Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Kyrie es KD fog jatszani meg ebben a szezonban?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ronaldo létrehozta a Real Valladolid kosárlabda csapatát is.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
JR -> Lakers

- nmate
Úgy látom a hambis nem volt nyitva karantén alatt Jokicnak:
https://www.youtube.com/watch?v=njR8NgX0o5k
https://www.youtube.com/watch?v=njR8NgX0o5k
- nmate
Sajnos a politika ide is beette magát igen, de USA-ban ez nem meglepő, legkreténebb állam és államforma a világon. Én csak NBA-t akarok látni, leszarom hogyan gyilkolják egymást

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyon szabadon van a gyeplő odaát az biztos. Itt Európában nem igen lehet látni ilyen partizánakciókat mint amit Lebron művel, pedig a focisták sem az eszükről híresek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ne olvasd a sok rizsát, csak nézd a meccseketZsombor írta: Én szarok az egész NBA-re. A Xavier Henry, Sacre fémjelezte csapatot is néztem élőben, mikor minden szutyok volt, de azok után, ahogy pl James is kikezdte Breest, nem vagyok kíváncsi a ligára, a játékosok álságos politikai megnyilvánulásaira. Nyilván nem az én league pass pénzem kell nekik, de bekaphatják.

Mondjuk nekem is eszembe jutott, hogy James mit tudhat a rasszizmusról mostanában, nem a kőgazdag feketék fognak szembesülni vele, hanem a szegények. Ő is csak a hírekből ismeri, mint én.
Én szarok az egész NBA-re. A Xavier Henry, Sacre fémjelezte csapatot is néztem élőben, mikor minden szutyok volt, de azok után, ahogy pl James is kikezdte Breest, nem vagyok kíváncsi a ligára, a játékosok álságos politikai megnyilvánulásaira. Nyilván nem az én league pass pénzem kell nekik, de bekaphatják.
- nmate
Kíváncsi leszek, full lutri az egész egyelőre.
16 csapat + Pels, Portland, Suns, Kings, Spurs (Pop statja megmenekülhet) és a Wizards, Mindenki játszik 8 alapszakasz meccset (így a TV-s szerződés is teljesül). A 8. és 9. hely között ha 4 vagy kevesebb meccs lesz, akkor mennek egy egymás ellenit a playoff spotért.
16 csapat + Pels, Portland, Suns, Kings, Spurs (Pop statja megmenekülhet) és a Wizards, Mindenki játszik 8 alapszakasz meccset (így a TV-s szerződés is teljesül). A 8. és 9. hely között ha 4 vagy kevesebb meccs lesz, akkor mennek egy egymás ellenit a playoff spotért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bár biztos tudod, denmate írta: A személyét én sem bírom, a játéka tetszik, de el kell ismerni: magasan korszaka legjobbja.
Kicsit sajnálom is, hogy ez a szezon nem futott ki normálisan, brutális formában érkezett volna a playoffba, AD-vel úgy érzem lemosott volna mindenkit a Clippersig való találkozásig, ami egy erős ki-ki meccs lenne.
The @NBA is back!
22 teams will fight to win it all from July 31 to October 12
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezt a részét nem vitatom.nmate írta: A személyét én sem bírom, a játéka tetszik, de el kell ismerni: magasan korszaka legjobbja.
.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
A személyét én sem bírom, a játéka tetszik, de el kell ismerni: magasan korszaka legjobbja.
Kicsit sajnálom is, hogy ez a szezon nem futott ki normálisan, brutális formában érkezett volna a playoffba, AD-vel úgy érzem lemosott volna mindenkit a Clippersig való találkozásig, ami egy erős ki-ki meccs lenne.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi sem kedveljuk Messit, de elismerjuk, hogy Cé utan ott van a masodik helyencsababarca írta:ez szubjektív véleményem volt.
valahogy Jamest sose tudtam minimálisan se kedvelni, nem tudom miért, mert elit a tag, és mellé nem is ilyen páva mint egy két mostani korszakból való kosaras.

- csababarca
ez szubjektív véleményem volt.nmate írta:
Jó volt az a Drexler biztos, de azért ez erős. James második helyre befut, én úgy gondolom. A faszi a játék minden elemében elit.
valahogy Jamest sose tudtam minimálisan se kedvelni, nem tudom miért, mert elit a tag, és mellé nem is ilyen páva mint egy két mostani korszakból való kosaras.
- nmate
Jó volt az a Drexler biztos, de azért ez erős. James második helyre befut, én úgy gondolom. A faszi a játék minden elemében elit.csababarca írta: Én mondjuk megrögzött Jordanes vagyok, és a James-el való hasonlítgatást kb annyira veszem komolyan, mint Jordan amikor Drexlerrel hasonlítgatták össze![]()
- csababarca
Idővonal szerintem is rendben volt, a párhuzamok ültek, és így lett értelme az egésznek, ezt mondtam ismerősömnek is, aki szintén ezen problémázott, hogy nem csak a 97/98-as sztori volt, hogy ha nincs ez a sztorivezetés, akkor értelmetlen lett volna az egész.
Nem jött volna úgy át az együtt izgulás a csapatért, mint egy sima dokuszerű cuccnál.
És itt ez volt a fontos, hogy sztori legyen, meg jó beszólások, mutassák meg a világnak ki is ez a Jordan, honnan jött, miken ment keresztül, stb.
Én úgy emlékszem már anno mikor kiderült, hogy megcsinálják a sorozatot is kijelentették, hogy itt Jordan lesz fókuszban.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a netflix csinálta, nyilván arra mentek, hogy tömegeket vonzzon be, és sikerült.
Nekem barátnőm alig várta hogy nézze, holott marha keveset tud a kosárról, leginkább csak szitkozódik miatta amikor 2-3kor hajnalban megébredtem meccset nézni, meg amikor takarításnál megtalálta a már megporosodott kosaraskártya gyűjteményemet:D
Nem jött volna úgy át az együtt izgulás a csapatért, mint egy sima dokuszerű cuccnál.
És itt ez volt a fontos, hogy sztori legyen, meg jó beszólások, mutassák meg a világnak ki is ez a Jordan, honnan jött, miken ment keresztül, stb.
Én úgy emlékszem már anno mikor kiderült, hogy megcsinálják a sorozatot is kijelentették, hogy itt Jordan lesz fókuszban.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a netflix csinálta, nyilván arra mentek, hogy tömegeket vonzzon be, és sikerült.
Nekem barátnőm alig várta hogy nézze, holott marha keveset tud a kosárról, leginkább csak szitkozódik miatta amikor 2-3kor hajnalban megébredtem meccset nézni, meg amikor takarításnál megtalálta a már megporosodott kosaraskártya gyűjteményemet:D
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez...ziro4vr írta: Szerintem a sorozat az olyan alakoknak készült mint én, akik nincsenek nagyon benne a kosárban, de egy Jordan, egy james meg a körülöttük levő mítosz azért megvan. Nekem tökéletes volt.
Végeztem vele és kegyetlenül élveztem ezt az időutazást. Igazság szerint nem nagyon tudok belekötni meg nem is nagyon akarnék. Jordan a non plus ultra, kész, pont.
Viszont imádtam, ahogy bőven adtak időt Pippennek, Rodmannek, Kerrnek (az ő sztorija kifejezetten kemény volt) és Jacksonnak.
(pfú, az a Malone - Stockton-féle Utah de komoly lehetett!

Az egész széria hangulata parádé. És bár ahogy látom sokaknak nem tetszett az időben ugrálás, én imádtam, a felépítését a sorozatnak.
Ezek után én már csak annyit kérek, hogy jöjjön egy ilyen Schumiról és Tom Bradyről is.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem a sorozat az olyan alakoknak készült mint én, akik nincsenek nagyon benne a kosárban, de egy Jordan, egy james meg a körülöttük levő mítosz azért megvan. Nekem tökéletes volt.
Top szomorú rész a Kobes.
Top vicces mikor kiröhögi Paytont.
Top szomorú rész a Kobes.
Top vicces mikor kiröhögi Paytont.

Nem illik.
Nincs gond a Jordan dokuval, csak akkor nem ezt kell címnek adni. Nekem tetszik így is, főleg hogy én akkor születtem mikor ezek a dolgok zajlottak, így nagyon sokat tanulhatok belőle a 90'es évek játékáról, és ha egy dolgot kell mondani ami a legjobb benne, az a hangulat átadása, és hogy milyen nyomasztó lehetett az akkori sztároknak is a sajtó/rajongók jelenléte.
Szerintem megért volna két külön sorozatot is, egyik csak a 97-98as szezonról ha már állítólag 500 óra nyersanyaguk van, lehetetlen hogy abból nem jön össze ugyanígy 10 óra, ezzel pedig kiküszöbölték volna ezt a zavaró idősáv váltakozást. Gondolom az ESPN bevételt maximalizált, ezért lett ilyen összegyurmázott és rövidített verzió, és ahogy előttem szólók már utaltak rá valószínűleg a "szakmaibb" megközelítéssel nagyon leesik a nézettség.
Talán majd ha nem az ESPN gyártja hanem valami kisebb cég akkor lesz esély ilyenre is.
Szerintem megért volna két külön sorozatot is, egyik csak a 97-98as szezonról ha már állítólag 500 óra nyersanyaguk van, lehetetlen hogy abból nem jön össze ugyanígy 10 óra, ezzel pedig kiküszöbölték volna ezt a zavaró idősáv váltakozást. Gondolom az ESPN bevételt maximalizált, ezért lett ilyen összegyurmázott és rövidített verzió, és ahogy előttem szólók már utaltak rá valószínűleg a "szakmaibb" megközelítéssel nagyon leesik a nézettség.
Talán majd ha nem az ESPN gyártja hanem valami kisebb cég akkor lesz esély ilyenre is.