Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 4., kedd 17:03

h3x0r írta:A nemetek tobb jatekost is pihentettek a visszavagora, mig mi egy hatalmasat csataztunk a katalanokkal. Ez is kozrejatszott ahhoz hogy nem kerultunk be a dontobe.
Én arra emlékszem, hogy 20 perc után már kettővel mentünk, azt se tudták milyen rendezvényen vannak, és ahelyett hogy eldöntöttük a párharcot - vagy legalábbis kizárhattuk volna a 11-eseket, de egy újabb góllal a párharcot is, Mou megint elővette a csodás taktikáját, és visszaengedtük a meccsbe a németeket, a többi ismert. - én személyszerint soha nem felejtem el azt az estét, mindegy az én bajom.

ugyanolyan fejük volt, mint tavaly a dortmundnak 2-0 után, de nem használtuk ki.

mert nekünk az 1 gólos elöny is jó volt, hányszor de hányszor szopt*k be, cszka, lyon, villarreal - cazorla micsoda szabadrúgás gólja volt atyaég( :D ), betis, és csak a töredékét írtam le, ezt sose bocsátom meg Mounak, hogy ezt soha nem látta be - persze tény és való, hogy ő hozott vissza az elitbe minket, ez az ő érdeme kizárólag.

az rajtunk múlt, nem a bayernen.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 16:47

El Unico írta:Remélem következő körben Real Madrid-Bayern München lesz! :)
Nem tudom emlekszel-e a 11-12-es szezonra: Bayern - Barca - Bayern.
A nemetek tobb jatekost is pihentettek a visszavagora, mig mi egy hatalmasat csataztunk a katalanokkal. Ez is kozrejatszott ahhoz hogy nem kerultunk be a dontobe.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 4., kedd 16:46

dzsi91 írta: Az elmúlt évekből ki indulva viszont kétlem ,hogy az Olympiakosz/MU-t kapnánk, az most a bayern-barca párosnak jár mert egy nehéz ellenfelet csaptak ki(ha nem lesz meglepetés). Tavaly is pl a 16 között meg kaptuk a ManU-t aztán a következő körben egy Galatasarayt. Szerintem most a Chelsea jön, de ha választanom kéne akkor psg/dortmundot mondanék.
Dortmund jó lenne, visszavághatnánk, és vissza is vágnánk, megszórnánk őket.

PSG-t nem követem igazán, de ha a csúcsra törünk, nem szabadna botlani ellenük.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 4., kedd 16:37

ziro4vr írta:Nekem a kívánságlistám élén a BM áll, hogy megmérkőzünk velük, de a döntőben csak. Egyrészt 1 meccsel jobban járnánk szerintem, másrészt az úgy kerek lenne, sportélmény, körítés, és a két legjobb.
Én is valahogy így álmodtam ezt meg, mondjuk szerintem 2 meccsen is megfoghatók.De tényleg így lenne kerek, trónfosztás többszázmillió néző szeme láttára egy óriási bl klasszikuson.Na de hosszú az út még addig...

Az elmúlt évekből ki indulva viszont kétlem ,hogy az Olympiakosz/MU-t kapnánk, az most a bayern-barca párosnak jár mert egy nehéz ellenfelet csaptak ki(ha nem lesz meglepetés). Tavaly is pl a 16 között meg kaptuk a ManU-t aztán a következő körben egy Galatasarayt. Szerintem most a Chelsea jön, de ha választanom kéne akkor psg/dortmundot mondanék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 4., kedd 16:12

Nekem a kívánságlistám élén a BM áll, hogy megmérkőzünk velük, de a döntőben csak. Egyrészt 1 meccsel jobban járnánk szerintem, másrészt az úgy kerek lenne, sportélmény, körítés, és a két legjobb. Elődöntő sem lesz már kívánságműsor, chelsea/barca benne van, de negyeddöntő lehetne még egy vagy egy fél fokkal nyugisabb.
Nem illik.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. március 4., kedd 16:11

MyStiQ írta:
Remélem következő körben Real Madrid-Bayern München lesz!

Nekem nem kell se a Barca, se a Bayern, se a Chelsea a következő körben. A többi jöhet, de ha lehetne egy kívánságom, akkor adják ide az Olympiakos-MU továbbjutóját, aki lehetőség szerint az Olympiakos legyen.

Pontosan.. induljunk csak ki a mostani hétközi-hétvégi programból. Teljesíteni kellett a németek ellen, hogy a visszavágó már csak formalitás legyen. Ez sikerült, viszont jött a szinte törvényszerű 'bukás' a bajnokságban. Ugyanez lenne ha a BM-et kapnánk köv. körre. Úgy gondolom a BM-et kitdunánk verni a BLből akár a következő fordulóban is viszont arra szerintem rámenne a bajnokság. De ha megkapjuk a sokak álltal kívánt Olympiakos-MU páros egyikét ott kevesebb erőt venne igénybe a továbbjutásunk ezáltal még maradna szufla a bajnokságra.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 4., kedd 16:09

ziro4vr írta:
El Unico írta:Nekem az a véleményem,hogy mi meg tudnánk fogni a Bayernt. Le tudjuk győzni őket. A PSG nálam egyáltalán nem esélyesebb,mint a Barcelona vagy mi. Remélem következő körben Real Madrid-Bayern München lesz! :)
Miért reméled?
Egy kis erőfitogtatás... (aminek amúgy semmi értelme. Simán benne van, hogy mi húzzuk a rövidebbet. sosem értettem, hogy miért jó feleslegesen megnehezíteni a dolgunkat. Ha ők jönnek akkor ők jönnek, ha nem, akkor királyság van. Verekedjenek meg a többiek egymással, mi meg fű alatt csússzunk be a döntőbe. A trófea felemelésével kell visszavágni.)
dzsi91 írta:Gondolom mert azért néz bl-t ,hogy ilyen meccseket lásson.
Én is szeretem a jó meccseket, de a csapat sikeréért szurkolok elsősorban... azt meg akkor érik el, ha a BL-t vagy más kupát megnyerik. Egy jó meccs semmit nem jelent, ha a végén nem mi vagyunk a legjobbak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 4., kedd 16:08

ziro4vr írta:
El Unico írta:Nekem az a véleményem,hogy mi meg tudnánk fogni a Bayernt. Le tudjuk győzni őket. A PSG nálam egyáltalán nem esélyesebb,mint a Barcelona vagy mi. Remélem következő körben Real Madrid-Bayern München lesz! :)
Miért reméled?
Gondolom mert azért néz bl-t ,hogy ilyen meccseket lásson. A negyeddöntő szerintem is korai még a bayernhez(+az UEFA is a végére tartokatja ezt a csatát), de elődöntő-döntőben én már nem félnék tőlük.A világ legjobb csapata, de nem szabad hagyni őket úgy kibontakozni mint a barcát, minél előbb lerombolni a mítoszt...egyszerűen csak foczini kell ellenük és akkor meglehet, ahogy a barca ellen is kiderült ,hogy a legjobb módszer a az agresszívitás és a támadó felfogás.Magamat ismétlem, de ugyanannyi félni valójuk van tőlünk mint nekünk tőlük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 4., kedd 16:02

Miért reméled?
Nem illik.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 4., kedd 15:56

Remélem következő körben Real Madrid-Bayern München lesz!
Az tényleg szuper lenne. Bayern München - Real Sociedad (ami akár sorsdöntő lehet) - Bayern München sorozat 6 vagy 8 nap alatt. Akár mindent el is bukhatunk, köszönhetően például annak, hogy mindhárom meccsen maximumot kell nyújtani. A Bayern ráadásul simán megjátszhatná azt, hogy az egész kezdőt leülteti a padra a hétvégén.

Nekem nem kell se a Barca, se a Bayern, se a Chelsea a következő körben. A többi jöhet, de ha lehetne egy kívánságom, akkor adják ide az Olympiakos-MU továbbjutóját, aki lehetőség szerint az Olympiakos legyen.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 4., kedd 15:48

Nekem az a véleményem,hogy mi meg tudnánk fogni a Bayernt. Le tudjuk győzni őket. A PSG nálam egyáltalán nem esélyesebb,mint a Barcelona vagy mi. Remélem következő körben Real Madrid-Bayern München lesz! :)
:goat:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 4., kedd 15:04

A PSG mint Bayern verő - erről írhatnál a bl topicba, hogy miért látod így.
Nem azt írtam, hogy megverik. Csak sanszosabbnak érzem őket, BM-et verni, mint minket. Jelenleg úgy gondolom, hogy sem a Barca, sem mi nem tudjuk megverni a BM-et. Mind a 2 csapat a labda kontrollra törekszik, ahogy a BM is, ebben jobbak nálunk és a Barcánál is. Kontrázni egyik csapat sem tud jól, a kp-s védekezése szintén nem elég egyik csapatnak sem a BM ellen.

A PSG kicsit más. Ott stabilabbnak érzem a kp-t. Egyénileg gyengébb játékosok, mint a BM kp-sai, de összességében jobban védekeznek nálunk is és a Barcánál. A kp-t nem fogják megnyerni a BM ellen, senki sem fogja, de többet bírnak, és jelenleg jobban is kontráznak nálunk. Van egy Ibrájuk is, tehát van meccset eldöntő ember, de ott van még Cavani, Lucas... Szóval nem gyenge a támadósor ott sem, és jelenleg azt a támadósort többre értékelem, mint a miénket, ha Bale szar. A BM persze itt is jóval esélyesebb, csak annyi, hogy nem érzem a PSG totál esélytelennek, ellenben minket és a Barcát igen. Nyilván utóbbi 2-t többször láttam, jobban látom a hibákat, a PSG-t inkább csak villogni és tarolni láttam. Azt viszont tudom, hogy a kontrázni jobban kontráznak, ami a jelenlegi BM ellen az egyetlen fegyver, illetve kevés gól kapnak, ami szintén nem elhanyagolható.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 1., szombat 12:38

Na tessék még véleménye se lehet az embernek, mert ha az nem egyezik a nagy fejek véleményével, vagy már egy picit is elkeseredett és erős hangnemben mondja megy a bünti... Ő így látta, ez a véleménye és kész. Eltiltás, mert azt mondta, hogy gyenge volt a bíró és visszaadta a tartozását a Barcának? :roll:
Pellének fölöleges bírózni,mivel mindkét csapat ellen tévedett az a szerencsétlen spori...
Az viszont igaz,hogy katasztrófális a játékvezetés,a játékvezetői hozzáértés úgy az europai top bajnokságokban,mint az europai kupákban.Lassan már többen lesznek a pályán,meg akkörül,mint maguk a játékosok :D És ehhez képest sem javult föl a ténykedés....szörnyű...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 1., szombat 12:35

Eltiltás, mert azt mondta, hogy gyenge volt a bíró és visszaadta a tartozását a Barcának? :roll:
Komolyan, most ebben mi a meglepő? Külöben is, 1 szava nem lehet a Citynek a bíróra.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 1., szombat 12:21

'shutterisland írta:
Toti írta:megint megy a köcsögösködés.
amint vki elmondja az igazságot megy is a bünti.

nevetséges.
még ha igaza lett volna.
Na tessék még véleménye se lehet az embernek, mert ha az nem egyezik a nagy fejek véleményével, vagy már egy picit is elkeseredett és erős hangnemben mondja megy a bünti... Ő így látta, ez a véleménye és kész. Eltiltás, mert azt mondta, hogy gyenge volt a bíró és visszaadta a tartozását a Barcának? :roll:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 1., szombat 12:07

Toti írta:megint megy a köcsögösködés.

nevetséges.
még ha igaza lett volna.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 1., szombat 10:43

MyStiQ írta:
Realista24 írta:Engem a triplázós hsz-ek vágnak földhöz :lol: :lol:
Nagyon messze vagyunk még, a szezon tegnap kezdődött. Első akadály letudva.
...aztán ha holnap esetleg nem nyernénk az Atletico Madrid otthonában, akkor rögtön mindenki takarodjon, nyomorék banda, stb. :mrgreen:
Na ebben biztos lehetsz... Meg, hogy bajnokságnak is vége mert jön még a barca...

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 1., szombat 10:40

Realista24 írta:Engem a triplázós hsz-ek vágnak földhöz :lol: :lol:
Nagyon messze vagyunk még, a szezon tegnap kezdődött. Első akadály letudva.
...aztán ha holnap esetleg nem nyernénk az Atletico Madrid otthonában, akkor rögtön mindenki takarodjon, nyomorék banda, stb. :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 1., szombat 9:33

megint megy a köcsögösködés.

nevetséges.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 1., szombat 8:49

BL: Pellegrinit három meccsre eltiltotta az UEFA

Vissza: