Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. március 19., szerda 18:56

Nekem mindegy kit kapunk, csak a Bayern meg a Chelsea keruljon ossze aztan hagy szopassa egymast Mourinho meg Guardiola...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 17:32

Nagyon szétszedték tegnap Hazard lábát a törökök :vivo: KÉP + KÉP
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 19., szerda 15:58

ziro4vr írta:tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet

BM, Chelsea, elődöntőben/döntőben max, korábban ne; AtMA, Barca..volt már elég, meg lesz is még; ma játszók közül meg jöhet bármelyik, nem gond
Teljesen igazad van, de ettől független szerintem pont a PSG az a csapat akik esélyesek arra kis szerencsével, hogy elődöntőt játszanak.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 19., szerda 15:02

ziro4vr írta:tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet

BM, Chelsea, elődöntőben/döntőben max, korábban ne; AtMA, Barca..volt már elég, meg lesz is még; ma játszók közül meg jöhet bármelyik, nem gond
tökéletes adom, amit írsz.
szerintem is kicsit túlértékelik páran a PSG-t. legszívesebben a Uniteddel vagy a Dortmunddal meccselnék a 8 között.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 19., szerda 14:58

tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet

Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 19., szerda 14:49

Akiket a pénteki sorsoláson biztosan elkerülnék az a Bayern és a PSG, számukra már kb. lefutott ügy a bajnokság, jól rátudnak pihenni a BL-re. A Chelsea-t Mou miatt szintén, bár Mou személye legalább annyira hátrány is tud lenni a jó kis visszaállós taktikái miatt. Következő lenne a Barca, ellenük 50-50, utána következne az AtMa, két meccsen megvernénk őket. Végül Dortmund és MU/Olympiakos.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 19., szerda 14:48

pheco írta:Kell a mixhez nagyon MU továbbjutás, szerintem meg is lesz. 3-0 körüli eredmény nem lehetetlen. Legalábbis remélem, hogy Ronney, RVP és még az az 1-2 értelmes játékos összeszedi magát. Bár olyan nagyon ez a továbbjutás sem mentené meg a szezont, mivel 8 között mindegyik csapat erősebb, talán a Dortmund ellen lehetne keresnivalójuk, mert ők is visszaestek és tompák lettek, de azon a meccsen sem a MU lenne az esélyesebb. Atletico meg felfalná őket.
Dortmund szétfutná őket..kp-juk meg a védelmük ókori, pókhálós, lerobbant..és elöl sincs sok jó formában levő emberke

Nekem mindegy amúgy, valaki jól fog járni akár velük, akár a görögökkel, de nem hinném hogy mi..Bayern vagy a Barca :lol:
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 19., szerda 14:24

Kell a mixhez nagyon MU továbbjutás, szerintem meg is lesz. 3-0 körüli eredmény nem lehetetlen. Legalábbis remélem, hogy Ronney, RVP és még az az 1-2 értelmes játékos összeszedi magát. Bár olyan nagyon ez a továbbjutás sem mentené meg a szezont, mivel 8 között mindegyik csapat erősebb, talán a Dortmund ellen lehetne keresnivalójuk, mert ők is visszaestek és tompák lettek, de azon a meccsen sem a MU lenne az esélyesebb. Atletico meg felfalná őket.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 19., szerda 13:06

Csak én gondolom azt, hogy Manchesternek sikerülhet kiharcolnia a továbbjutást?
nem, szerintem is benne van a pakliban.

bajnokok nem lesznek, sőt, 9 meccsük van még a végéig, és 12 pont a hátrányuk a bl helyért, gyanús, hogy az sem lesz meg.
e mellett az fa és ligakupa is lefőtt.

magyarán ez az utolsó, de tényleg utolsó sanszuk, hogy megmentsék a szezont.
az olympiakos még mindig gyengébb kerettel és kevesebb bl rutinnal rendelkezik, ha jó napot fog ki a mu, továbbmehet.

ettől függetlenül szerintem az olympiakosnak elég lesz ez a 2-0, nem igazán bízok evraékban, mixen a magas odds miatt húztuk a mu továbbjutást.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 19., szerda 12:54

Csak én gondolom azt, hogy Manchesternek sikerülhet kiharcolnia a továbbjutást? :hmmm: Ennyi sz@r meccs után előbb-utóbb jön nekik egy jobb is...és lehet, hogy az ma lesz...szóval még nem tenném rá a házat az Olympiakos-ra :)

Amúgy az utóbbi évek legkeményebb negyeddöntői következnek, itt már nincs könnyű ellenfél tényleg. Főleg, hogy pillanatnyi forma, bíró, stb. mind-mind közbeszólhatnak egy-egy párharcnál. Szóval fölös azon spekulálni, hogy ki ellen lenne a legnagyobb esély továbbmenni...az én megérzésem amúgy Chelsea, szerintem Ők jönnek...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 19., szerda 12:32

hát hogy kit kapunk azt nyilván nem lehet megjósolni.
Én is valahogy Chelsea-t érzek.. Nem hiányoznának...
Ha egy csapat több frontos harcot vív, akkor a kedvező sorsolás iszonyatosan fontos.
Egy Olympiakos (már ha továbbjutnak, de sztem tovább fognak ) ellen akár egy jó meccs is elég lehet, (teszem azt megszórjuk őket 3al az első meccsen és utána lehet picikét lazázni, pihenni, nem kell idegileg, és fizikailag sem megszakadni, max 60 -70 percig).

Nem értek egyet azzal hogy ha meg akarjuk nyerni a trófeát, akkor mindenkit ütni kéne. A lehető legkönnyebb úton kell eljutni a döntőig, aztán ott kell nyerni. Ennyi a történet.

A jelenlegi erőviszonyokat látva ott vagyunk a legerősebb csapatok között. Viszont a Chelsea bárki ellen képes lehet a meglepetésre, a Bayern a legfőbb favorit, a Barcelona nagyon erős (attól, hogy a kicsik ellen nem megy nekik idegenben a Ligában, a nagyokat még simán foghatják, azokra a meccsekre még bőven felpörögnek, ezért is lesz nagyon kemény meccs a vasárnapi.. 3 esélyes, kiszámíthatatlan) és van 2 fekete ló, a Dortmund (akik idén mintha visszaestek volna, na de hát ki tudja, hogy egy párharcban is ezt az arcukat, vagy a tavalyit mutatnák-e) és a PSG, akiket még nem láttunk komoly európai nagycsapattal szemben (idén).

Mi ősszel nem játszottunk jól. Sok fontos nagy meccsen nem tudtuk hozni magunkat, a Juve ellen jók voltunk, de nem tudtuk teljesen, minden szinten irányítani azt a meccset (meccseket). A Barca ellen is jók voltunk, mezőnyben, de kikaptunk, az Atleticot pedig nem tudtuk megverni a bajnokságban (más kérdés, hogy a kupában 5-0val ütöttük ki őket...).
A Bilbao is megfojtotta a focinkat, ahogy 2-3 hete az Atletico is képes volt erre..
Ezek nem jó előjelek, de pozitív, hogy így sem kaptunk ki, sőt nyerhettünk volna.
Ezek alapján én azt mondom, hogy a legjobb nyolcban az Olympiakost, vagy esetleg az AtMat kéne kapjuk.
Az Atleticot azért a kupában csak ütöttük, hasonló koncentrációval sztem most is megverhetnénk őket, és azért az Olympiakosnál meg csak jobbak vagyunk.
Reméljük jól alakul a sorsolás, de egyelőre a bajnokságban kéne megszilárdítanunk a vezető helyet.
Jó lenne, ha a negyeddöntőkre, már minimum 6-7 pontos előnnyel fordulnánk (mindkét riválisunkkal szemben 6-7 pontos előny, nem csak a Barcaval).
Az nagyon pozitív lenne, ugyanis a két negyeddöntő között az Anuetába látogatunk.... ami sosem volt egy könnyed kis kirándulás, pláne most nem az, hogy ismét jó csapat van San Sebastianban.
Ez a hétvége sorsfordító lehet, ha kapunk egy jó sorsolást (mondjuk Olympiakos) és megverjük a Barcelonát, akkor hihetetlenül megnőnek az esélyeink arra, hogy több trófeás szezonunk legyen.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 19., szerda 1:27

Matt, a mai meccsen volt egy pillanat amikor rád gondoltam......most tényleg szarok voltak,összevisszaság volt......de ez csak ma volt,és kb 5-6 percig.
Milyen kedves vagy. :roll:

Pont a mai meccs az, amelyikből kiindulni sem érdemes. Komolytalan volt már a kezdő sípszó előtt is.
dzsi91 írta:Na jöhet a Chelsea ( :mrgreen: )...

Egyébként a Bayern/Chelsea/Olympiakos(ha továbbmennek) hármasból egyiknek se örülnék, a Bayern ráér a döntőben, a Chelsea a rémálmom (pedig nagyon őket érzem) az Olympiakost meg azért ne mert nincs kedvem megint 4-5 hétig olvasgatni ,hogy topcsapatot nemtudunk megverni... :vivo:

Dortmund-Psg közül legyen valamelyik, de a Mu-nak is örülnék (ha ők mennek tovább) mert megennénk őket és villoghatnánk mint a Bayern az Arsenalra... :D mert azért mégis csak a Manchester united, ahogy a barcások verték tavaly a nyálukat a Milan verésre... :D
A Chelsean kívül szinte bárkinek örülök, még a BM-nek is. Nekik elsősorban azért, mert ugyan jobb lenne őket későbbre hagyni, de én nagyon szeretném összemérni a csapatot velük, hogy lássam, hányadán állunk. Aki BL-t akar nyerni, annak mindenképpen át kell mennie a BM-en, ha a 8 között jön össze a randevú ám legyen. Jöjjön el korán az igazság pillanata. Barca 50-50, PSG 51-49 ide, a többit lelépjük simán.
A Chelsea szintén 50-50, de egyrészről 2 rohadt szar meccs lenne, másfelől Mou jól ismeri a játékosokat, ez sokat számíthat, na meg a BM mellett ellenük szenvednénk leginkább. Csak a difi annyi a BM javára, hogy őket szinte nem lehet elkerülni, még a Chelsean nem kell mindenképpen keresztülmenni. Akkor inkább végezze el más csapat a piszkos munkát. Na meg hátha a Chelsea kiüti a BM-et. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 19., szerda 0:22

Na jöhet a Chelsea ( :mrgreen: )...

Egyébként a Bayern/Chelsea/Olympiakos(ha továbbmennek) hármasból egyiknek se örülnék, a Bayern ráér a döntőben, a Chelsea a rémálmom (pedig nagyon őket érzem) az Olympiakost meg azért ne mert nincs kedvem megint 4-5 hétig olvasgatni ,hogy topcsapatot nemtudunk megverni... :vivo:

Dortmund-Psg közül legyen valamelyik, de a Mu-nak is örülnék (ha ők mennek tovább) mert megennénk őket és villoghatnánk mint a Bayern az Arsenalra... :D mert azért mégis csak a Manchester united, ahogy a barcások verték tavaly a nyálukat a Milan verésre... :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 19., szerda 0:12

Matt009 írta:Ez tipikusan az a szitu, amikor a félreértenek engem, vagy az általam leírt dolgokat túlkombinálják.
Amúgy volt, hogy többször elolvastam azt amit irtál. Észrevettem, hogy ha azt amit irsz más stilusban adnád elő akkor könnyen lehet, hogy nem feltosznád az agyam, hanem azt mondanám, hogy igaza van ennek a csávónak...
R.M.C.F írta:A többi meccsen nincsen különösen baj,szépen alakul a csapat...tetszik.
Szerintem is! Nekem legjobban az a nyugalom tetszik amit a csapat áraszt. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 18., kedd 23:08

Matt, a mai meccsen volt egy pillanat amikor rád gondoltam......most tényleg szarok voltak,összevisszaság volt......de ez csak ma volt,és kb 5-6 percig.

A többi meccsen nincsen különösen baj,szépen alakul a csapat...tetszik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 18., kedd 22:58

Toti írta:
A fentebb leírt BM-ölő esélyük miatt kivételesen nekik szorítok.
akkor viszont ezek alapján ők a legesélyesebbek szted a BL-re.
Én ezt nem írtam. Ez tipikusan az a szitu, amikor a félreértenek engem, vagy az általam leírt dolgokat túlkombinálják. Azt nem írtam, hogy a BM-nél esélyesebbek. Csak azt írtam, hogy ők a legesélyesebbek elkapni a BM-et. Több sanszuk van erre, mint nekünk vagy a Barcának.

Azt, hogy a 2. legesélyesebbek a BL-re, azt adom. De játékerőben ettől még nincsenek top 3-ban.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 18., kedd 22:46

lordgabi írta:Tényleg fincsi lenne a Chelsea - AtMa párharc, nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak össze pénteken.
Costa vs Ivanovic cuki páros lenne az is

Chelsea-Atma
Madrid-Görögök
Bayern-Barca
PSG-Dortmund :Đ
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 18., kedd 22:44

Tényleg fincsi lenne a Chelsea - AtMa párharc, nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak össze pénteken.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 18., kedd 22:37

Ez a Hazard gyerek úgy szivatja a védőket ahogy akarja.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 18., kedd 21:56

csababarca írta:
ziro4vr írta:Sorsolas mikor lesz majd?
pénteken,én úgy tudom.
Koszi..addig meg van ido megfelelo homersekletre hozni az adott golyokat :lol: