HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 17., péntek 17:28
amit erre írnék, az kitiltást érdemelne, és a másik fórumon sem szerették ezt a témát.
viszont így annyit odaböknék, hogy a csabai állomáson (édes istenem, hol van békéscsaba nagyságban pesthez képest, ott mennyi lehet) is hemzsegnek a hajléktalan,sokszor ittas nani klónok.
folyamatosan zaklatják a járókelőket, de még ha nem is közvetlenül úgy, hogy odamennek kéregetni, provokálni, akkor közvetve a közérzeted zavarják a jelenlétükkel.
büdösek,hangosak,sokakban félelmet ébresztenek...tehát zavaró hatásúak az emberekre.
nem hiszem el, hogy nem lenne megoldás erre az, hogy összeszedni mindenhonnan ezeket az emberkéket egy-egy lerobbant buszocskával, aztán irány valami munkatábor.
elhelyeznék őket valami robot munkára, bányába vagy mittudomén, ilyen közmunkás bérért, azt jónapot.
egyrészt nem érdemelnek többet, de mégis hasznossá tennék őket, másrészt a rendes, adófizető állampolgárok életét és közérzetét is javítanák.
őszintén szólva én nem 1x féltem már tőlük, és nem azért, mert nem tudok lecsapni egy tablettástól támolygó 50-es hajléktalant, vagy akár kettőt, hanem azért, mert bármilyen jellegű konfliktushelyzet van, CSAK nekem van veszítenivalóm, nekik nincs.
ha valaki anyagilag károsulhat, az én vagyok, ha pedig tettlegességre kerül sor, akkor ő max ül egy kicsit, télen úgyis menő a köreikben bezáratni magukat, hogy ne fázzanak, viszont az én életem tönkremehet egyből, ha valamelyiket akár csak önvédelemből is rossz helyen ütném meg.