kiserik írta:
Sajnos nem biztos, hogy csak a játékosokkal van a baj... Egyszerűen nincs se játékunk, se semmink. Sokszor tényleg úgy néz ki, mintha ZZ csak úgy felküldené a srácokat és oldják meg. Mindenkinek megvan a helye, úgy nagyjából, persze nincs kőbe vésve az se, oszt' majd lesz valahogy. Mint mikor Jovic annyit tudott megérteni, hogy ""attack"". Casemiro, Mendy csatárban, Karim a balszélsővel egymás lábát tapossa, nincs senki a 16-oson belül, stb.
Igen valami ilyesmire gondoltam. Sokan itt elfogultak vagyunk Zidanennal, de azt be kell vallani, hogy taktikailag soha nem volt egy extra. Nem nagyon lehet olyan elemet mondani, amit Zidane épített volna be a csapatba és az az érzésem, hogy a játékosok se nagyon tudják/értik, mik az elképzelései a pályán. Én szervezetlenséget látok és ez nem most kezdődött.
Na de a lényeg, szerintem most ehhez a csapathoz most nem egy Zidane kaliberű edző kéne, hanem egy pl Rebrov felfogás, aki lépésről-lépésre elmagyarázza ki hova helyezkedjen védekezésben és támadásban.