HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. február 19., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 19., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 19., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 19., szerda 22:37
Úgy jártál, mint én szoktam a cigizéssel...mindig akkor van gólMatt009 írta:Ezt nem hiszem el, 2x döglik be a stream mindkétszer ez alatt gólt lő a BM...
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 19., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 19., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 19., szerda 22:34
Nem is tudtam, hogy ez 10 ember ellen egy BL-címvédőnek dicsőség, ilyen kerettel...petiamadridista írta:tessék a kettő itt is megvan közte, akárcsak tavaly.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 19., szerda 22:33
petiamadridista írta:tessék a kettő itt is megvan közte, akárcsak tavaly.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 19., szerda 22:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 19., szerda 22:31
Sokkal nézhetetlenebb, és a védelme sem olyan mint volt... Bundesben ez elég, de címvédés szerintem (és remélem) nem lesz...'shutterisland írta:azért várjunk még azzal, hogy gyengébb ez a bayern, vagy nem.
egyrészt az arsenal is jobb, mint tavaly volt, nehezebb dolguk van, másrészt hiányzik ribery meg scweini ha jól tudom, sérülés miatt.
meg egyébként is, tavaly a "csodabayern" otthon könnyen ki is eshetett volna ellenük, hisz 0-2 lett.
hopp, közben az atletico...az szép, hogy eddig 4 meccs, 4 vendég győzelem a bl-ben.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 19., szerda 22:28
Tavaly emberelőnyben kitömték volna őket, mint jenki a hálaadásnapi pulykát. Most meg körbe-körbe b*zizzák a lasztit.petiamadridista írta:hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
jelen pillanatban az ágyúsok csak nézegetik a lasztit, a kérdés csak az, hogy mikor ver még egyet a BM és ezzel le is tudja az egész párharcot egy tavalyinál azért összeszedettebb Arsenal ellen.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 19., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 19., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. február 19., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 19., szerda 22:23
Amikor visszaolvastam már nem tudtam szerkeszteni...TBone írta:lécci neGéci írta:
Így azért nem tolyom tőlük össze a bokám![]()
a tavalyi bayern szerintem is jobb volt, bár a továbbjutás ennek ellenére valószínű meglesz így is. a matracosoknak meg jó lenne 1-2-t lyukasztani azért...seedorfot be
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 19., szerda 22:23
okok... 10 ember ellen nem tud mit csinálni a Bayern. Ne szépítsük, ezt a tavalyi simán megverné. Túlszínezik, ez eddig csalódás nekem, sokkal többet vártam tőlük. Mondjuk ez csak jó lehet majd a későbbiekben. Bár az is lehet, hogy ez csak 1 meccs.petiamadridista írta:hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
jelen pillanatban az ágyúsok csak nézegetik a lasztit, a kérdés csak az, hogy mikor ver még egyet a BM és ezzel le is tudja az egész párharcot egy tavalyinál azért összeszedettebb Arsenal ellen.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 19., szerda 22:22
10 emberrel van az Arsenal. Tavalyi Bayern már vert volna 2-3 gólt. Egyenlő létszámnál még nem volt jobb a Bayern egy fokkal se.petiamadridista írta:hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 19., szerda 22:22
Azért az emberelőny igen sokat jelent jelen esetben.hagyjuk már...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 19., szerda 22:21
hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. február 19., szerda 22:19
lécci neGéci írta:
Így azért nem tolyom tőlük össze a bokám
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem