VB - 2014
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: VB - 2014
na a falabu muller...

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon gyengén tolta mindkét csapat az első félidőben, nem is lett volna gól, ha nem találja el rosszul a srác.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok Siófokon a vb teraszon nézem a német meccset a Ghána-Portugália meccsről valaki tud írni valamit, milyenek az erőviszonyok? Na de a lényeg ... a félidő alatt Hrutka Jani volt a szakkommentátor..na öcsém ugyanakkora élmény volt mint Mezei vagy P.Fülöp

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
már Alves se tudta eldönteni mit akar, nagynehezen átadta a társának, lassank bekocogott középre, már rég elfoglalta a pozícióját, mindenki várja a labdát de a dobó még az orrát túrja, vagy nemtudom minek várt annyit.Toti írta:sztem 10 másodpercnél több nem ment el vele, meg mivel másodpercek voltak hátra valószínű, h nem fogja odabaszni a legközelebbi társnak aztán elkezdeni passzolgatni, h teljen az idő.
teljesen érthető, h inkább rákészül aztán bebassza középre amiből akármi lehet. pláne látva azt az egyetlen gólt.
gyorsan bedobja a legközelebbinek, az meg beadja, ez ilyenkor a megoldás
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
te most komolyan ebbe kötsz bele, mikor mások egy ötszavas mondatot nem tudnak összerakni?Buitre írta:negyeddöntőbeN, MoutinhobaN, válogatottbaN. Az ég szerelmére, csak egy kicsit kellene odatenni magatokat...

de amúgy jogos persze igazad van, de szerintem ez semmiség. engem mondjuk sokkal jobban zavar ha valaki elír egy 'j' betűt vagy "miatt" meg társait egy 't'-vel írja.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Jonathan Mensah játszott. John nincs ott a VB-n.Kerlon írta:Ronaldo.......................... úgy felbasz, amikor előjön ez a piperkőc hozzáállása.......... alig hajt vagy küzd, csak hitetlenkedik a másik balfaszságain........ ezért nem lesz nálam soha tökéletes CSK-nak......
Azt viszont nem hiszem el, hogy Quaresmaba ne lett volna annyi ihlet, hogy ne fért volna be ebbe a rém gyenge keretbe.
Első két meccsen játszott.Amúgy John Mensah kiöregedett, vagy visszavonult?
[FIFA WORLD]
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem mondod?Kerlon írta:Első két meccsen játszott.Amúgy John Mensah kiöregedett, vagy visszavonult?

kemény cuccot szívhatsz

sztem 10 másodpercnél több nem ment el vele, meg mivel másodpercek voltak hátra valószínű, h nem fogja odabaszni a legközelebbi társnak aztán elkezdeni passzolgatni, h teljen az idő.Mike írta:Toti írta:aztarohadás.
mekkora egy féreg ez a bíró.
ütni kéne.
én is lefújtam volna, már csak azér is
faszér szórakoznak annyit, elvileg nekik sietős, aztán egy szaros bedobás fél percig tart, mikor másodpercek vannak hátra. Jó hogy nem leültek egyet kávézni...
teljesen érthető, h inkább rákészül aztán bebassza középre amiből akármi lehet. pláne látva azt az egyetlen gólt.
de ha ennyire nézzük, akkor még csak nem is pontosan 1 percnél fújta le.
na mindegy, sztem gusztustalan volt a bírótól. bánom, h ayew nem küldte jobban fejbe.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
negyeddöntőbeN, MoutinhobaN, válogatottbaN. Az ég szerelmére, csak egy kicsit kellene odatenni magatokat...Galacticos írta:negyeddöntőbe, meg mondjuk moutinhoba is több elképzelés van mint az egész amerikai válogatottba

ON: ez nem Cé VB-je, az bizonyos...
- Galacticos
én megtudom érteni.Kerlon írta:Ronaldo.......................... úgy felbasz, amikor előjön ez a piperkőc hozzáállása.......... alig hajt vagy küzd, csak hitetlenkedik a másik balfaszságain........ ezért nem lesz nálam soha tökéletes CSK-nak......
a társainak a labdakezelés gondot okoz. előbb is carvalho kicsit pereira mögé adta, de nem sokkal az meg nem tudta átvenni ghánai meg a húsz méteres körzetben sehol.
vagy mikor bruno alves naninak ível.

Ronaldo.......................... úgy felbasz, amikor előjön ez a piperkőc hozzáállása.......... alig hajt vagy küzd, csak hitetlenkedik a másik balfaszságain........ ezért nem lesz nálam soha tökéletes CSK-nak......
Azt viszont nem hiszem el, hogy Quaresmaba ne lett volna annyi ihlet, hogy ne fért volna be ebbe a rém gyenge keretbe.
Első két meccsen játszott.Amúgy John Mensah kiöregedett, vagy visszavonult?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Ennél a Williamnél Besic ezerszer jobb játékos. Ez a gyerek nem tud egy 10 méteres passzt megcsinálni.
- Galacticos
vicc amúgy.
most továbbjut usa, most lepacsiztak.
és cr nem lesz ott a negyeddöntőbe, meg mondjuk moutinhoba is több elképzelés van mint az egész amerikai válogatottba és hiába játszanak pontatlanul a portugálok meg szerencsétlenül időnként szépen játszanak. usa meg behasalja a labdát és ezzel tovább fognak jutni vicc.
most továbbjut usa, most lepacsiztak.
és cr nem lesz ott a negyeddöntőbe, meg mondjuk moutinhoba is több elképzelés van mint az egész amerikai válogatottba és hiába játszanak pontatlanul a portugálok meg szerencsétlenül időnként szépen játszanak. usa meg behasalja a labdát és ezzel tovább fognak jutni vicc.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Toti írta:aztarohadás.
ütni kéne.
én is lefújtam volna, már csak azér is
faszér szórakoznak annyit, elvileg nekik sietős, aztán egy szaros bedobás fél percig tart, mikor másodpercek vannak hátra. Jó hogy nem leültek egyet kávézni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Ezt a Boye-t igazoljuk le target mannek..be 9-es posztra, megmondani neki h állj háttal a kapunak öcsi, és próbálj meg az ellenfél védőihez hasonlóan felszabadítani. Sztár lenne nálunk.
Amúgy John Mensah kiöregedett, vagy visszavonult?

Amúgy John Mensah kiöregedett, vagy visszavonult?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én szurkolnék az USA-nak, csak ne a portugálok kárára jussanak a 16 közé.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Szerintem jogosan fujta le. Alves bent tarthatta volna, kiengedte. Fogta a labdat a tej elaludt a szajaban, aztan odaadta pereiranak, aki szinten csak balfaszkodott, ahelyett h bedobta volna.
aztarohadás.
ütni kéne.
ütni kéne.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91