Csatlakoznék azokhoz akik ismerték korábbról - bár nem a YT munkássága miatt, az kimaradt teljesen de nem is tervezek esélyt adni neki

Első próbálkozásnak szerintem kifejezetten jól sikerült, az instrumentál része nagyon rendben van nálam, ahogy írtátok ti is a gitárral nagyon ügyesen bánik. A hangjával sincs különösebb problémám, nem tudja leénekelni a csillagokat de tök természetesnek hat és jó hallgatni, valószínűleg ezen a téren még sokat fog fejlődni. A számok döntő többsége jól sikerült, ami kifejezetten felfelé lóg ki nálam a yellow card, emulator és az aight. Nagyon egyik szám se húzza le de azért van pár amiben nem nagyon fogott meg semmi. Szöveg terén nem kiemelkedő de nálam piros pont, hogy vállalta így angolul. Ahogy írtam, tök jó hallgatni úgyhogy könnyen be tud simulni a háttérbe így a szövegre sokszor kifejezetten nem is figyeltem egy idő után.
A magyar számait említve meg durva tényleg, hogy kb. 4 darab után Budapest Parkos koncertet nyomtak. Persze a YT csatornája miatt érkező tinivonat sokat segít de így is nagyon szép teljesítmény ennyi idősen, szép karrier lehet a srác előtt

Amúgy aki nem ismeri pörgesse le a Rét című számát. Év elején egyik haverom mutatta már erősen beitalozva, mondtam neki nyomd már el ezt a szart.

Köszi az ajánlást, szerintem jó, hogy bedobtad ide.
10/7