Játékok, néhány más liga, egyéb témák...szinte ugyanez.Sierra írta:Ezzel én is így vagyok már egy ideje. Film, zene, off ilyesmi... De ami a csapattal kapcsolatos... azokhoz ritkán szólok hozzá, nincs értelme.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 4., csütörtök 22:28
Játékok, néhány más liga, egyéb témák...szinte ugyanez.Sierra írta:Ezzel én is így vagyok már egy ideje. Film, zene, off ilyesmi... De ami a csapattal kapcsolatos... azokhoz ritkán szólok hozzá, nincs értelme.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 4., csütörtök 22:03
Ezzel én is így vagyok már egy ideje. Film, zene, off ilyesmi... De ami a csapattal kapcsolatos... azokhoz ritkán szólok hozzá, nincs értelme.nmate írta:Egy-két topik követését jó ideje hagyom (bele-bele nézek max), ugyanis szerintem is csökkent a színvonal bennük. Madridistán is ez volt, a vége felé már csak a filmes topikokat olvasgattam kb.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 4., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 21:17
egy az egyben adomKisfiu írta:...
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. július 4., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 4., csütörtök 18:53
na h sikerült?Higuain írta:Este egy sörivó versenyre megyek ahol 6 korsó sört kell meginnom minnél gyorsabban. Valaki tud tippeket adni esetleg? Hogyan igyam egyáltalán milyen technikával vagy bármi egyéb ötlet stb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 4., csütörtök 18:45
Nyílt titok, ebben részben kicsit magamra ismerek. Egy-két topik követését jó ideje hagyom (bele-bele nézek max), ugyanis szerintem is csökkent a színvonal bennük. Madridistán is ez volt, a vége felé már csak a filmes topikokat olvasgattam kb. (ezt még pár hete épp Remynek írtam le fb-n talán)Kisfiu írta:Meg persze vannak olyan normális fórumozók is, akik ilyen-olyan okokból már abbahagyták.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 4., csütörtök 18:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 3., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 3., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 3., szerda 22:16
Köszi.Santi írta:A szemüveggel korrigált látásélesség. Ha 0.1-0.33 között van, akkor hivatalosan gyengénlátónak számítasz, ha jól tudom. Így nem csoda, ha elhasaltál.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. július 3., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 3., szerda 18:32
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. július 3., szerda 16:40
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 3., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. július 3., szerda 16:32
hát akkor nem kell kortyolni hanem tulajdonképpen öntheted magadba az italt. Nekem egyszer sikerült kiakasztani véletlenül de soha többet nem sikerültMarky írta:na majd 24én megpróbálom megdönteni azt a rekordot![]()
ez a kiakasztás miben segít? mert attól még nagyobbakat kortyolni nem hiszem hogy tud az ember
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 3., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. július 3., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. július 3., szerda 16:25
még jóhogy alkoholos'shutterisland írta:alkoholmentes sör ? csak mert a 6 húzóra lenyomott sör után szépen fogsz kinézni, ha nem az.![]()
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 3., szerda 16:20
Nálam nexus 4 nyerne, mert szerintem rengeteget jelent a hosszútávú szoftveres támogatottság. Nem csak a gyári, hanem a különböző verziók, pl. Paranoid Android is érkezik rá saját kernellel, ahol szoftveres gombok nem jelentenek problémát a Pie Controls miatt, kitolod teljes képernyőre a tartalmat, a navigálást meg megoldod egy gesztussal.. persze ez csak akkor játszik ha van merszed/eszed hozzányúlni komolyabban. Az első szériás nexus 4-eknek ha jól rémlik volt némi gondjuk itt-ott touch érzékeléssel , de ha jól tudom ezt azóta javították frissítéssel.pheco írta:Régóta gyűjtögetek új telefonra. Augusztus elején fogok venni. Két telefon van a képben. LG(Google) Nexus 4 illetve az LG optimus G. 10k a különbség a két telefon között, de tudásban kb ugyanaz. Annyival jobb a G, hogy 32gb, míg a Nexus 16 és nem bővíthető, meg ami nagy plusz, hogy a G-n vannak érintőgombok és így nem a kijelzőből veszik el a helyet. Ami a Nexus mellett szól az meg, hogy a frissítések arra jobban érkeznek, állítólag azonnal megkapja a legújabbakat. A G felé hajlok, de érdekelnének a vélemények.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem