feladatkezelővelhala real írta:és azt hogyan? tényleg nem vágom, mert régebben ilyen nem volt.Kyller írta:Állítsd le a daemon tools service-ét.![]()

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 5., péntek 21:40
feladatkezelővelhala real írta:és azt hogyan? tényleg nem vágom, mert régebben ilyen nem volt.Kyller írta:Állítsd le a daemon tools service-ét.![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. július 5., péntek 21:22
és azt hogyan? tényleg nem vágom, mert régebben ilyen nem volt.Kyller írta:Állítsd le a daemon tools service-ét.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 21:11
Állítsd le a daemon tools service-ét.hala real írta:Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval?![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. július 5., péntek 21:09
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 5., péntek 16:38
Bundy a legnagyobb sorozatgyilkosként ismert a világon. Mindenki aki foglalkozott/foglalkozik a bűnüggyel ismeri a nevét. Elég cseles és ravasz ember volt. A börtönből is röhögve szökött meg.chosenone46 írta:az amerikai pszichóban említették talán Ted Bundy nevét (nembiztos, de úgy rémlik), na aztán én is utánaolvastam és ő is elég beteg egy elme volt, amúgy a mai sorozatok (gyilkos elmék) szerintem simán alapul veszi a pasas őrültségeit. de akármennyire, nézed a filmet, hogy miket csinálnak és van olyan aki ezeket tényleg megtette. egyszerűen beteg.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 5., péntek 16:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 5., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 14:42
Kiveheted, én nem teszem. Látom/hallom eleget, hogy miket tevékenykedik azon az oldalon, ahol "nem számít", mégis éli az életét ott rendesen.én szoktam odaát olvasgatni, és shutter meg messideco sokszor csinálja hogy az itteni hsz-ét szó szerint átmásolja oda. szóval én shuttert ebből a csoportból kivenném.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 5., péntek 14:36
ezzel 110%-ban egyetértek.realistahuni írta: A témához: Szerintem nem annyira vészes a dolog, hogy a kardunkba kellene dőlni, bár kétségkívül van hová fejlődnie a fórumnak. Én azt vettem észre, hogy szerencsére az olyan arcok, akik szerint Kakának még most is kezdőben lenne a helye, azok inkább a facebookon élik ki magukat.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 5., péntek 14:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 14:08
én szoktam odaát olvasgatni, és shutter meg messideco sokszor csinálja hogy az itteni hsz-ét szó szerint átmásolja oda. szóval én shuttert ebből a csoportból kivenném.Realista24 írta:Itt sem titkolózóm. Shutter és visca el barca, alias francois tartozik ebbe a kategóriába, nálam. Amit leművelnek a közösségi oldalon, meg az eurobarcán az vérlázító, itt meg megy a jópofi. Aki az egyik oldalon azért hiszi menőnek magát, mert leírja, hogy jo5é, real margit, varaneegysenki, isco az antimadridista, stb...itt meg adja az ártatlan, vagy ha éppen nincs igaza, akkor bújkál napokig-hetekig, az egy gerinctelen ember. Vegyünk egy példát a közelmúltból. Francois odaát írta, hogy alig várja Isco sajtótájékoztatóját, hogy megcsókolja a mezt, majd odadörgölje neki a 2009-es nyilatkozatát, hogy antimadaridistának vallotta magát. Gondolom Iniestáról is hasonló a véleménye, mert még kis tökös korában Barca mezben azt merte mondani, hogy a Realban szeretne focizni... Arról nem is beszélve, hogy csöppet beégett, mert a várt "csók" elmaradt...de ez már említésre sem méltó.
csak az a baj hogy az általában nem kritika hanem kb kicikizés.Realista24 írta: hogy bizony van alapja a kritikának, amivel a kedvencét dobálják.
szóval a definíció így kezdődött:magam besorolása: az első csoportból van olyan tulajdonság ami illik rám, viszont követők hiányában inkább a normálisak közé sorolom magam. meg amúgy is.![]()
az első mindenképp illik rám. de így hogy van provokátor csoport így inkább valóban az, bár már közel sem annyira mint régen.Arrogáns, nagyképű személy, akinek mindig szüksége van a figyelemre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 5., péntek 13:52
a kukoricacímerezés tényleg nagyon szar, úgyhogy értékelem, hogy már emberszámba veszel.Én régen suttert utáltam mint a kukoricacímerezést, de mostanában mintha egyre érdekesebb, érdekfeszítőbb gondolatokat tárna elénk. Az meg hogy a másik oldalon mit művel azt nem látom, mert mindig kivágnak onnan Leegyszerűsítve te biztos jobban látod ezt, de mondom-mondom talán fejlődőképes a gyerek.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 5., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 5., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 12:27
kupak17 írta:gyerekek valaki tud valahol pesten olyan boltot ahol tudnék venni eredeti akár féleredeti Ronaldo-s Portugál mezt?
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 5., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. július 5., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 5., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 5., péntek 10:51
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem