ezt most a rákos sztorira irtad?hehe írta:ilyen köpedék flúgos picsát mint ez az angelina jolie![]()
![]()
![]()
brad pittnek csengettek

HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 14., kedd 17:04
ezt most a rákos sztorira irtad?hehe írta:ilyen köpedék flúgos picsát mint ez az angelina jolie![]()
![]()
![]()
brad pittnek csengettek
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. május 14., kedd 16:43
Hát, nagyon szépen köszönöm a segítséget, hasznos volt.@Sonny írta:Egy rokonom hasonló munkakörben tevékenykedik, Erzsébet utalvány nélkül kap körülbelül 120-125 ezret. Az a 150e+ prémiumok szerintem már nagyon a szakma csúcsa, annál itthon nem nagyon fogsz többet kapni.Igen, csak én jelenleg jövőmet próbálom kitalálni, milyen fakt, milyen irány. Ez a munkakör pedig megtetszett. Volt ahol olyat láttam, hogy 150e feletti fizu + prémiumok. De volt olyan, ahol 114e + 8e Erzsébet utalvány.![]()
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 14., kedd 16:25
Egy rokonom hasonló munkakörben tevékenykedik, Erzsébet utalvány nélkül kap körülbelül 120-125 ezret. Az a 150e+ prémiumok szerintem már nagyon a szakma csúcsa, annál itthon nem nagyon fogsz többet kapni.Igen, csak én jelenleg jövőmet próbálom kitalálni, milyen fakt, milyen irány. Ez a munkakör pedig megtetszett. Volt ahol olyat láttam, hogy 150e feletti fizu + prémiumok. De volt olyan, ahol 114e + 8e Erzsébet utalvány.![]()
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. május 14., kedd 16:19
Igen, csak én jelenleg jövőmet próbálom kitalálni, milyen fakt, milyen irány. Ez a munkakör pedig megtetszett. Volt ahol olyat láttam, hogy 150e feletti fizu + prémiumok. De volt olyan, ahol 114e + 8e Erzsébet utalvány.@Sonny írta:Ez nagyon sok mindentől függhet szerintem,kezdve ott,hogy melyik országrészről van szó,mert a keleti régiókban sokkal alacsonyabbak a fizetések.Aztán ott van a szakmai gyakorlat,ha van pár év rutin az ember mögött,akkor az is dobhat rajta pozitív irányban. Egyébként meg a munkát kínálót nyugodtan meg lehet kérdezni,hogy körülbelül mi várható, mennyit szeretne az ember stb. Nem vágtak még pofán érte senkit.Gabo írta:Egy üzleti ügyintézőnek mekkora a fizetése kb.?
Fontos lenne.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 14., kedd 15:21
Ez nagyon sok mindentől függhet szerintem,kezdve ott,hogy melyik országrészről van szó,mert a keleti régiókban sokkal alacsonyabbak a fizetések.Aztán ott van a szakmai gyakorlat,ha van pár év rutin az ember mögött,akkor az is dobhat rajta pozitív irányban. Egyébként meg a munkát kínálót nyugodtan meg lehet kérdezni,hogy körülbelül mi várható, mennyit szeretne az ember stb. Nem vágtak még pofán érte senkit.Gabo írta:Egy üzleti ügyintézőnek mekkora a fizetése kb.?
Fontos lenne.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. május 14., kedd 14:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 14., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 14., kedd 9:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 13., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 13., hétfő 20:57
Esélytelen, hogy Olimpia szintre jusson valaki így. Nagyon sok, sőt még annál is több meló van az olyan szintű emberekben. Az egész életük a sport körül forog és megállás nélkül nyomják a hét mindennapján, akár többször is.Ferencváros írta:Szerintetek 18-19 évesen megéri komolyabban elkezdeni foglalkozni egy sportággal? Konkrétan a cselgáncsra gondolok. Gondolom ha valakinek van érzéke hozzá, tehetséges, akkor pár év elég, hogy egy Olimpia szintig eljusson. Mit gondoltok erről? :-)
pár év=2-3 év
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. május 13., hétfő 20:50
Szerintem nem.Ferencváros írta:Szerintetek 18-19 évesen megéri komolyabban elkezdeni foglalkozni egy sportággal? Konkrétan a cselgáncsra gondolok. Gondolom ha valakinek van érzéke hozzá, tehetséges, akkor pár év elég, hogy egy Olimpia szintig eljusson. Mit gondoltok erről? :-)
pár év=2-3 év
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 13., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 13., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 13., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 13., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 9:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 13., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 9:37
Nálam rendben van. Ilyen-olyan törléseken túl vagy?csak nálam lett ilyen a fórum tegnap óta?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem