Szegény MU nagyon gyenge, Olympiacos ellen sem voltak sokkal jobbak

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 21., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 21., péntek 19:28
Nagy érvágás a Unitednek, de szerintem RvP-vel is laza Bayern-továbbjutás lett volna.longhair írta:Van Persie 4-6 hétre kidőlt térdszalaghúzódás miatt. Nagyon sima lesz ez így a Bayern-nek. MU-nek maradt egy szem Rooney.
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 21., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 21., péntek 14:56
Ha ügyesek a fiúk, akkor hosszútávon is nagyon jól kijöhetünk a következő 2 hétből -->Jó a sorsolás számunkra, magabiztos továbbjutást várok el! Sőt, az első meccsen jó lenne olyan meccset nyomni, hogy a visszavágó már szinte formalitás legyen, és egy lőtt góllal el is dőljön a továbbjutás.(tehát mondjuk egy hazai 3-0)
Ott viszont szívtunk, hogy másodikán és nyolcadikán játszunk...Tehát szerda-szombat, kedd ritmus lesz.De nekünk kell tenni az ügyért, ha hétvégén verjük a barcát, akkor a Sociedad elleni meccs leértékelődik valamennyire.
A Sevillát szerintem meg tudjuk verni, sokat kivett belőlük az EL meccs, egyből jön a hétvégi bajnoki, aztán hét közben megint mi jövünk. Nem lesznek frissebbek nálunk.
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 14:03
Nem is azért mert annyira acélos lenne a német bajnokság, csak egyszerűen poénadamzz írta:Annyira azért nem erős bajnokság.. A bayern meg ha megkapja elődöntőben a cselzit akkor a PL(!) élmezőnyén keresztül jut a fináléba, azért az már valami lenne.. Bár ha a MU-t nézzük akkor nem éppen csak az élmezőny..longhair írta:Azért az hatalmas lenne, ha a Bundesliga élmezőnyét kiejtve jutnánk be a döntőbe.
Ez meg a másik. Ha nem is oly simán, de így igaz.btw: a fullos, ultraegészséges dortmundot is simán kéne csapnunk a kedira, higuájn, özil szintű emberek nélkül
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 21., péntek 13:59
fuck'emmila írta:olvasom a különböző szurkolói fórumokat, de h kb mindenhol azt mondják ránk h nagyképűek vagyunk, nagy a mellényünk. csak tudnám mire fel. miért vagyunk ennyire általánosítva, miért utálnak ezek minket?
ehhez képest mindenhol tőlünk tartottak + a bayerntől![]()
én a munak örültem volna a legjobban, de a dortmunddal is meg vagyok elégedve, annak tudatában h mennyi hiányzójuk lesz.
mondjuk ezzel a párosítással megint megy a fröcsögés h megint mi kaptuk a legkönnyebbet.
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 21., péntek 13:53
én ezt találtamGT37 írta:- Gündogan (nem lehet tudni)MyStiQ írta:Na most azt mondjátok meg nekem, hogy kik a sérültek a Dortmundból, illetve hogy ki mikor fog felépülni.
- Subotic (május környékén)
- Blaszczykowski (nem lehet tudni)
- Schmelzer (április közepén)
- Bender (májusban)
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 21., péntek 13:52
Annyira azért nem erős bajnokság.. A bayern meg ha megkapja elődöntőben a cselzit akkor a PL(!) élmezőnyén keresztül jut a fináléba, azért az már valami lenne.. Bár ha a MU-t nézzük akkor nem éppen csak az élmezőny..longhair írta:Azért az hatalmas lenne, ha a Bundesliga élmezőnyét kiejtve jutnánk be a döntőbe.
HozzászólásSzerző: mila » 2014. március 21., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 21., péntek 13:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 21., péntek 13:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 21., péntek 13:31
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2014. március 21., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 21., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 21., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 21., péntek 13:11
Persze. Ez inkább a hazai pályán való kezdésnek szólt, nem az ellenfélnek. Mindenesetre az idei Real Madridban bőven benne van az, hogy BÁRMELYIK pályán szerezzen legalább 1 gólt, ahogyan az is, hogy 1 gólon tartson bárkit.Jó, hát ilyen alapon másoktól még inkább!
Nem. Április 1/2 és 8/9 a negyeddöntők időpontjai, aztán április 22/23 és 29/30 az elődöntők időpontjai. Csak a nyolcaddöntőket szedik szét ennyire.remélem úgy lesz, hogy április 1.-én és 2.-án 1-1 meccset játszanak aztán rá egy hétre a másik kettőt, így követni lehetne mindet.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 21., péntek 13:08
Nem is tudtam, hogy Piszczek is lesérült... Igy viszont alig van értelmes védője a Dortmundnak...jgR írta:Subotic(májusig off) Gündogan ( róla nem lehet tudni semmit), Schmelzer (4hét),Lewandowski(első meccs sárga lapok miatt),Bendner ( májusig) ,Blaszczkykowsk(egész szezonra off) Piszczek(5hónap) asszem kb ennyiMyStiQ írta:Na most azt mondjátok meg nekem, hogy kik a sérültek a Dortmundból, illetve hogy ki mikor fog felépülni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 21., péntek 13:08
A bl rutin itt sztem nem mérvadó. Egy bajnokság, ismerik egymast, toltak mar oda-vissza párharcot. Jo lesz. Remelem legyaluljak egymast.Mike írta:én a barca szurkolók helyében egyáltalán nem örülnék az Atleticonak. Szerintem idén ők azok akik bárkit képesek legyőzni. Stílusra meg nagyon nem ízlik a barcának az amit a matracosok tolnak. Első meccs a katalánoknál, ha ott egy döntetlent ki tud izzadni az Atletico, ami simán bennük van, akkor hazai pályán hasonlóan motivált csapatot láthatunk majd mint a legutóbbi madridi derbin. Kemény lesz az nagyon!
Kérdés hogy a bl rutin hiánya mennyire jelentkezik majd.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem