Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 16:25

Anthony írta:
Kerlon írta:amit kézilabdában passzív játéknak szokás nevezni és élvezhetetlen.
ennek a palinak a labdabirtoklás a mániája, a bajorok 70%-ban birtokolják a lasztit ebben a szezonban, őrület..

más kérdés, hogy a Chelsea már az európai szuperkupán majdnem megviccelte őket
Egyébként mi is sokat fejlődtünk, mondjuk a Mou féle csapathoz képest nem volt nehéz. Elvileg mi 60%-ban birtokoljuk a labdát. A többi lényeges mutatóban viszont szinte ugyanazokat a statokat produkáljuk, mint a bajorok.

A Barca 67%-ban birtokolja a labdát idén és a bajorok átlagban többet passzolnak, mint a katalánok :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 13., csütörtök 16:04

Tényleg nem akarom a Barca érdemeit kisebbíteni mert szépen lehozták rutinból, de azért a vak is látta ,hogy ez a City köszönőviszonyban nincs az őszi City-vel...Még a labda átvételek sem mentek, rengeteg eladott passz, a Barca jól nyomta ezen a két meccsen de a City teljesen alulmúlta önmagát.

Egyébként az Arsenal-City párost nem is értem mit akartak, 2 gólos hátrányban kiálltak ugyanúgy Beszari módon a visszavágón,hogy hátha találnak majd 2 gólt,persze amikor égett a ház akkor már mentek előre de az olyan volt mint halottnak a csók...Ajánlom nekik a tavalyi Real-Dortmund visszavágót, úgy kell neki menni a meccsnek ,ha nagy hátrányban vagy, aztán lesz ami lesz.

Kívánságom a negyeddöntőre Dortmund/PSG páros közül valamelyik, de úgyis a Chelsea lesz szóval jöhet 180perc kínlódás. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 13., csütörtök 15:55

Kerlon írta:amit kézilabdában passzív játéknak szokás nevezni és élvezhetetlen.
ennek a palinak a labdabirtoklás a mániája, a bajorok 70%-ban birtokolják a lasztit ebben a szezonban, őrület..

más kérdés, hogy a Chelsea már az európai szuperkupán majdnem megviccelte őket

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 13., csütörtök 15:53

Nagyon nehéz ez ellen a Barca ellen focizni, sok csapatnak nem is megy (nekünk sem fog menni, ezt biztosra veszem), 4-5 helyzetből kell 2-3-at értékesíteni annak, aki meg akarja verni őket.
Hát ha a saját fegyverükkel akarjuk megverni őket, akkor nyilván cumi; de az elmúlt évek tapasztalatiból és Carlo főleg az őszi (illetve Pelle mostani) hülyeségéből remélhetőleg tanult, mert akkor azért igenis bőven van keresni valónk a pályán és ugyan tisztelni kell őket, tartanunk semmiképp sem kell tőlük; a napi forma, koncentráció fog leginkább számítani!
le van sajnálva a City, mintha szarok lennének. Akárhogy is nézzük, top 8 Európában,
Így igaz, ezért vártam volna tőlük többet és nagyobb elánt!
Szerintem nincs lesajnálva a City csak elég sokan többet vártak mindkét meccstől.
Mindegy, a City nagyon alulteljesített, szerintem ez nem is kérdés. És az utóbbi 3 évben is, ha megnézzük valóban kemény sorsolásaik voltak, és végülis ez a 8-ad döntő nekik már előrelépés volt :lol: De a PSG példája nagyon is jól mutatja, hogy előbbre kellene járniuk annyi lóvéból.
Kb. :agree:
A hazai meccset rontották el, de ott nem volt Aguero, Nasri és Fernandinho sérülésből frissen tértek vissza... Finoman szólva sem volt könnyű a helyzetük.
a védelem tengelyébe sem ártana egy értelmes játékos Kompany mellé, mert Demichelis és Lescott sem kimondottan világklasszis bekk, és akkor még enyhén fogalmaztam. (Milner meg a másik, nem véletlenül örültem, amikor megláttam a nevét a City kezdőjében... :lol: Szerencsénk, hogy nem Jesús Navas vagy Negredo/Dzeko kezdett helyette.)

Még annyit, hogy szvsz hiba volt a vendégek részéről az, hogy Negredót és Dzekót is a padon hagyták, és Agüero volt a középcsatár... Aztán még ívelgettek is neki folyamatosan,
Ennyi, ez magáért beszél és valahol Pellét is minősíti!
Már hogyne kéne rutin. PSG se ma kezdte ám. Ancelotti munkája hamar beérett, de közel sem BL esélyes csapat. Erősek, de szerintem Bayern, Barca most szerintem kiejtené őket. Igaz, még formálódunk, nem vagyunk topon, de a Real is Ancelotti miatt. Chelsea cinkes, még nagyon épülőben vannak. A többinél jelenleg jobbak egy Ibrával kábé.
Illetve a tavalyi PSG-t nem is tudom ki irányította...
Vagyis akkor elsősorban mi kell? :hmmm: Egy tekintélyes, jó edző, aki megfelelő koncepcióval bír és igazi, erős karaktert ad a csapatának! :roll:
Guardiola nem csinál mást, mint szép lassan leépít mindent, amitől ez a csapat zseniális volt"-Bayern blog
Sohasem csipáztam a bajorokat, de az fix, hogy Jupp pitbulljai az én szememnek is jóval kedvesebbek voltak! Egy-két szövegen jót röhögtem :lol: , mindamellett néhol azért picit túloztak a srácok; abban viszont egyetértek, hogy a Barca féle csoda tiki-takát ez a Bayern soha nem lesz képes olyan magas szinten tolni, mint az edző korábbi exjátékosai, miközben másban a maguk módján tényleg egyediek voltak! :) Illetve néhány korábbi kulcsjátékost azért sikeresen kiherélt Pep mester. :shifty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. március 13., csütörtök 15:57-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 13., csütörtök 15:53

Én szurkolok a Manchesternek, ha továbbjutnak hosszú évek után végre tényleg bl lesz a bl...lehet ,hogy gyengébbek a maradék hét csapatnál de azért biztosra senki nem mehet ellenük, ki tudja milyen napot fognak ki,az Olympiakost rutinból verné bármelyik csapat aki megkapná.

Tényleg űberbrutál lesz az út Liszabonig(végre), aki idén nyer arra nem lehet ráfogni ,hogy érdemtelenül ,könnyű sorsolással lett Európa legjobbja.

Egyébként meg ahelyett, hogy azon gondolkoznának Platiniék ,hogy 64 csapatos legyen a bl,inkább a nyolcaddöntőket kéne kivenni a sorból,fölösleges időhúzás látva az erőviszonyokat a csoport elsők és másodikok között.Jussanak tovább csak a csoportelsők, legalább akkor ősszel is tétmeccsek lennének a BL-ben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 15:46

messideco írta:Ha jól olvasom, az Arsenal elleni x miatt akadtak ki az illetők :coffee: Mi kellene nekik még? A BL első számú esélyesei, gyakorlatilag megnyerték a Bundesligát, Európai szuperkupát és Klubvb-t nyertek. Nagyképű bandának tűnik ez a blogger brigád mindenesetre....

szerk: persze ha iróniának szánták akkor oké.
A tavalyi lendületes focijuk helyett van az új taktikájuk, amit kézilabdában passzív játéknak szokás nevezni és élvezhetetlen. Főleg úgy, hogy nincs Iniesta, Xavi és Messi, akikre ki lett találva vagy akik miatt ki lett találva a rendszer.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 13., csütörtök 15:35

Szerintem is ironizálnak, csak elég rosszul.

(Ha mégsem, akkor csak gratulálni tudok nekik.)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 13., csütörtök 15:34

Ha jól olvasom, az Arsenal elleni x miatt akadtak ki az illetők :coffee: Mi kellene nekik még? A BL első számú esélyesei, gyakorlatilag megnyerték a Bundesligát, Európai szuperkupát és Klubvb-t nyertek. Nagyképű bandának tűnik ez a blogger brigád mindenesetre....

szerk: persze ha iróniának szánták akkor oké.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gunner 2014. március 13., csütörtök 15:35-kor.
"And my heart will leave you never."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 13., csütörtök 15:20

Nem zseniális edző ez tény, de a Bayernnek és Pepnek is ez volt a legjobb megoldás, én tartom.

Az a poszt meg ritka gyenge iróniának, ha meg komolyan gondolják akkor csak sajnálni tudom ezt az atomfizikus BM drukker bagázst :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 15:12

Nálam is jobban ült az egy évvel ezelőtti Bayern, de ezt a hisztit még kissé korainak érzem annak tudatában, hogy 20 ponttal vezetik a bundást, 5-6 gólokat rámolnak be az ellenfeleknek, a béelben is csont nélkül továbbjutottak. Plusz ugye, a hazai kupában is állnak.
Bár mivel a fertig blogjáról van szó, az is lehet, hogy csak részegen trollkodtak egy jóízűt kommentfogó céljából :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 13., csütörtök 14:51

pep nem akkora ász mint az sokan elhitték.....a média felcopta. nem rossz ő,szó se róla....mert beleteszi a szívét lelkét....de ha nem az van amit elképzelt( a fociban általában nem az van) akkor tök tanácstalan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 14:39

"Guardiola nem csinál mást, mint szép lassan leépít mindent, amitől ez a csapat zseniális volt"-Bayern blog

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 14:00

Anthony írta:
h3x0r írta: A City messze nem teljesitett ugy, mint ahogy a PL listavezetojenek illene.
Főleg, hogy jelenleg 4-ik helyen állnak, ami az elmaradt meccseikkel együtt is potenciálisan a 2-ik helyre jó kb..
A parharc kezdetekor meg az elso helyen alltak. :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 13:30

Chris írta:azér az Atletico mégis könnyebb. :)
Nincs kedvem tördelt focit nézni, és szétrúgott játékosokat... :coffee:
Chris írta:másrészt kicsit csöndben maradnak, akik a spanyol bajnokságot bohócligázzák.
Simán benne van, hogy az AtMa letol egy olyat BL menetelést mint tavaly a Malaga, bár akkor a kövi fordulóban elvileg kiesnek :mrgreen: . Szivesen megnéznék egy AtMa - Chelsea meccset :lol: :lol: :lol: :lol:
sander írta:Szerintem nincs lesajnálva a City csak elég sokan többet vártak
Pontosan... Az angolok egyszerűen olyan lassú focit tolnak, ami nemzetközi szinten kevés. Bár tegyük hozzá, hogy tegnap akart a Barca. Mindent elmond a tegnapi meccsről, hogy Messi például a saját tizenhatosán szerelte Aguerót... :ozil:
csababarca írta:Csak azért vannak lesajnálva mert mi vertük ki őket. Mi meg csak olyan csapatot verhetünk ki ugyebár,akik gyengék. Persze a párharc előtt,főleg januárban arról ment az eszmecsere,hogy simábban ütnek e minket,mint a BM.
És ezt pont Te hangoztattad legtöbbet, hogy 2 meccsen nem fogtok nyerni sőt.... Ettől független örülnék, ha megnyugodna a barca vezetőség... Legalább tologatnák maguk előtt a problémákat. Aztán mikor Xavi járókeretben passzol hátra Piquenek, majd fogják a fejüket :lol: :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 13., csütörtök 13:08

h3x0r írta: A City messze nem teljesitett ugy, mint ahogy a PL listavezetojenek illene.
Főleg, hogy jelenleg 4-ik helyen állnak, ami az elmaradt meccseikkel együtt is potenciálisan a 2-ik helyre jó kb..

Mindegy, a City nagyon alulteljesített, szerintem ez nem is kérdés. És az utóbbi 3 évben is, ha megnézzük valóban kemény sorsolásaik voltak, és végülis ez a 8-ad döntő nekik már előrelépés volt :lol: De a PSG példája nagyon is jól mutatja, hogy előbbre kellene járniuk annyi lóvéból.

A 8 között már tényleg nem lesz gyenge ellenfél (vagyi egy lesz, a MU, de ők is mintha kezdenék összeszedni magukat; na jó a Dortmund sem olyan mint a tavaly).

A jelenlegi forma alapján (hangsúlyozom, jelenlegi forma, ami semmit sem jelent) a Bayern és a Real a két legjobb csapat, mögéjük tenném rögtön a Barcát és a Chelseat. A sötét ló a PSG, nagyon megy nekik a bajnokságban, és eddig a BL-ben is, meglátjuk mire képesek a nagyok ellen.

Ismerjük a BL-t, bárki bárkit verhet, közbeszólhat a sorsolás is, bár a döntőig nem lehet könnyen eljutni idén, azért megint lehet egy csapat, aki besétál az elődöntőbe.

A Real: megvárnám a Classicon mutatott teljesítményt, és főleg az eredményt, aztán jöhet a BL.
Akit szeretnék kapni: Dortmund, MU/Olympiacos.
Akit szerintem kapunk: PSG vagy Chelsea.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 11:54

Matt009 írta:Nekem az nem tetszik, hogy itt le van sajnálva a City, mintha szarok lennének. Akárhogy is nézzük, top 8 Európában, de még inkább top 6-on belül vannak. Nehéz rájuk azt mondani, hogy szarok. A Barca a két meccsen jobb volt náluk, de ettől még nem gyengék.
A City messze nem teljesitett ugy, mint ahogy a PL listavezetojenek illene. Es itt nem arrol van szo hogy kiadtak magukbol mindent es ez nem volt eleg, mert ezzel nem is lenne semmi problema. A gond az, hogy meg el se kezdodott az odavago, mar tele volt a gatya..
Chris írta:Az mindenképpen jó, hogy három spanyol is ott van a 8 közt.
Meg nem vagyunk ott :mrgreen:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. március 13., csütörtök 11:51

Az mindenképpen jó, hogy három spanyol is ott van a 8 közt. Egyrészt fáradnak a riválisok, másrészt kicsit csöndben maradnak, akik a spanyol bajnokságot bohócligázzák.
Én nem lennék elkeseredve, ha valamelyik spanyol riválist kapnánk. Az jó kérdés, hogy melyik lenne a jobb, azér az Atletico mégis könnyebb. :) A Bayern/Chelsea kettőst kéne mindenképp elkerülni legalább az elődöntőig, a bajnokság miatt is fontos lenne.

A tegnapi meccsel kapcsolatban: ez a City nem tartozik a szűk elitbe ez van. Sokakat, többek közt engem is megtévesztett a magabiztos PL szereplésük, jó támadófocijuk. De ez ehhez a szinthez már kevés. Ugyanez igaz az Arsenalra is, hiányzik a rutin a kulcsjátékosok, vannak gyenge pontjaik, ami itt már könyörtelenül kijön.
Annyiszor eszembe jut Özil, meg a "szakértői" cikkek, hogy korunk utolsó Zidaneja és a Real mekkora hibát követett el. Előtte bezzeg semmi ilyen nem volt, de az eligazolása után 2 héttel óriási zseni lett. Most meg lehet nézni mennyivel lépett szintet az Arsenal. Alig vannak előrébb vele.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 13., csütörtök 11:46

csababarca írta:Csak azért vannak lesajnálva mert mi vertük ki őket. Mi meg csak olyan csapatot verhetünk ki ugyebár,akik gyengék. Persze a párharc előtt,főleg januárban arról ment az eszmecsere,hogy simábban ütnek e minket,mint a BM.
Szerintem nincs lesajnálva a City csak elég sokan többet vártak mindkét meccstől.
Nem rossz ez a city egyébként, de kevesek még ehhez a szinthez. Ellenetek is ez lett volna a játék képe, mert egyszerűen több a rutin,meg csapatként jobban funkcionáltok Ti is,meg mi is.
Ez a rutin dolog honnan jött ? :hmmm: Ilyen szerintem nem létezik. Elég sok spanyolban játszott játékos van a Cityben és ráadásul még az edzőjük is sokat dolgozott Spanyolországban. Minek kell ide a rutin ? :roll:

Én csak két meccset szeretnék látni. Az egyik a Barca - Bayern a másik pedig Real - Chelsea . Mindkét meccs elég pikáns lenne :) és nem utolsó sorban biztos hogy izgalmas is lenne :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 11:39

GT37 írta:Agüerónak tegnap egy félidő alatt két pontatlan és egy pontos passza volt - a kezdőrúgás.
https://pbs.twimg.com/media/Bij8sPCCQAAaQW6.png
Nem baj, ide jó lesz :lol: :lol:
Csak a PSG sokkal jobban igazol, nincsen egyszerre 5 csatáruk és szerintem okosabb is az építkezés ott. Illetve a PSG-t nem terheli agyon a francia bajnokság
Illetve a tavalyi PSG-t nem is tudom ki irányította... :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 13., csütörtök 11:24

Matt009 írta:Nekem az nem tetszik, hogy itt le van sajnálva a City, mintha szarok lennének.
Csak azért vannak lesajnálva mert mi vertük ki őket. Mi meg csak olyan csapatot verhetünk ki ugyebár,akik gyengék. Persze a párharc előtt,főleg januárban arról ment az eszmecsere,hogy simábban ütnek e minket,mint a BM.

Nem rossz ez a city egyébként, de kevesek még ehhez a szinthez. Ellenetek is ez lett volna a játék képe, mert egyszerűen több a rutin,meg csapatként jobban funkcionáltok Ti is,meg mi is.

Legjobb 8 érdekes lesz, van szerintem 4 csapat,akik nagyjából kiegyenlítettek (vannak kis különbségek,motiváció, képességek, koncentráció téren), meg lesz 4 (PSG,Dortmund,AtMa, MU/Olympiacos) akik közül 3 bármikor borsot törhet a nagyok alá 1-1meccsen.
Bár azt kétlem,hogy a 4 nagy közül kettőt nem sorsolnak össze már most, mindegyik párharcnak lenne pikantériája bőséggel.

Olympiacost egyébként a Chelsea fogja kapni, ők a malackirályok az ilyenben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: