HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 16:59
Itt nem arról van szó,hogy Messi nem veri meg a védőit...Ha Messi Real játékos lenne úgyanúgy azt mondanám tologassa mert én a hatékony játékosokat szeretem nem a cirkuszi mutatványokat.Itt arról van szó ,hogy odaát úgy beszélnek Messiről mintha valami istentelen nagy Zidane-Dinho keverék lenne cselezés szemszögéből.Messi jól veri meg a védőit CR is, csak CR megmutatta ,hogy képes olyan látványos módon is verni a védőket mint amiről most szó van, látványos cselekkel.Messi ilyet sose csinált, mindig a tologatásokból testcselekből élt amivel semmi baj nincs de megint azt látom,hogy belemagyaráznak kingleo-ba olyat ami nincs a látványos technikás cselező képességet, ez CR-ben megvan/megvolt de levetkőzte mert látta ,hogy így sokkal hasznosabb játékos lesz, nekem jobban be is jön.Messi is sokkal hasznosabb így és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.
Jelenleg CR és Messi is nagyon jól veri meg a védőit(bár messi sokat gyengűlt ebben,gyakran vezeti bele 4-5 emberbe,van ,hogy egyből szerelik) de cselezni, itt a klasszikus cselekre gondolok nem nagyon szoktak már de ha szoktak is inkább Cé szokott.Nincs ezzel baj csak egy újabb teória ami szerintem egy marhaság,hogy Messi cselei látványosabbak mint Cé cselei, egyáltalán nem, csak Messi a kis lábaival tologatásokkal győz míg CR is ugyanúgy tologat csak nagyobbakat mert hosszabak a lábai és gyorsabb.
Szóval én nem Messi hatékonyságát vitatom, csak azt vitatom,hogy játéka bármiben is látványosabb lenne Ronaldo-énál..sőőt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams