HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. április 27., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 27., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. április 27., szombat 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 27., szombat 8:14
Véglegesen kitiltottak erről a fórumról.
További információért lépj kapcsolatba a fórum adminisztátorával.
Kitiltás oka: madridom
A felhasználóneved alapján tiltottak ki.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. április 27., szombat 1:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. április 27., szombat 1:15
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 27., szombat 0:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 26., péntek 21:51
A madridom, mint oldal, ha jól tudom már körülbelül két éves, az új formáját április 13(?) kapta.Amúgy ez az oldal mikor indult?
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. április 26., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: Total Madrid » 2013. április 26., péntek 21:38
Gyakran 14 órás munkarend mellett nem nehézSierra írta:
Hát jól eltűntél az utóbbi időben... Te, Gönyű réme!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 26., péntek 21:30
Eszünk ágában sincs, átbeszéltük a dolgokat a társammal és egyöntetűen elutasítottuk, ő is tisztában van vele, hogy milyen ember is ő valójában, miután felvilágosítottam róla.___Samy___ írta: remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy rábólintotok
ezek után kb szóba sem állnék vele
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 26., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: ElRamos » 2013. április 26., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 21:22
remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy rábólintotokL.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
MR. Kedves Teletipp felkereste a szurkolói oldalamat és ajánlatot tedd nekünk, ami arról szól röviden, hogy híreinket, cikkeinket ő publikálná az ő oldalán, vagyis a madridistán. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír az egyik, hogy idáig fajult, romlott a madridista és nevet, mert egy igen gyerekcipőben járó oldalt keresett meg, hogy mentse meg őt...![]()
Elnézést kérek, ha rossz helyre írtam, de ezt megkellet osztanom veletek is.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 26., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 26., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 26., péntek 20:41
nekem is eltudod küldeni az oldal címét? :-)L.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
MR. Kedves Teletipp felkereste a szurkolói oldalamat és ajánlatot tedd nekünk, ami arról szól röviden, hogy híreinket, cikkeinket ő publikálná az ő oldalán, vagyis a madridistán. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír az egyik, hogy idáig fajult, romlott a madridista és nevet, mert egy igen gyerekcipőben járó oldalt keresett meg, hogy mentse meg őt...![]()
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. április 26., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 26., péntek 20:15
Hát jól eltűntél az utóbbi időben... Te, Gönyű réme!Total Madrid írta:Nos, üdv újra, üdv itt! :-)
Mostanában látástól vakulásig dolgozom, és így már olvasóként is ritkán voltam jelen odaát, de határozottan mondhatom, otthon érzem magam itt ! :-)
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 26., péntek 20:11
L.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem