Madridom Filmklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Madridista Filmklub

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 18., kedd 0:15

Kód:

Ajánlónak jelentkezek:
    1. Faust
    2. Santi
    3. nmate
    4. Demes
    5. Anyaka
    6. L.Miki
Akkor csapassuk a hivatalos 6. kört, ami igazából a hetedik... vagy csak én számoltam rosszul Faust apánk? :mrgreen:

Még valami, marad a heti egy film, vagy módosul kettőre?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 18., kedd 0:13

Santi írta:Gázos
Elnézést! Egész pontosan 23:58-kor végzett a film, és írtam rögtön az értékelést.
Ha elfogadod, köszönöm, ha nem, akkor így jártam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. június 18., kedd 0:12

Kód:

Ajánlónak jelentkezek:
1. Faust
2. Santi
3. nmate
4. Demes
5. Anyaka
6.  

Kód:

Nem ajánlónak jelentkezek:
1. 
2. 
3.
Egyébként a táblázatos újítás jó ötlet. Ez a kép frissítés körülményesebb, és lassabb is. Azt meg mindenki beírná saját maga, a végén meg jöhetne belőle egy kép az utókornak.

Én még az első hozzászólásban a klub szabályait, infókat is közzétennék. Ez inkább csak megelőzi az újak kérdéseiket. Egy moderátor biztos bele szerkesztené kérésre. :)

Illetve az oldalon valóban egyszerűbb lenne megtalálni a táblázatokat, ha külön gombot kapna. Mert én is csak a hírek gombról értem el, ami nem túl konkrét megjelölés. :)

Egy kör lefolyásával kapcsolatban meg nem tudom, hogy kell e valamit újítani. Én szívesen néznék heti több filmet, de ez sokaknak gondot okozna. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2013. június 18., kedd 0:13-kor.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 18., kedd 0:11

Kód:

Ajánlónak jelentkezek:
1. Faust
2. Santi
3. nmate
4.Demes

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 18., kedd 0:10

Kód:

Ajánlónak jelentkezek:
1. Faust
2. Santi
3. nmate
leccgó.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 18., kedd 0:09

Kód:

Ajánlónak jelentkezek:
1. Faust
2. Santi
3. 

Kód:

1. 
2. 
3. 
Megszámoztam, könnyebb lesz úgy.
RR77 írta:remélem a pár perc késés nem gázos
Gázos, de szerencséd, hogy még úgyse csináltam meg a táblázatot.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 18., kedd 0:07

Folyó szeli ketté

Hát most sem tudtam jobban figyelni, nem kötött le. Unalmas volt. És nem is igazán tudnám eldönteni miről szólt. Bemutatott egy testvérpárt, gyakorlatilag gyerekkoruktól az egész életüket, aztán halásztak/horgásztak, csajoztak, verekedtek, néha ezt csináltak, néha azt. aztán igazából semmi érdekfeszítő nem történt, ami úgy odavonzotta volna a teljes figyelmemet. Nem jött át, nem tudtam beleélni magam, nem tudtam azonosulni. Így a vége bár meghökkentő, és megrázó volt, mégsem hatott meg úgy igazán.

Sajnálom, nem nekem való film. Meg nem is abban a hangulatban vagyok, ami a filmhez kellene.

4/10

Módosítani nem módosítanék, amit írtam, megírtam.

Köszönöm a kört, a lehetőségeket, és mindenkinek nagyon köszönöm az ajánlást. A legjobb/legrosszabb film a pontozásban látszik, a legjobb ajánlás: én úgy gondolom, hogy mindegyik ajánlás jó volt, nem tudnék kiemelni, rossz nem volt. Meglepetés pozitív irányban a Blow volt, negatív irányban meg ez utóbbi két ajánlás. Mindkét színészt (Pitt, és Caprio) nagyon megkedveltem az utóbbi néhány évben, talán emiatt magasak voltak az elvárásaim. Ők jók voltam amúgy., csak a film kevésbé. Elnézést,h ogy úgy esek be (vizsgaidőszak), remélem a pár perc késés nem gázos. Köszönöm még egyszer az ajánlásokat, és a szervezést!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 18., kedd 0:04

Köszi Santi, hogy lezúztad ezt a kört. :salute:

Szóval. :mrgreen:

Ezennel megnyitom a jelentkezést a hivatalos hatodik turnusra. A jelentkezés két fordulós lesz:

- 1. forduló: szándék szerint jelentkezel az "ajánló", avagy a "nemajánló" kategóriába. Hogy meddig lehet jelentkezni, nem mondok időpontot, a tempótokon múlik. :)

- 2. forduló: Ez csak azokat érinti, akik ajánlónak jelentkeznek: mindenki küld NEKEM egy PÜ-t, benne 10 névvel a jelentkezők közül (persze ha lesz annyi), akiket az illető szeretne maga mellett ajánlónak választani. A 11. név nyilván a PÜ küldője, aki ezzel a lépéssel hitelesíti jelentkezését! Ergo aki nem küld neveket, nem lesz ajánló. Értelemszerűen a legtöbb szavazatot kapó 11 ember + Pipita lesz a 12 ajánló.

Nem tudom, mennyi régi, és mennyi új arc fog jelentkezni, de én úgy vagyok vele, hogy teljes mértékben a jelentkezőkre bízom a dolgot. Nem fogom kötelezővé tenni, hogy x régi arcra, ill. y demókörös arcra kell szavazni, mindenki döntsön beátása szerint. A madridistamozi.atw.hu-n meg lehet nézni a Hírek menüpont alatt az eddigi 5+1 kör állását, ajánlóit, filmjeit, pontszámait, stbstbstb. Nyilván elkerülhetetlen a szimpátiaszavazás, de azért szemezgessetek azok közül is, akik a demókörben pöpec filmet ajánlottak.

Annyival megsegítem őket, hogy ha a szavazásnál holtverseny lesz, akkor a demókörös arc fog győzni. Ha két demókörös arc, akkor érmedobás. :mrgreen: Szerintem korrekt így. Természetesen a szavazás infóit nem terítem ki, az pedig, hogy megbíztok-e bennem ennyire...hát remélem, hogy igen, de igazából tökmindegy. :mrgreen:

Úgy gondoltam, hogy másfél hetet várhatunk simán a jelentkezéssel, szavazással, sorsolással, sorrend kisorsolásával: jövő hét csütötörtökön, azaz június 27-én kezdenénk.

Amúgy szeretném megtartani a régi gyakorlatot: minden filmre két hét van: az 1. filmnek a 3. kör ajánlása napján ÉJFÉLKOR jár le a határideje. haladékot lehet kérni, de örülnék, ha nem az utolsó pillanatban esne be mindenki. Ellenben aki nem kér, azt szó nélkül kiteszem.

Ajánlási szisztémát nem szeretnék személy szerint bevezetni,de ha van valami ötlet, állok elébe. A 27-ei kezdésig van időnk minden ötletet, javaslatot, miegymást megdumálni, szóval csapjunk bele. Remélem izgi lesz a mezőny, sok ős- és régi arccal.

Kód:

Ajánlónak jelentkezek:
- Faust

Kód:

-

ON.[/color]

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 18., kedd 0:03

Joseph Gordon-Levitt ugrott be egyből.
Az tényleg ő volt, nem? :roll:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 18., kedd 0:01

Akkor zárom is a kört.
Mindenkinek köszönöm, aki végig csinálta. Sajnálom, aki a többször meghosszabított határidővel sem tudott élni (RR77), de tovább már nem húzhatjuk. Mint azt írtam már ma, bár nem volt hivatalos kör, nagyon hasznos volt szerintem még azoknak is, akik nem vettek benne részt, csak megfigyelték. Fontos volt, hogy képet kapjunk azokról is, akiknek eddig még nem volt lehetőségük igazán megmutatni magukat.

Na de nagyon sokat nem is papolnék tovább, mégegyszer köszönöm, a főfőnök pedig innentől újra Faust, aki hamarosan elő is készíti nekünk a hetedik kör részleteit. Várjuk. B-)

Végleges táblázathoz még egy kis időre van szükségem, de perceken belül érkezik a filmklub oldalára!

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. június 17., hétfő 23:55

Folyó szeli ketté

Esti filmnek alvás előtt elment, de magamtól biztos nem néztem volna végig. Lassú és néha unalmas, főleg az eleje. Meglepetéseket nem tartogatott. Nem is igazán tudnék kiemelni semmi különösen figyelemre méltó dolgot belőle.
Fiatal Paulról, Joseph Gordon-Levitt ugrott be egyből. Elképesztő mennyire hasonlít rá. Először azt hittem ő fiatalon. :D

6/10

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 17., hétfő 23:14

Pipita írta:Öö, ha úgy megengeditek, hogy induljak, hogy kb. július elejétől tudnék részt venni, szóval az első 2-3 kört utólag pótolnám, akkor mindenképp jövök.
Szerintem nem probléma. :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 17., hétfő 23:12

Zsírság, meg is van a filmem egy ideje. Nem Faust, sajnos megint nem a Dogtooth lesz. :( :mrgreen:

Öö, ha úgy megengeditek, hogy induljak, hogy kb. július elejétől tudnék részt venni, szóval az első 2-3 kört utólag pótolnám, akkor mindenképp jövök.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 17., hétfő 23:07

Nem, mivel nem volt official kör. :)

A hatodik turnus nyertese, Pipita indul automatikusan, amennyiben szeretne, a többi szavazás során fog eldőlni.

No de éjfélkor leírok mindent, dontvörri.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 17., hétfő 23:06

realistahuni írta:
Kb. Addig viszont !FELHÍVÁS! jöhetnének ötletek, javaslatok esetleges újításokkal kapcsolatban.

Akkor a mostani kör első három helyezettje ajánló lesz ugye? :Đ

Már meg is volna a filmem, és ez nagyon nem méjnsztrím. :mrgreen:
Elvileg az első az lenne, bár ez nem volt hivatalos kör, szóval Faust majd dönt, meg azt se felejtsük el, hogy a 6.-at Pipita nyerte és papíron ő lenne a betonbiztos ajánló, aki szavazás nélkül is ott lesz a hetedikben, de tőlem lehet kettő ilyen is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 23:04

Kb. Addig viszont !FELHÍVÁS! jöhetnének ötletek, javaslatok esetleges újításokkal kapcsolatban.

Akkor a mostani kör első három helyezettje ajánló lesz ugye? :Đ

Már meg is volna a filmem, és ez nagyon nem méjnsztrím. :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 17., hétfő 22:57

nmate írta: Óra múlva akkor jelentkezés és másfél hét múlva kezdés?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 22:56

Faust írta:Megköszönném.
Oks. Majd ha meglesznek a nevek megcsinálom, oszt írok néked.

Óra múlva akkor jelentkezés és másfél hét múlva kezdés?

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 17., hétfő 22:49

Nem sokára indul a bugi-bugi :D :rock: :rock: :lilasalas:
"And my heart will leave you never."

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 17., hétfő 22:43

nmate írta:Nyáron nem akarjuk google drive-ban csinálni? Kicsit uptodate-ebb a cucc. Ha kell, vállalom.
Megköszönném. :)

Vissza: