HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. július 24., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 24., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 24., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2021. július 24., szombat 10:14
Mikor Aaron Rodgers visszavonulása a téma? Eszembe sem jut az Olimpia. Ahogy néztem a programot, a lényegi rész csak pár nap múlva kezdődik, mint 100-200m meg a többi nézhetőbb atlétikai szám.Remy írta: Nektek sikerült rápörögni az Olimpiára? Mert nekem semmi olimpiai hangulatom nincs.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2021. július 24., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 24., szombat 9:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 24., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 23., péntek 4:29
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 7:59
HahaRealfan1 írta: Brady Fehér házi beszéde óriási lett.Simán kezdhet egy stand upos karriert az NFL után.
https://youtu.be/F9HWlgj-IDQ
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2021. július 21., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 18., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: matador » 2021. július 16., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 16., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 16., péntek 10:15
Persze, de ez hazaérés, meg bármilyen pont gyűjtés szempontjából igaz. Egy szökést vagy elengednek, vagy nem. De nézd meg a korábbi évek győzteseit, Alaphilippe, vagy Barguil... Pogacar se versenyzett a pontokért sokáig, de annyival erősebb volt mint mindenki más, hogy belefért. Ha mondjuk Poels is erősebb lett volna, és ledurrantja Woutot mikor együtt szökött a Woods - Quintana sorral az összes esélyes, akkor hiába nyert volna Pogacar 2 HC befutót a héten. Nyilván én Dobogókőre fel ki tudom köpni a tüdőmet, de az ő szintjükön az 1. kategória és a HC befutó között azért komoly a különbség.wZoLee7 írta:
Mert egy szökést vagy elengednek vagy nem. Van Aertot elengedték, de ha valaki az összetett menők között fog versenyezni a pontokért akkor annyi lesz minden egyes hegyi szakasz, hogy az utolsó 5 km-ig együtt lesz a mezőny a végén pedig a leerősebb ember ledurrant mindenkit. Egy első kategóriás hegyet dombnak nevezni elég vicces, és éri a HC befutó 25%-át azért mert nem befutós hegy...na mind1.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 16., péntek 8:44
Mert egy szökést vagy elengednek vagy nem. Van Aertot elengedték, de ha valaki az összetett menők között fog versenyezni a pontokért akkor annyi lesz minden egyes hegyi szakasz, hogy az utolsó 5 km-ig együtt lesz a mezőny a végén pedig a leerősebb ember ledurrant mindenkit. Egy első kategóriás hegyet dombnak nevezni elég vicces, és éri a HC befutó 25%-át azért mert nem befutós hegy...na mind1.Süti írta:Továbbra se értem, miért ne tudna rákészülni egy pöttyös trikót megcélzó versenyző egy HC befutóra, egy összetett esélyessel szemben. Mint Wout a dupla Ventoux napon. Egy HC hegyibefutó a Touron teljesen érthetően SOKKAL értékesebb mint pár dombot összeszedegetni szökésből. Van Aert is majdnem pöttyös lett, pedig az első 2 héten rá se nézett arra a trikóra.wZoLee7 írta:
annyi elég lenne ha pl a HC befutós pontok csak a dupláját érnék az első kategóriás emelkedőnek, jelenleg túl nagy a különbség a szorzó miatt. Elviszel 3 első kategóriás hegyet és kapsz 30 pontot, befutsz elsőként egy HC befutón és 40 pont. Elég megnézni idén mennyi 1. kategórás emelkedő volt, főleg mennyi befutó. A legtöbb jó hegyről még levitték a mezőnyt, mert lent jobban fizetnek a befutók a szervezőknek. Összetett a dolog, de kicsit sincs kiegyensúlyozva. Kettő HC befutó instant 80 pont, értem, hogy meg kell nyerni és ehhez erősnek kell lenni, de annak aki pl. nincs olyan szinten, viszont 3 hétig harcol a pöttyösért esélye sincs. A 80 ponthoz viszonyítva, volt 13 első kategóriás, a 3 hét alatt, 130 pont. Nem kell teljesen megváltoztatni, bőven elég lenne ha a duplázást eltörölnék.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 16., péntek 8:03
Továbbra se értem, miért ne tudna rákészülni egy pöttyös trikót megcélzó versenyző egy HC befutóra, egy összetett esélyessel szemben. Mint Wout a dupla Ventoux napon. Egy HC hegyibefutó a Touron teljesen érthetően SOKKAL értékesebb mint pár dombot összeszedegetni szökésből. Van Aert is majdnem pöttyös lett, pedig az első 2 héten rá se nézett arra a trikóra.wZoLee7 írta:
annyi elég lenne ha pl a HC befutós pontok csak a dupláját érnék az első kategóriás emelkedőnek, jelenleg túl nagy a különbség a szorzó miatt. Elviszel 3 első kategóriás hegyet és kapsz 30 pontot, befutsz elsőként egy HC befutón és 40 pont. Elég megnézni idén mennyi 1. kategórás emelkedő volt, főleg mennyi befutó. A legtöbb jó hegyről még levitték a mezőnyt, mert lent jobban fizetnek a befutók a szervezőknek. Összetett a dolog, de kicsit sincs kiegyensúlyozva. Kettő HC befutó instant 80 pont, értem, hogy meg kell nyerni és ehhez erősnek kell lenni, de annak aki pl. nincs olyan szinten, viszont 3 hétig harcol a pöttyösért esélye sincs. A 80 ponthoz viszonyítva, volt 13 első kategóriás, a 3 hét alatt, 130 pont. Nem kell teljesen megváltoztatni, bőven elég lenne ha a duplázást eltörölnék.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 15., csütörtök 20:55
annyi elég lenne ha pl a HC befutós pontok csak a dupláját érnék az első kategóriás emelkedőnek, jelenleg túl nagy a különbség a szorzó miatt. Elviszel 3 első kategóriás hegyet és kapsz 30 pontot, befutsz elsőként egy HC befutón és 40 pont. Elég megnézni idén mennyi 1. kategórás emelkedő volt, főleg mennyi befutó. A legtöbb jó hegyről még levitték a mezőnyt, mert lent jobban fizetnek a befutók a szervezőknek. Összetett a dolog, de kicsit sincs kiegyensúlyozva. Kettő HC befutó instant 80 pont, értem, hogy meg kell nyerni és ehhez erősnek kell lenni, de annak aki pl. nincs olyan szinten, viszont 3 hétig harcol a pöttyösért esélye sincs. A 80 ponthoz viszonyítva, volt 13 első kategóriás, a 3 hét alatt, 130 pont. Nem kell teljesen megváltoztatni, bőven elég lenne ha a duplázást eltörölnék.Süti írta: Szerintem semmi baj a pöttyössel. Úgy vitte el a HC befutókat, hogy egész touron a sárgát védte. Akik vitték volna a pöttyöst, nyugodtan pihenhettek volna a többi napon. Ha valaki ilyen erős, akkor ilyen erős.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 15., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 15., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 15., csütörtök 19:49
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem