kaptam nem rég egy pü-t teletipp úrtól, mert írtam neki és válaszolt, szóval:
Hogy mit csináltam az oldallal? Konkrétan megmentetem a megszűnéstől. Már közel 500e mínusz volt, az egyszerű túléléshez azonnal ennyit, s még millókat kellett a későbbiekben is áldoznom rá.
most bocs, hogy megint visszakanyarodok ehhez, de most én tényleg nem vagyok jártas, hogy mennyibe kerül egy honlap, de én azt el nem tudom képzelni, hogy amikor teletipp úr átvette a honlapot, akkor már 500.000 mínusz volt és akkor azonnal ennyit és a későbbiekben még milliókat kellett az oldal működésébe fektetnie...
hogy lehet ilyen drága egy honlapot működtetni?... egyszerűen nem tudom elképzelni... komolyan érdekel egy konkrét szám, hogy 1 hónap kb mennyibe kerülhet, mert ezt sehogy se tudom elhinni.
de a kedvencem
A szerlesztőkről annyit, hogy a madridistát eddig csupa amatőr Real fun szerkesztette KZolit kivéve talán, Éppen most lesz az, amikor egy Megyei Napilap egykori sport újságírója írja a cikekket egy részét...
és most komolyan mégis mitől lesznek ettől jobbak a cikkek?... arról nem is beszélve, hogy ha azt mondom, hogy kb negyed annyi hír lesz, akkor lehet már túlzok....