Csak kíváncsiságból, te hol olvastál ilyet Barça-drukkerektől az nso-n, angol trollfocin és sporthíradón kívül? Mert szerintem a legtöbben elismerjük a németet, és örültünk volna, ha hozzánk igazol nyáron.miro írta:Kroos egy szar

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 19., vasárnap 17:31
Csak kíváncsiságból, te hol olvastál ilyet Barça-drukkerektől az nso-n, angol trollfocin és sporthíradón kívül? Mert szerintem a legtöbben elismerjük a németet, és örültünk volna, ha hozzánk igazol nyáron.miro írta:Kroos egy szar
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. október 19., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 19., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 19., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 19., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 19., vasárnap 14:47
Shawn Michaels -->Sweet Chin Music
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 19., vasárnap 13:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 19., vasárnap 12:59
Egyetértek, talán ez most a legjobb kezdő, amit ki tudnánk állítani. Egyedül attól félnék ez esetben, hogy Bale (ha kezd) tízből tízszer simán lefutná Mathieu-t. Alba alapvetően jóval gyorsabb, mint a francia, ebből a szempontból ő jobb választás lenne. Viszont Mathieu mellett szól a magassága (szögleteknél így a három magas hátvéd nagy veszélyt jelenthet a pontrúgásokat nem annyira kedvelő Casillas számára), és az, hogy nem járkál fel olyan gyakran a támadásokkal, mint Alba, így nem lennének talán akkora gondok abból, ha Alves megint folyamatosan az ellenfél térfelén ragadna egy-egy labdavesztés után.palesz77 írta:Ezt annyiban megváltoztatnám, hogy Xavi helyett Maschot raknám be, akkor szinte tökéletes lenne a kezdő jelenleg.Drake írta:Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
Suárez meg szerintem a padon se lesz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 19., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 19., vasárnap 12:42
Szerintem a 4-4-2-ben van benne az, hogy egy félidő mínusz. Mivel így nem játszott sokat a csapat, míg a 4-3-3-ban már 1 éve nyomják, illetve ebben a szezonban is a meccsek nagy részén. Barca ellen meg Cé is védekezik, plusz szerintem Bale is visszavontabban lesz majd, mint általában. Szóval lehet, hogy 4-4-2 lesz walesivel a jobb szélen és elől Cé+Benz. Ha rajtam múlna, akkor a James-Modric-Kroos-Isco-Cé ötös tuti játszana, Bale vagy Benz lenne a hatodik. Talán azért lenne jobb Benz, mert csereként Bale sebessége jól jöhet, ha fel kell pörögni.palesz77 írta:Szerintem is ez lenne talán jelenleg a legerősebb kezdőtök, de van egy olyan érzésem, hogy Isco helyett Bale fog játszani, és a szokásos 4-3-3 lesz majd nálatok. Remélhetőleg ez megint egy félidő mínusz lesz nektek, mint tavaly ősszel..tibi18 írta:De ha már így belementünk, akkor leírom mit várok, bár ez itt off: Iker - Dani - Pepe - Ramos - Marcelo - Kroos - Modric - Isco - Ronaldo - Benzema - James.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 12:38
Miért ne lenne? Múltkor Uruguay színeiben is játszott... Kétlem, hogy ne rakná a keretbe se.Drake írta:Nálunk meg szerintem ez lesz:Bravo---Alves-Matyi-Piké-Alba---Busi-Rakitic-Ini---Neymar-Messi-Pedro
Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 19., vasárnap 12:36
Ezt annyiban megváltoztatnám, hogy Xavi helyett Maschot raknám be, akkor szinte tökéletes lenne a kezdő jelenleg. Kivéve Alvest, de most már ezen a meccsen azt akarom, hogy kezdjen, szopassák be 20-szor, kapjunk róla 3 gólt - de 4-et rúgjunkDrake írta:Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
Szerintem is ez lenne talán jelenleg a legerősebb kezdőtök, de van egy olyan érzésem, hogy Isco helyett Bale fog játszani, és a szokásos 4-3-3 lesz majd nálatok. Remélhetőleg ez megint egy félidő mínusz lesz nektek, mint tavaly ősszel..tibi18 írta:De ha már így belementünk, akkor leírom mit várok, bár ez itt off: Iker - Dani - Pepe - Ramos - Marcelo - Kroos - Modric - Isco - Ronaldo - Benzema - James.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 19., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. október 19., vasárnap 12:26
Arbeloa? Ez valami vicc,hogy valaki a kezdőbe várja őt?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 19., vasárnap 12:25
ha 16oson belül szabálytalankodnak akkor lesz. Ha nem teszik....nem lesz. ez ennyire 1xü.Géci írta:Odaát már mennek a fogadások a CR tizire... Régen vártam ennyire Clásicot az az igazság!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 19., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 19., vasárnap 12:18
Arbeloa? Ez valami vicc,hogy valaki a kezdőbe várja őt?tibi18 írta:Szerintem hatalmas meglepetésre az Iker - Marcelo - Ramos - Pepe - Arbeloa - Kroos - Modric - James - Ronaldo - Benzema - Bale felállásban toljuk majd..
A Liga leggólerősebb csapata, a Liga legjobb hátvédsora ellen. (statisztika szerint persze..) Sztem szoros meccsen nyerünk..
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 12:18
legyen csak cr tizi, és vágja be. robbanjanak csak fel, leszarom.Géci írta:Odaát már mennek a fogadások a CR tizire... Régen vártam ennyire Clásicot az az igazság!
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. október 19., vasárnap 12:10
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem