KAG írta:Hm, értem amúgy. Hallom a különbséget.
Az egyik tényleg egy teljesen rádió írt klisé sláger akar lenni. A másik meg egy szűkebb magnak szól, a saját énjét kifejezve.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 20:32
KAG írta:Hm, értem amúgy. Hallom a különbséget.
Az egyik tényleg egy teljesen rádió írt klisé sláger akar lenni. A másik meg egy szűkebb magnak szól, a saját énjét kifejezve.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 25., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 20:14
Pont azóta figyelhető meg, hogy sok rossz szám jön ki náluk amióta beindult ez a folyamat. Kompenzálnak kicsit a deep hangzású dolgokkal, amik között kétségtelenül van jó, de már nem repülök rá egyből az új zenéikre mikor meglátom, hogy feltöltöttek valamit, csak ha tudom is, hogy ki csinálta és mit várhatok tőle. Nem véletlen, hogy Garrix is lépett azóta tőlük, meg még páran. Erre is próbáltam utalni egyébként, hogy hangzásra legtöbbje minőséginek mondható, amellett, hogy rossz számok alapjában véveSüti írta: Ha pl. a Spinnines bigroom copy paste zenékről levennéd a profi mastert, fele tuti hogy igénytelennek hatna, és ha egy kezdő bedroom producer szárnypróbálgatásait valaki rendesen lekeverné, lehet hogy óriási klasszik kotta lenne belőle.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 25., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 19:36
Értem a problémád amúgy, szerintem aki nem nagyrészt elektronikus zenét hallgat mindenki ugyanolyannak találja őket , kis túlzássalKAG írta: Amúgy ilyenből tudsz linkelni "nem minőségi" számot?
Nem kötekedés csak tényleg kíváncsi lennék... Nekem kb ugyanaz az összes ilyen.
![]()
Nekem is eszembe jutott amúgy.mikor rákezdett a vokál azt hittem Ő lett újragondolva.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 25., csütörtök 19:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 25., csütörtök 19:09
sebydani írta:Nesze nektek minőség
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 25., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 25., csütörtök 11:30
Az lehet, de majd csak április első hétvégéjén lesz az, hogy...nmate írta:Én megelőlegezem magamnak a jövő hetet.ziro4vr írta:A tegnapi este margójára.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 25., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 25., csütörtök 7:26
Mosolyoghatsz, de gondolom túl hülyék vagyunk, túl ízléstelenek, szar az izlelo bimbónk, gyenge az érzelmi intelligenciánk és ezekért nem értünk meg téged.sentry írta:Zsombor írta:Antisentryklub. Én leszek a vezető. Nagyvonalú leszek és elengedem a belépti díjat, pedig ha lenne, szerintem most nyugdíjba mehetnék.
Egészen elképesztő, hogy nem veszed észre magadat sentry. Akkora az arcod, hogy nem tűnik fel mögötte, hogy most is mindenki beszólt neked- van aki finoman, van aki nem- miközben sehol sem olvastam egy kommentet, ami arról szólt volna, hogy hívjunk téged vissza önkéntes száműzetésedből.
Még ha nem is vagy arra képes hogy korlátoltságod révén mások ízlését tiszteletben tartsd, legalább lehetne annyi önbecsülésed, hogy ha már nagy hanggal fogadkoztál itt a fórummentes életedről, nem köpöd szembe magadat 1 hónap elteltével. Mert ezzel még nagyobb bohóc leszel a fórumozók szemében.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. február 25., csütörtök 0:38
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. február 25., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 24., szerda 23:40
Zsombor írta:Antisentryklub. Én leszek a vezető. Nagyvonalú leszek és elengedem a belépti díjat, pedig ha lenne, szerintem most nyugdíjba mehetnék.
Egészen elképesztő, hogy nem veszed észre magadat sentry. Akkora az arcod, hogy nem tűnik fel mögötte, hogy most is mindenki beszólt neked- van aki finoman, van aki nem- miközben sehol sem olvastam egy kommentet, ami arról szólt volna, hogy hívjunk téged vissza önkéntes száműzetésedből.
Még ha nem is vagy arra képes hogy korlátoltságod révén mások ízlését tiszteletben tartsd, legalább lehetne annyi önbecsülésed, hogy ha már nagy hanggal fogadkoztál itt a fórummentes életedről, nem köpöd szembe magadat 1 hónap elteltével. Mert ezzel még nagyobb bohóc leszel a fórumozók szemében.
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. február 24., szerda 23:03
Zsombor írta:Antisentryklub. Én leszek a vezető. Nagyvonalú leszek és elengedem a belépti díjat, pedig ha lenne, szerintem most nyugdíjba mehetnék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 24., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 22:08
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem