Kár. Max drukkerként is azt mondom, ez az egész, a futam élvezeti értékét csökkentette. Bármennyire is örülök, hogy nyert, nézői szempontból ez nem jó. Csaták kellenek.
Leclerc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: Hege » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:28
Nalad valami baj van. Az elso 10 futamon a Ferrari brutal eeros volt, leszamitva a strategiat. Sablon, de latjuk Perez mit tud az rbvel.filatáska írta:Direkt beírtam verseny előtt hogy interlagos copypaste lesz, hogy ne kelljen feleslegesen izgulnod.Remy írta: Sajnos hiába írom be, mert 29. winje lehet a mai, és még 2 kell, hogy utolérje a következőt, Mansellt.![]()
Zseni amúgy, hogy már azt sem lehet leírni, hogy többet várt az ember ettől a nem megszokott rajtrácstól és már abba is bele van kötve.
Időmérőn meg majdnem ugyanez, csak fordítva. ŰRAUTÓ.![]()
![]()
Időmérő után hány pontot is kap az első? 10-et, 20-at? Nem emlékszem.![]()
Nyugodtan írd be, a szememben ez a mai győzelem 3-at érdemel hátulról egy átlagos autóval.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:27
Most mondjuk a stratégia rendben volt, csak simán incs tempó. Kérdés, hogy egyszeri eset, vagy az uj padlolemez szabályok betettek az egyenesben sebességnek.wZoLee7 írta: Ferrari pitwallt teljesen cserlenem. Strategiai vezetok meg box egy reszet meg. Nincs olyan terulet ahol ne lennenek latvanyosan gyengebbek, nem eleg Harry Pottert elkuldeni
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:24
hát most cserélték a stratégia vezetőjét a szünetben ők mindent megtettek.wZoLee7 írta: Ferrari pitwallt teljesen cserlenem. Strategiai vezetok meg box egy reszet meg. Nincs olyan terulet ahol ne lennenek latvanyosan gyengebbek, nem eleg Harry Pottert elkuldeni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:20
Ahogy asszem itt a fórumon is írták a ferrari csapatvezetőt vissza kéne küldeni a helyére (nem vezető pozícióba, asszem mintha motorfejlesztő volt ez előtt), és kell keresni valaki, aki nem olasz, hisz láthattuk a Todt, Brawn páros képes volt csodára, de ezek az utóbbi éves csapatvezetők mind hulladékok.Remy írta: Még 2 (?) futam, aztán Monza. Ha ott is hoz egy "jó" futamot a Ferrari, remélem szétszedik az olaszokat.
Haas is hozta az elmúlt 2 futamon a fejlesztést és semmit nem javultak.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:16
Direkt beírtam verseny előtt hogy interlagos copypaste lesz, hogy ne kelljen feleslegesen izgulnod.Remy írta: Sajnos hiába írom be, mert 29. winje lehet a mai, és még 2 kell, hogy utolérje a következőt, Mansellt.![]()
Zseni amúgy, hogy már azt sem lehet leírni, hogy többet várt az ember ettől a nem megszokott rajtrácstól és már abba is bele van kötve.
Időmérőn meg majdnem ugyanez, csak fordítva. ŰRAUTÓ.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:59
Sajnos hiába írom be, mert 29. winje lehet a mai, és még 2 kell, hogy utolérje a következőt, Mansellt.filatáska írta:Jaja, óriási meglepetés.Remy írta: Tavaly brazil nagydíj reboot. Ennél azért komolyabb harcokat vártam.![]()
![]()
Ebből úgy tűnik nekem, hogy kicsit húz a valóságérzékelésed.
Na mindegy, már most beírhatod hogy az örökrangsorban átlépte Villám Mcqeent.![]()
Szép ez a 10/14, csak ez nem fekete fehér, mint ahogy gondolod. Mondom, illik a Tv-t is bekapcsolni.Süti írta:
14 versenyből 10 Red Bull győzelem, 4 Ferrari, de egy lapon a kettő, ha normális taktika lenne, normális versenytempó, meg még 5 másik elem a packageből elérné a szintet, majdnem igaz is lehetne.
Kell ez a pofon neki. Maxnek is meg kellett tanulnia. Aztán egyik szezonról a másikra, mintha kicserélték volna. Fixen érzem, hogy Lec jövőre sokkal erősebb lesz.kiserik írta: Most nem leszek népszerű, de nekem Lec-nél az az érzésem, hogy rohadt gyors pilóta, de ha beüt valami szar, akkor nem tudja jól kezelni, kicsit elveszíti a fonalat.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:54
Kicsit.filatáska írta:Jaja, óriási meglepetés.Remy írta: Tavaly brazil nagydíj reboot. Ennél azért komolyabb harcokat vártam.![]()
![]()
Ebből úgy tűnik nekem, hogy kicsit húz a valóságérzékelésed.
Na mindegy, már most beírhatod hogy az örökrangsorban átlépte Villám Mcqeent.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:53
hehetheoriginal írta: Innentol ferrari helyeben a szezont el kell engedni, es teljes erovel a jovo evre fejleszteni
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:50
Jaja, óriási meglepetés.Remy írta: Tavaly brazil nagydíj reboot. Ennél azért komolyabb harcokat vártam.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:42
Ez iden mar a sokadik ilyen. Nyilvan nem fogok erre semmit, de nagyon feltuno, hogy barkit leszoritanak a gecibe, semmi sem tortenik soha.hehetheoriginal írta: Buzi perez ugye kapja a buntit, amiert kicsapta leclerct?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:40
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem