Látod mennyivel jobb, ha Real meccsek helyett sorozatot nézelRemy írta: Sons of anarchy s6 évadzáró: Behánytam.![]()
Vasárnapig megpróbálom befejezni. Brutál jó sorozat.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 20., csütörtök 7:15
Látod mennyivel jobb, ha Real meccsek helyett sorozatot nézelRemy írta: Sons of anarchy s6 évadzáró: Behánytam.![]()
Vasárnapig megpróbálom befejezni. Brutál jó sorozat.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 20., csütörtök 6:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 19., szerda 15:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 14:28
összetettebb, komplikáltabban van felépítve, (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak, hogy megbizod öld meg a francia elnököt, aztan megy parhuzamosan a felkeszules meg a nyomozas ellene, aztan a csucspontnal ki nyer vajon, hanem tobb szalon mennek a dolgok) kifejezetten igényes és jól megírt cucc 3 rész alapján, figyeltek a zenékre, volt pénz helyszínekre, kellékekre, minőségi sorozat eddig.hehetheoriginal írta:az elején járok - ugyanezert, amiert te, én is vonakodtam elkezdeni a sorozatot - de kicsit át van szerkesztve a cucc, nem csak 1 fő gyilkosság, hanem sorozatgyilkosos bergyilkosos tema van eddig - de már láttam youtubeon, hogy vannak ikonikus részek, amik egyeznek (pl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor teszteli a fahoz kotve a dinnyevel az uj mesterlovesz cucmokot)Yazid írta:
Lattam jo a imdb ertekeles, egy bajom van, en lattam a 73ast, nem volt rossz
, de ugyanazok a jelenetek vannak 21.századi köntösben?
de egesz feelinges, ahogy el van kapva a maganyos geci, ahogy precizen egyedul dolgozik
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 18., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 18., kedd 18:27
Ez a része stimmel a '73-as filmmel ishehetheoriginal írta: és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 18., kedd 18:18
Tobb embertol is hallottam hogy ez a sori is meg a Landman is fasza lett a skyshowtimetol. Mondjuk en meg nem neztem oket, engem jelenleg lefoglal a regi Dexter, anno nekem ez (is) kimaradt.hehetheoriginal írta: day of the jackal sori, most azt tegyük félre, hogy nyilván egy színesbőrű nő a főhős, és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 18:17
az elején járok - ugyanezert, amiert te, én is vonakodtam elkezdeni a sorozatot - de kicsit át van szerkesztve a cucc, nem csak 1 fő gyilkosság, hanem sorozatgyilkosos bergyilkosos tema van eddig - de már láttam youtubeon, hogy vannak ikonikus részek, amik egyeznek (pl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor teszteli a fahoz kotve a dinnyevel az uj mesterlovesz cucmokot)Yazid írta:Lattam jo a imdb ertekeles, egy bajom van, en lattam a 73ast, nem volt rosszhehetheoriginal írta: day of the jackal sori, most azt tegyük félre, hogy nyilván egy színesbőrű nő a főhős, és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
, de ugyanazok a jelenetek vannak 21.századi köntösben?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 18., kedd 18:14
Lattam jo a imdb ertekeles, egy bajom van, en lattam a 73ast, nem volt rosszhehetheoriginal írta: day of the jackal sori, most azt tegyük félre, hogy nyilván egy színesbőrű nő a főhős, és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 14., péntek 8:50
Ez szerintem is jó cucc. Vagy hát ilyen 6/10, de izgalmas, nézeti magát, és jó látni hogy ilyen szintű sorozatokat is képesek vagyunk csinálni. Kár hogy a Hadikokra, Petőfikre meg Aranybullákra mennek a milliárdok. Ilyeneket lehetne csinálni nyugodtan, abszolút hiánycikk.ferni írta: Ennek a videónak hála nekiálltam a Tündérkert nevű magyar sorozatnak.
Tündérkert - A Magyar Trónok Harca
Meghozta hozzá a kedvem kajak, spoiler warning jelzésig nyugodtan meg lehet nézni.
Trónok Harca erős túlzás azért, maradjunk egy kis magyaros Sárkányok Házánál![]()
17. század eleje, Báthory Gábor erdélyi fejedelem, Bethlen Gábor a két főszereplő, ide sikerült 2 egész jó színészt varázsolni szerencsére, akik jól hozzák a szerepet.
Bakker, kajak meglepődtem.
Igen, magyar, érezni itt-ott, de én esküszöm jól szórakoztam és át tudtam lépni kb minden kis hibán, nagyon jó a sztori összességében, színészgárda is 1-2t leszámítva rendben van, dugnak is rendesen benne, ahogy az elvárható![]()
Csak ajánlani tudom, aki kíváncsi arra, hogy mit hoztak össze 2 milliárd forint támogatásból, ami a legnagyobb fekete pontja magasan a sorozatnak, de ha már elkészült, akkor már mindegy és annak érdemes meglesni szerintem.
Fent van mind a 8 rész a mediaklikken
Ha valaki képes leülni picit elnéző szemlélettel, az sztem kellemeset fog csalódni, mert a történet meg 1-2 színész elviszi a hátán a dolgot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 14., péntek 0:28
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. február 13., csütörtök 16:59
Nos, úgy néz ki, hogy Mark Rylance lett volna a befutó, ahogy több lap is megírta, de a felesége halála miatt visszamondta a szerepet.ELSiete írta:Fuu Dexter után nehezen képzelem ezt el.P. Krisz írta: John Lithgow is in final talks to star as Dumbledore in the ‘HARRY POTTER’ TV series.
Nagyon jó színész, de 80 éves.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 16:22
Meg a reklammentessegert is, van mibuRealista24 írta:Amazonert is fizetsz vagy azert mar inkabb nem?hehetheoriginal írta: elkezdtem a madridos amazonos 6 részes sorit, első percek után rögtön hidegrázás, libabőr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. február 13., csütörtök 15:49
Zseni, én tegnap megnéztemhehetheoriginal írta: elkezdtem a madridos amazonos 6 részes sorit, első percek után rögtön hidegrázás, libabőr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 15:35
Amazonert is fizetsz vagy azert mar inkabb nem?hehetheoriginal írta: elkezdtem a madridos amazonos 6 részes sorit, első percek után rögtön hidegrázás, libabőr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 14:59
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 12., szerda 22:39
Fuu Dexter után nehezen képzelem ezt el.P. Krisz írta: John Lithgow is in final talks to star as Dumbledore in the ‘HARRY POTTER’ TV series.
Nagyon jó színész, de 80 éves.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. február 12., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. február 11., kedd 21:19
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem