Sima volt, perfekt hét.
Akkor go a dupláért
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. április 21., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 21., vasárnap 23:05
Lukacs who?Kercsó írta: Yamal MOTM![]()
![]()
![]()
-11 fok van Barcelonaban
HozzászólásSzerző: b3tman » 2024. április 21., vasárnap 23:04
Nekik is kellett vmit nyerniKercsó írta: Yamal MOTM![]()
![]()
![]()
-11 fok van Barcelonaban
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 21., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. április 19., péntek 17:20
Fodenről nekem az van meg, hogy nyaralni voltak a családdal és a felesége megtalálta a telefonjába hogy megcsalta, nem az első eset volt: https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... -lubickoltel magico írta:Fodennel mi a baj speciel? Pályán nekem normálisnak tűnik.Kerlon írta: Rodri egy igazi patkán, a Jones, Grealish, Fifoden vonaltól hányni tudnék. Ők elég sokat meghatároznak a szememben, de alapvetoen egy jatekosukkal se birok szimpatizalni.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. április 19., péntek 15:34
Fodennel mi a baj speciel? Pályán nekem normálisnak tűnik.Kerlon írta: Rodri egy igazi patkán, a Jones, Grealish, Fifoden vonaltól hányni tudnék. Ők elég sokat meghatároznak a szememben, de alapvetoen egy jatekosukkal se birok szimpatizalni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. április 19., péntek 14:43
Az elmult ket evben lett ilyen profi mentalitasu, elotte o volt a leghisztisebb, legszanalmasabb jatekos a Cityben.BlancoMark írta:Nagyon szimpatikus a jateka es a karaktere is.Realista24 írta: Kyle Walker: "The hardest part of football is putting the ball in the net. Real Madrid defended well. We were probably better, but you have to take hats off to Real Madrid. Their plan worked. You do these drills in training; it’s very hard to score against a low block. We’re extremely disappointed as players and a club to not maintain the UCL. It wasn’t to be, and we say a big congratulations to Real Madrid and wish them all the best."
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. április 19., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 19., péntek 13:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 19., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 19., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. április 19., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 19., péntek 12:52
Nagyon szimpatikus a jateka es a karaktere is.Realista24 írta: Kyle Walker: "The hardest part of football is putting the ball in the net. Real Madrid defended well. We were probably better, but you have to take hats off to Real Madrid. Their plan worked. You do these drills in training; it’s very hard to score against a low block. We’re extremely disappointed as players and a club to not maintain the UCL. It wasn’t to be, and we say a big congratulations to Real Madrid and wish them all the best."
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 19., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 19., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 19., péntek 7:15
1-2 alkalom volt ha jól emlékszem. Gondolom az volt az eredeti ötlet hogy jól picsán rúgja a labdát - city védelem mögé - és futatjuk Vinit/Rodrygot.ferni írta:Ezt én is észrevettem, de ez nem csak egyszer-kétszer volt? Ez ment végig?Galacticos írta: Azt mondja mar meg valaki a defensive masterclass mellett hogy ezt a valverde vegzi el a kirugasokat ez miert volt jo otlet? Messzire se rugta es csapattars kozelebe se, igy lunin is elvegezhette volna.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 18., csütörtök 21:04
Ezt én is észrevettem, de ez nem csak egyszer-kétszer volt? Ez ment végig?Galacticos írta: Azt mondja mar meg valaki a defensive masterclass mellett hogy ezt a valverde vegzi el a kirugasokat ez miert volt jo otlet? Messzire se rugta es csapattars kozelebe se, igy lunin is elvegezhette volna.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 18., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. április 18., csütörtök 20:27
Tes. Azt írtam pótolni, nem lemásolni.RaúlCF írta: Nem szabad Kroost pótolni.
A Barca is 10 éve ebben az álomvilágban él, hogy pótolni kell ezt meg azt. Nem. Játékost kell venni és velük kialakítani a játékot. Nem fogsz olyan embert találni mint Modric vagy Kroos. Egyszerűen nincs ilyen a mai felhozatalban.
Teljesen más játékot kell játszani a fiatalokkal. Ez a mostani játék egyedül Kroos miatt van mert mást már nem bír el.
A jövő sokkal inkább egy Kloppos Pool kp felé tendál csak sokkal magasabb minőségben. Tchou,Cama,Fede,Jude sose lesznek olyan irányítók mint Kroos vagy Modric de megvannak a saját erősségeik és azokra kell megcsinálni a játékot. Előre lesz Vini-Mbappé-Rodry és mögöttük lesz a fiatal 4-es melózni nyilván a saját feladatukkal.
Egyszer volt madridbam CKM és nem szabad a múltat üldözni hanem reformálni kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 19:53
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem