszet. Ne mar.Realista24 írta:
Azt írja a kolléga hogy amíg a keret nagy részét nem cseréljük, mindegy ki az edző.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. november 28., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 28., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. november 28., szombat 22:54
Cr előtti évben nagyon gatya keretünk volt ha jól emlékszem. A szomorú az hogy ha sikeréhes lenne a csapat az már elég lenne, sajnos idén az is hiányzik. 99/2000 óta nézem, ennyire ötlettelen+lelketlen brigádot még nem láttam.Realista24 írta:97/98 óta követem, de sztem is ez a legszarabb keret ever amit láttam. Minden szempontot figyelembe véve.dzsi91 írta:
Nem volt még ennél szarabb keretünk amióta én nézem. Egy szem benzemánk van elől 3 éve.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 28., szombat 22:53
Ha eddig ZZ-nek ez nem sikerült, akkor miért sikerülne ezután? 5 éve ő az edző egy fél év megszakítással. A keret nagy része 5 éve is itt volt.Realista24 írta:Azt írja a kolléga hogy amíg a keret nagy részét nem cseréljük, mindegy ki az edző.Hege írta:
A nyugat.
Akkor véleményed szerint így minden oké?
Ha új edző új taktika új impulzus se jön be akkor ez van. De meg se próbálni. De megprobalhatna Zidane is éppen.
HozzászólásSzerző: Hege » 2020. november 28., szombat 22:53
Hat ezaz. Ki felelős a keretert?Faust írta:Mintha nem o alakitotta volna ki a keret nagy reszet. Ne mar.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 28., szombat 22:52
Én csak az új edzo kérdésre írom ezt.Faust írta:Mintha nem o alakitotta volna ki a keret nagy reszet. Ne mar.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 28., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 28., szombat 22:51
nemengedem!!!!!!!!!!Realista24 írta:Engedd már elCsabi írta: nagyon szarok vagyunk, nagyon rossz játékosokba fektettünk nagyon sok pénzt.
de a két büntető akkor is járt volna. főleg a kibaszott varral!!!!![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 28., szombat 22:51
Mintha nem o alakitotta volna ki a keret nagy reszet. Ne mar.Realista24 írta:Azt írja a kolléga hogy amíg a keret nagy részét nem cseréljük, mindegy ki az edző.Hege írta:
A nyugat.
Akkor véleményed szerint így minden oké?
Ha új edző új taktika új impulzus se jön be akkor ez van. De meg se próbálni. De megprobalhatna Zidane is éppen.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem