A 2016/17-es szezon új edzője.....dobpergés!!!!!!!!!! Xavi!!!

Jordi Bartomeu: "Messi igazán boldog a klubnál, az apja mondta. Nem kérték, hogy újítsuk meg a szerződést"

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 21., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. november 20., csütörtök 22:23
palesz77 írta:Mondjuk én azért arra is kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a bánásmód, ami nem felelt meg neki nálatok.Van egy tippem, hogy még így is jobban körbe volt ugrálva a segge, mint amennyire kellett volna..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 20., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 20., csütörtök 21:40
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. november 20., csütörtök 20:01
Legalabb senkinek nem jut majd esyebe. Amugz is Torinoban gondjat viselik nem fog visszajonni.Realista24 írta:De 35ért vehetjük csak vissza
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 20., csütörtök 12:28
Szerintem sem érdemes.Nagy a rizikó,hogy a barca nem nyer 2 gólal,ha meg igen,még úgy is karcsú a szorzó....nincs meg kettes...Szerintem azért necces ez a hendi. Banega kicsit kivirágzott és mostanában játszott is eleget, hogy Suárez helyére beszálljon, Deulofeu meg nem volt túl nagy formában mostanában, bár a Sevilla is visszaesett. Mondjuk Jól kontráznak az meg a Barca rémálma... Főleg, hogy Bacca piszok jól kezdte az idényt.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. november 20., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 12:01
De 35ért vehetjük csak visszaó, mi 2,5 millióért adtuk el Villat, ti 20-ért Moratat..A mi vezetőink nem ismerik a jó üzlet fogalmát.
Mi is csak most kezdtünk fejlődni. Eladások terén már expert szinten vannak, a vételi oldalon vannak mellényúlások azért bőven.A mi vezetőink nem ismerik a jó üzlet fogalmát.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 20., csütörtök 11:56
Nem csak te, ha a mostani kisebb rangadósorozatot nem sikerül jól abszolválnia, akkor komoly gondjai lehetnek szerintem is, már így is eléggé kikezdték..dzsi91 írta:Csak én érzem úgy ,hogy egy hétvégi pontvesztéssel LE alatt igencsak meginoghat a pad? Mondjuk baromság lenne kirugni mert nincs kit a helyére hozni így a szezon közepén...
Jó, mi 2,5 millióért adtuk el Villat, ti 20-ért Moratat..Realista24 írta:Ellenünk is játszhat mindenki, 1 millióért cserébe. Jó biznisz
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 20., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 11:52
Ellenünk is játszhat mindenki, 1 millióért cserébe. Jó bizniszMúltkor twitteren azt olvastam, hogy egyikük szerződésében sincs olyan kitétel, hogy ellenünk nem tolhatják, szóval csak az edzőn múlik - tavaly Rafinha is játszhatott ellenünk a Celtaban.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 20., csütörtök 11:50
Múltkor twitteren azt olvastam, hogy egyikük szerződésében sincs olyan kitétel, hogy ellenünk nem tolhatják, szóval csak az edzőn múlik - tavaly Rafinha is játszhatott ellenünk a Celtaban.Santi írta:Nemtudom kérdezte-e már valaki, de a hétvégi meccsen játszhat Denis Suárez és Deulofeu saját csapata ellen vagy nem?
Mert ha nem lehetnek ott, akkor lehet behúzom a barcát hendivel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 11:47
Szerintem azért necces ez a hendi. Banega kicsit kivirágzott és mostanában játszott is eleget, hogy Suárez helyére beszálljon, Deulofeu meg nem volt túl nagy formában mostanában, bár a Sevilla is visszaesett. Mondjuk Jól kontráznak az meg a Barca rémálma... Főleg, hogy Bacca piszok jól kezdte az idényt.Santi írta:Nemtudom kérdezte-e már valaki, de a hétvégi meccsen játszhat Denis Suárez és Deulofeu saját csapata ellen vagy nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 11:42
Deulofeu szerintem játszhat:Santi írta:Nemtudom kérdezte-e már valaki, de a hétvégi meccsen játszhat Denis Suárez és Deulofeu saját csapata ellen vagy nem?
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 20., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 19., szerda 20:51
Realista24 írta:Messi távozásában van egy másik tényező is. Akkor 100%, hogy nem fogják eladni, ha nem igazolhatnak a nyáron. Nem lenne értelme.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 19., szerda 20:24
GT37 írta:Végre hosszabbítottunk Ádámá Tráorinnyóval, hehe új kedvencével, 2018-ig írt alá.![]()
![]()
Megint jön majd egy kifogás/sérülés. Aztán majd 1 hónap múlva döntenek, hogy hát mégis kellene az a műtét. Megműtik, aztán 3 hónapot azért hagy majd ki. A szezon legvégén talán pályára is lép...GT37 írta:Egyébként Vermaelen ismét a csapattal edzett!!!!!!!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 19., szerda 20:19
2016-ban lesz elnökválasztás.morientes írta:Meg ha jól tudom,mostanában választanak elnököt arrafelé,(jövőre?)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 19., szerda 17:09
Meg ha jól tudom,mostanában választanak elnököt arrafelé,(jövőre?),szal az is befolyásolhatja...na meg milyen hatással lehet a sociosra...az is egy kérdés.Nekik biztos nem tetszene.Realista24 írta:Messi távozásában van egy másik tényező is. Akkor 100%, hogy nem fogják eladni, ha nem igazolhatnak a nyáron. Nem lenne értelme.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 19., szerda 16:14
Hát igen de én ebben valamiért nem hiszek, a telet kihúzzák, aztán nyárra enyhül a bünti.Realista24 írta:Messi távozásában van egy másik tényező is. Akkor 100%, hogy nem fogják eladni, ha nem igazolhatnak a nyáron. Nem lenne értelme.
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem