Elképzeltem ahogy kergetik a mi játékosaink a vonal mellett aztán sorban esnek is össze mert meghúzódnak közbenRealista24 írta: Alphonso Davies hit a top speed of 36.51km/h vs. Werder.
A Bundesliga record.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. június 16., kedd 22:18
Elképzeltem ahogy kergetik a mi játékosaink a vonal mellett aztán sorban esnek is össze mert meghúzódnak közbenRealista24 írta: Alphonso Davies hit a top speed of 36.51km/h vs. Werder.
A Bundesliga record.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 16., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. június 16., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. június 16., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 16., kedd 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 14., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 14., vasárnap 18:49
Haaland melle ket jol kiszolgalo ember kell, de az sem baj, ha golt is rugnak neha..KovaLlos írta:De CR mellett is mindig volt 1 csatár.2 kapura veszélyes szélső és 1 visszamozgó,előkészítő csatár a legjobb megoldás szerintem.Kerlon írta: Haalandnak meg a mozgását is rossz nézni, de ha a kapu előtt gyilkos lesz, akkor rá kell menni. Kaput azt kb úgy támadja, mint CR...
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2020. június 14., vasárnap 18:19
De CR mellett is mindig volt 1 csatár.2 kapura veszélyes szélső és 1 visszamozgó,előkészítő csatár a legjobb megoldás szerintem.Kerlon írta: Haalandnak meg a mozgását is rossz nézni, de ha a kapu előtt gyilkos lesz, akkor rá kell menni. Kaput azt kb úgy támadja, mint CR...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. június 14., vasárnap 17:56
Így van, nekünk ilyen killer befejező emberre van szükségünk, akinek kegyetlen veszélyes jelenléte van a tizenhatoson belül. Egyrészt leköti a belső védőket konstans - sokkal több helyet hagyva a szélsőknek - másrészt komoly taktikai elem ha egy ilyen fizikailag top csávó van elől aki tud fejelni, küzdeni, brusztolni, futni. Jelenleg nincs ilyen játékosunk, de a piacon se nagyon látok elérhető klasszist hasonló paraméterekkel. Ha rajtam múlna, én bankot robbantanék érte. És még egyszer: nem azért kell mert ő a legnagyobb piszi-paszi joga játékos, hanem mert nekünk pont ezekre a kvalitásokra van égetően szükségünk CR óta.Kerlon írta: Haalandnak meg a mozgását is rossz nézni, de ha a kapu előtt gyilkos lesz, akkor rá kell menni. Kaput azt kb úgy támadja, mint CR...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 14., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 14., vasárnap 16:03
Ez igaz. Egy normal vilagban, ahol Ronaldokert es Ronadinhokert kellene harcba szallni, szoba sem kellene jonnie egy Realnal, tipikus bundas/premier ligas jatekos. Nekem sem tetszik a stilusa...KovaLlos írta: Nézzétek már Haaland meccseit,hát sír nála a labda, ha 2-nél több érintés kell,a Realnak nem ilyen csatárra van szüksége szerintem.
Attol meg nem szelso vedo, h a valogatottban is ott jatszik. Csak nem lehet kihagyni a Real es a Barca(akkor) kezdo kozephatvedjet. Lenne a gyorsabb ember nala, de akkor nem lenne feher ember a csapatban, Pavard v Griezmann detto. En emlekszem eleg sok jo meccsere az Atleticobol ahol kozepen jatszott.A válogatottban végig szélső bekket játszott a vb-n. Úgy nem fér be középső védőnek, hogy a Bayern legjobb középső védője, Süle fél éve sérült. Ez az Alaba-Boateng páros most nagyon jól néz ki, és ha Süle is visszatér, akkor jó esetben rotációs ember lesz Lucas. De ha minden meccsen róla kapják a gólokat, akkor nagyon nehéz dolga lesz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 14., vasárnap 15:31
2022tol.Remy írta:Hát ugye mindig kell egy ember, aki árral szemben úszik.KovaLlos írta: Nézzétek már Haaland meccseit,hát sír nála a labda, ha 2-nél több érintés kell,a Realnak nem ilyen csatárra van szüksége szerintem.
Még mindig van elvileg egy 70 milliós kivásárlási ára, nem?Jim írta:
Őt már meg kellett volna venni, kölcsönadhattuk volna utána nyugodtan
Igy drága lesz, ha ide akar jönni később![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 14., vasárnap 15:25
Hát ugye mindig kell egy ember, aki árral szemben úszik.KovaLlos írta: Nézzétek már Haaland meccseit,hát sír nála a labda, ha 2-nél több érintés kell,a Realnak nem ilyen csatárra van szüksége szerintem.
Még mindig van elvileg egy 70 milliós kivásárlási ára, nem?Jim írta:
Őt már meg kellett volna venni, kölcsönadhattuk volna utána nyugodtan
Igy drága lesz, ha ide akar jönni később![]()
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2020. június 14., vasárnap 14:50
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. június 14., vasárnap 14:45
Őt már meg kellett volna venni, kölcsönadhattuk volna utána nyugodtansebydani írta: Haaland újabb győztes gól. Durva a srác.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 14., vasárnap 9:54
Azt írtam hogy nem jönAnthony írta:R24 írta már, hogy jön?tibi18 írta:
Jaja, ő is úgy lesz a csapatunkban, ahogy Pogba, MBappe és sorolhatnám.
Maradjunk a földön, itt van nekünk Bale!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 14., vasárnap 9:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. június 14., vasárnap 8:31
R24 írta már, hogy jön?tibi18 írta:Jaja, ő is úgy lesz a csapatunkban, ahogy Pogba, MBappe és sorolhatnám.pheco írta: Furcsa lesz 11 ev utan egy gollovo csatar a csapatunkban![]()
Maradjunk a földön, itt van nekünk Bale!![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. június 14., vasárnap 3:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 14., vasárnap 1:57
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem