OFF
Re: OFF
Gyakran meghúzódnak a hátsó combizmaim (azthiszem combhajlító). Valami ötlet, hogy mit kezdjek vele?
Be szoktam melegíteni rendesen!
Be szoktam melegíteni rendesen!
messzebbett ki sem találhattál volna.Barátom, SOmogyba jössz, recsegj!
nem!Be szoktam melegíteni rendesen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. május 28., kedd 22:08-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Toti írta:nincs kedve vkinek velem istenesen bebaszni pénteken v szombaton?![]()
szolnokmegye előnyben.![]()
az ok lényegtelen.
egyszerűen felháborítonak tartom...
Barátom, SOmogyba jössz, recsegj!
joabulicsak
nincs kedve vkinek velem istenesen bebaszni pénteken v szombaton?
szolnokmegye előnyben.
az ok lényegtelen.
szolnokmegye előnyben.
az ok lényegtelen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
joabulicsak
meg fogsz lepődni. apróhirdetés vagy bolt.realmadridfan írta:Más: valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnék hozzájutni egy olyan fényképezőgéphez, ami egyből kinyomja a képet? nem tudom mi a pontos elnevezése, sorry (polaroid?) tehát nem az, amit elő kellett hívatni, hanem ami kis fehér hátterű papírra kiadja azonnal. budapesten.
egyébként polaroid gépek, jaja.
tick. tick. tick.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
valaki aki keni vágja a spanyolt..tudna nekem segíteni,ha már tattoorol volt szó tegnap...?! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=n39sakGO_wU ebben a videóban arra lennék kiváncsi hogy mit mond guti az angyal tetoválásáról.előre is köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=n39sakGO_wU ebben a videóban arra lennék kiváncsi hogy mit mond guti az angyal tetoválásáról.előre is köszönöm!
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Köszi! Nem spoileres az, hidd el nekem.realmadridfan írta:Nagyon jó Faust! bár kicsit spoileres a vége
Köszi Gabi.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagyon jó lett, gratula nektek, csak így tovább!
:-)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realmadridfan
Nagyon jó Faust! bár kicsit spoileres a vége
Más: valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnék hozzájutni egy olyan fényképezőgéphez, ami egyből kinyomja a képet? nem tudom mi a pontos elnevezése, sorry
(polaroid?) tehát nem az, amit elő kellett hívatni, hanem ami kis fehér hátterű papírra kiadja azonnal. budapesten.
Más: valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnék hozzájutni egy olyan fényképezőgéphez, ami egyből kinyomja a képet? nem tudom mi a pontos elnevezése, sorry
Örülök, hogy ennyire tetszik. :-) Mozi...majd ha lesz rá 3-4 millám. Szóval...
Viccen kívül, elkezdünk házalni a trailerrel, hátha valaki megszán egy kis pénzzel, aztán belecsapunk a lecsóba.
Viccen kívül, elkezdünk házalni a trailerrel, hátha valaki megszán egy kis pénzzel, aztán belecsapunk a lecsóba.
- Legkisebbtobi
+1Matt009 írta:Húú bazzeg, mikor kerül a mozikba a teljes film...Faust írta:Elsőéves vizsgafilmem - Csontpóker trailer.Az elmúlt két hetem ennek a jegyében telt, remélem tetszeni fog a népnek. :-)
![]()
Viccen kívül kurva nagy lett. Én csak laikus vagyok, én úgy mérem a filmet, hogy mennyire kelti fel az érdeklődésem, mennyi mozgatja meg a fantáziám. Ez nálam mindenféle jópofizási szándék nélkül 10/10. Grat hozzá.
bar a csaj mar a trailerben idegesit
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Húú bazzeg, mikor kerül a mozikba a teljes film...Faust írta:Elsőéves vizsgafilmem - Csontpóker trailer.Az elmúlt két hetem ennek a jegyében telt, remélem tetszeni fog a népnek. :-)
Viccen kívül kurva nagy lett. Én csak laikus vagyok, én úgy mérem a filmet, hogy mennyire kelti fel az érdeklődésem, mennyi mozgatja meg a fantáziám. Ez nálam mindenféle jópofizási szándék nélkül 10/10. Grat hozzá.
Nem éred fel a tükröt?
Gondolkodtam valami szadomazo sztorin, amiben egy törpe a főszereplő, tippelj mocsi, ki jutott először eszembe. 
Köszi mindenkinek. :-)
Köszi mindenkinek. :-)