Az az 5 most is 6, alapvetően meg 9. Hátul sem szűk a keret, ezzel nem lehet mit csinálni, hogy pont egyszerre hárman lesérülnek. Legyen 12 hátvédünk?ANDS írta:Hátul 4 posztra van 5 fő

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 28., vasárnap 9:39
Az az 5 most is 6, alapvetően meg 9. Hátul sem szűk a keret, ezzel nem lehet mit csinálni, hogy pont egyszerre hárman lesérülnek. Legyen 12 hátvédünk?ANDS írta:Hátul 4 posztra van 5 fő
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 27., szombat 22:01
Remélhetőleg csak apróságok, ha valami komolyabb lenne, biztos lenne már több infó..ANDS írta:Már megint hátul vékony a keret, Nacho, Odri, Vallejo miért nem edzenek?halamadrid írta: Keret:
Courtois, Lunin, Luis López
Carvajal, Militao, Alaba, Rüdiger, Mendy
KM, Fede, Cama, Ceba, Tchoua, Lucas
KAK, VAK, Asensio, Rodrygo, Hazard, Mariano
Modrić - Tchouameni - Kroos in midfield tomorrow. @diarioas
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 27., szombat 20:37
Olvastam valahol, hogy külön is edzettekANDS írta: Már megint hátul vékony a keret, Nacho, Odri, Vallejo miért nem edzenek?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 27., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 27., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 27., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 20., szombat 11:44
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 20., szombat 7:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 20., szombat 7:03
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 22:31
Ja Nottingham Forrest ez is lehetraul 4 ever írta:Lehet reménykedni, igen. Délután írt vki érdeklődő PL csapatról.Tomidzsi írta:
Sőt Odri sincs. Lehet eligazol?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 19., péntek 22:22
Lehet reménykedni, igen. Délután írt vki érdeklődő PL csapatról.Tomidzsi írta:Sőt Odri sincs. Lehet eligazol?Tomidzsi írta:
Kroos se lesz, nincs nevezve, influenzás.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 22:13
Sőt Odri sincs. Lehet eligazol?Tomidzsi írta:Kroos se lesz, nincs nevezve, influenzás.sonic írta:
Gondolom visszaall a galakezdore -Casemiro.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. augusztus 19., péntek 22:08
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 22:04
Kroos se lesz, nincs nevezve, influenzás.sonic írta:Gondolom visszaall a galakezdore -Casemiro.halamadrid írta: Ancelotti considers making 4-5 changes for tomorrow's XI compared to the game vs Almeria. @MelchorRuizCope
Mi történik.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. augusztus 19., péntek 20:57
Gondolom visszaall a galakezdore -Casemiro.halamadrid írta: Ancelotti considers making 4-5 changes for tomorrow's XI compared to the game vs Almeria. @MelchorRuizCope
Mi történik.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 19., péntek 20:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 14:05
Első jó ötletedJim írta:ban pleaseMarci77 írta: Én irányítok a háttérből,ha akarjátok Mariano kezdhet holnap![]()
azért 1 feltételem lett volna a MU felé Case leigazolásakor, hogy vigyék Marianot is![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 19., péntek 13:53
ban pleaseMarci77 írta: Én irányítok a háttérből,ha akarjátok Mariano kezdhet holnap
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 19., péntek 13:53
Egyetértek veled, kivéve abban, hogy elegendő lenne egy aktívabban védekező középpályás mellé. Nem látom hogy tudna működni, ha az egyik társ Modric lenne..Marci77 írta:Nem várná senki a rombolást,én is írtam,hogy más stílus,más dinamika. Senki se hozná amit Case,max Tchouameni,de ő is hosszabb távon,de kicsit ő is más. Alaba is tök más kpn.Berti írta: Simán működhet Toni 6-osban, csak ne várjuk hogy ő romboljon.
Kell mellé két izom gyorsvonat és mélyről Xabi módra lehet majd irányítgatni.
Biztos változni fog így a játék,de ez nem feltétlenül gond,csak kicsit több védekezőfeladat hárul mindenkire a kpn. Nem kell 2 gyorsvonat,1 is elég lehet már. Kroosnak ez még segíthetne is a pályafutása meghosszabbításában
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 19., péntek 13:49
Nem várná senki a rombolást,én is írtam,hogy más stílus,más dinamika. Senki se hozná amit Case,max Tchouameni,de ő is hosszabb távon,de kicsit ő is más. Alaba is tök más kpn.Berti írta: Simán működhet Toni 6-osban, csak ne várjuk hogy ő romboljon.
Kell mellé két izom gyorsvonat és mélyről Xabi módra lehet majd irányítgatni.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem