HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. június 25., csütörtök 21:10
Itt volt a megoldás az egyik hozzászólásban, Bale eladása oldana meg mindent. Ramos egy nagyarcú gyerek, piszkosul zavarhatja, hogy ő a szarból felküzdötte magát kapitányságig, és akkor hoznak egy kutyaütőt, aki egyből sokkal többet keres, úgy, hogy a csapat egyik leggyengébbje. Ezt a feszültséget Perez alakította ki. (A Castillánál is eljátszotta ugyanezt, azzal a különbséggel, hogy Odegard valóban jobb volt a csapatban bárkinél, viszont a magas fizetése az ősi akadémistákat, akik a büdös életben semmire sem fogják vinni, viszont ott nőttek fel, zavarta. A csapatmorál megromlott, a rutintalan edző nem tudta rendbe tenni a dolgokat, a listavezető csapat pedig bukdácsolni kezdett.)
Másrészt nem értem, mi ez a hirtelen távozási szándék Ramosnál. Biztos, hogy valamelyik csapat telebeszélte a fejét. Meg kell nyilatkoztatni, mit akar, még egyszer nem kérünk abból, hogy közvetlenül a rajt előtt távozzon kulcsjátékos, amikor nem lehet pótolni. Ha távozni akar, tiszteletben kell tartani. Van egy irreális kivásárlási ára, ami felezve is jó. Ha menni akar, biztos, hogy óriási pénz van a háttérben. Akkor a tisztelt Sergio a leendő nagy fizetéséből is beszállhat a saját vételárába, ha a MU vagy akárki sokallja a végét. Meg kell kérni rendesen, nekünk is rátesznek egy játékosra áfát, bükkfát, dátumot, mindent. Ha nincs pénzük, fúrassanak a szponzorral még egy olajkutat, vagy bánom is én mit, amúgy Ramos marad.
Nálam nincs jó üzenete annak, ha szerződés lejárata előtt elkezdenénk a pénzét nagyban emelgetni, mert akkor jövőre a fél csapat ezt játszaná. Egy minimális emelést esetleg elfogadnék, többet nem. CR horror fizetése védhető, akinek nem tetszik, rúgjon annyi gólt és ugyanannyi pénzt kap.
Zárszóként tehát szerintem Bale itt a megoldás, vagy csökkenteni kell a bérét, ami nem fog menni, bár a teljesítménye alapján alkuképes lehetne a dolog, vagy érzékeny búcsút kell venni tőle, és megszűnik a bérfeszültség.
Ramostól én sem ezt a viselkedést vártam egyébként, karszalaghoz nem méltó, amit tesz. Álljon ki, mondja meg mit akar, és a klub megteszi a megfelelő lépéseket.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)