HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 16., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 16., hétfő 15:19
Mi játszunk BL-t klasszikus lőtt, ti nem. Nem elég nagy különbség? Mi az Athléticohoz megyünk ti a Sociedadhoz, nem érzed a Különbséget? Ha nem tudod, akkor hiába magyarázom...csababarca írta:Donát írta:
(a bajnokik csak a hétvégét jelölik, mind vasárnapra mutat, de a közel jövőben módosulhatnak, valószínűleg fog is néhány mérkőzés)
Van aki még meglepődik a menetrenden?![]()
![]()
Azért ez évek óta gyanús, ebben igaza volt Mou-nak.
Mondjuk ez nagyjából ugyanaz, ti az AtMahoz mentek idegenbe, mi a Sociedadhoz, egyik sem egyszerű, a két bl meccs meg nekünk a nehezebb, ez tény, klasszikus meg madridban lesz. Többi meg kötelező.
Most ebben nem tudom mi a nehezebb nektek
Malaga-Shalke meccs között két nap van, ott a Malaga meccs egy nappal előbb lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 16., hétfő 15:17
Szerintem arra gondolt, hogy mindig Classicó környékén vannak a húzósabb bajnoki meccsek... Szerintem...csababarca írta:Most ebben nem tudom mi a nehezebb nektek![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 16., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 16., hétfő 15:13
Donát írta:
(a bajnokik csak a hétvégét jelölik, mind vasárnapra mutat, de a közel jövőben módosulhatnak, valószínűleg fog is néhány mérkőzés)
Van aki még meglepődik a menetrenden?![]()
![]()
Azért ez évek óta gyanús, ebben igaza volt Mou-nak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 16., hétfő 15:09
Régen én is így gondoltam, de amikor a Chelsea behúzta a BL-t kicsit átgondoltam az egészet... A másik meg, hogy ha a bajnokságban, kupában is ott akarunk lenni, nem éppen jó az állandó megterhelés...arni26 írta:siralmas hogy a leggyengébb csapatért imátkoztatok!remélem télen kapunk egy csatárt, aztán nem kell ilyeneken fent akadni hogy ki lenne a legjobb!mindenkit el kell verni
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 16., hétfő 15:08
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 16., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. december 16., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: arni26 » 2013. december 16., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 16., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 16., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 16., hétfő 14:27
szerintem még korán van az iváshozRemy írta: Bayern, Real, Arsenal, PSG (Dortmund, City is előrébb van szerintem)
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 16., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 14:18
Akkor többet nem jövökakár még Atma Bl győzelem is ....
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 16., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. december 16., hétfő 14:02
Arra már rájöttünk, hogy ahány ember, annyi látásmód.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 16., hétfő 14:02
Arsenal - A barca nem nyert még az Arsenal otthonában, a legutóbb is a kamu piros döntötte el a meccset. Az Arsenal az évek során sokat erősödött, és látva a játékukat (nem a City ellenit) nagyon együtt vannak, és IGEN Özil érkezésével van egy bizonyos plusz is a csapatban. Most nem esnének ki a barca ellen, akik viszont szerintem nem lettek jobbak az évek során, hanem gyengültek.Realista24 írta:Valamiért írtad, érvelj kérlek, mert utólag okoskodni sokan tudnak.Majd márciusban visszatérünk rá
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 16., hétfő 14:01
Igen. Meg az Olympiakos is.Bayern, Real, Arsenal, PSG (Dortmund, City is előrébb van szerintem)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 14:00
Valamiért írtad, érvelj kérlek, mert utólag okoskodni sokan tudnak.Majd márciusban visszatérünk rá
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem