ez a baj az egésszel, mert 4. számú támadóként játszana bőven.a Messi - Suárez - Neymar - Pedro négyes mögött játszhat majd annyit
viszont pedronak bérlete van.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 17., péntek 21:23
ez a baj az egésszel, mert 4. számú támadóként játszana bőven.a Messi - Suárez - Neymar - Pedro négyes mögött játszhat majd annyit
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 17., péntek 21:17
Ez így szerintem erős túlzás, annak ellenére, hogy valóban visszaesett a teljesítménye a korábbiakhoz képest, illetve az is egyértelmű, hogy akkor tudja a legtöbbet kihozni magából, ha egy jól működő csapat tagja, vagy ha az egyik támadó középpályás az átlagosnál gyakrabban segít be neki védekezésben - mint például idén Rakitic, szerintem érezhetően javult Busquets játéka emiatt, többet szervezhet, irányíthat, és védekezésben sem kell mindig hatalmas területeket egyedül lefednie, mert a horvát elég szorgalmasan visszazár vele. De szvsz még mindig fontos tagja a csapatnak Sergio, mondjuk ettől függetlenül szívesen megnézném pár meccsen Mascheranót is szűrőként.Remy írta:Lásd Buszkecc. Ő is nulla lett, amióta leáldozott a sikerkorszak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. október 17., péntek 8:26
Remy írta:
Vagy csak Puyol kivált mellőle, és igazából eddig se volt valami nagy szám. Lásd Buszkecc. Ő is nulla lett, amióta leáldozott a sikerkorszak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 17., péntek 5:15
Itt ezen a Forumon (meg úgy az egész világon) csak nekem az utolsó Classico-s emlékem egy elég sima kupagyőzelem CR nélkül a Barca ellen? Gyakorlatilag a Bartra fejesen kívül helyzetük se volt, ja de egy Neymar kapufa a végén... Most ezzel nem azt akarom mondani,hogy most ez lesz csak kb mindenki úgy kezeli azt a kupadöntőt mintha megse történt volna, a Bajnoki meccsről meg már lassan a madridisták is elhiszik ,hogy ott jobb volt a barca... Ha nincs a Neymar bukfenc ott nyertünk volna, jobbak voltunk de a bíró szétfújta a meccset.Sierra írta:Én nagyon félek a Clásicotól.
Tavasszal jó formában voltunk, ők meg nem, nagy önbizalommal vártuk a meccset, és láthattuk mi lett a vége. Lehet elcsalták a meccset akkor, de sajnos ez most is benne van a pakliban, és ha megint 1-gyel több gólt rúgnak...![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 17., péntek 4:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 16., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 16., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 21:46
Vagy csak Puyol kivált mellőle, és igazából eddig se volt valami nagy szám. Lásd Buszkecc. Ő is nulla lett, amióta leáldozott a sikerkorszak.'shutterisland írta:nem is kell a kezdőbe, inkább matthieu-t játszatnám bartrával, később vermaelennel.
nem tudom, mennyire függ össze a kettő, de mióta shakirázik, azóta megy egyre lejjebb a pali.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 16., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 16., csütörtök 21:28
Eddig se nagyon kezdett, szóval nem lesz feltűnő ha kimarad...palesz77 írta:Realista24 írta:A klub védelmébe vette Piquét...Remélem ez csak a médiának szólt, és Lucho azért kiteszi a csapatból.. Ha nem, az rohadt gáz lesz.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 16., csütörtök 21:24
Realista24 írta:A klub védelmébe vette Piquét...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 21:20
Tehát igazából lényegtelen, hogy CR milyen állapotban van, vagy hogy Benzema milyen napot fog ki. A legnagyobb kérdés, hogy én mire rakok.Géci írta: Reméljük, hogy Remy megteszi a barcát...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 16., csütörtök 21:14
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. október 16., csütörtök 21:05
Remelem erzed benne az ellentmondást: "ez sokunkkal megtörténik".Realista24 írta:A klub védelmébe vette Piquét: "Mindannyian követünk el hibákat. Tovább kell lépni, mert ez olyan dolog, ami sokunkkal megtörténik. Az a fontos, hogy bocsánatot kért."
Mindennapos, hogy anyázom a rendőrt és kirúgással fenyegetem. Már értem shuttert, ezek is csak a jót látják az egészben, Piqué bocsánatot kért![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 16., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 16., csütörtök 14:24
ha majd ő is kiad egy könyvet lehetne ez a címeRemy írta:A debütálástól az adócsalásig. 10 év Lionel Messivel, Isten gyermekével.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 16., csütörtök 14:09
A debütálástól az adócsalásig. 10 év Lionel Messivel, Isten gyermekével.miro írta:Tíz éve kezdődött a futball legnagyobb sikersztorija.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. október 16., csütörtök 14:06
Pontosan.miro írta:Tíz éve kezdődött a futball legnagyobb sikersztorija.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 16., csütörtök 13:31
Tíz éve kezdődött a futball legnagyobb sikersztorija.
Napra pontosan tíz évvel ezelőtt Frank Rijkaard, a Barcelona edzője úgy döntött az Espanyol elleni meccs 82. percében, hogy a gólszerző Deco helyére beküldi a 17 éves és 114 napos Lionel Messit, aki ezzel a legfiatalabb játékos lett, aki a spanyol élvonalban bemutatkozott (később ezt a rekordot Bojan Krkic átírta).
Origo
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 16., csütörtök 11:52
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem