Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. április 7., csütörtök 16:14

filatáska írta:Tudsz írni hasonló minőséget olcsóbban?

A bioteches annyiból jobb (jobb?), hogy van benne bcaa meg glutamin. De nem értek hozzá.
http://www.myprotein.hu/sports-nutritio ... 30943.html
Használd a 30% os kuponkódot úgy 16000 Ft. Ha nem az íz a legfontosabb számodra akkor a Scitecet ne nagyon válaszd, nem rosszak a termékeik, de nagyon drágán adják őket.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. április 7., csütörtök 15:25

Tudsz írni hasonló minőséget olcsóbban?

A bioteches annyiból jobb (jobb?), hogy van benne bcaa meg glutamin. De nem értek hozzá.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. április 7., csütörtök 15:20

ugyan olyan a kettő kb, a Scitec az ízbajnok, ha mindenképp le akarod húzni magad azt vedd :mrgreen:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. április 7., csütörtök 15:12

Melyik proteint választanátok a kettő közül?

1) Biotech Nitro Pure Whey
http://shop.builder.hu/tejsavo-feherje- ... 5147#facts

2) Scitec 100% Whey Professional
http://shop.builder.hu/tejsavo-feherje- ... 5147#facts

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 30., szerda 8:39

Akkor jó, egészségedre :mrgreen:
Victor, ne aggódj, ha komolyan csinálod az edzést pár hónap után rájössz, hogy milyen jól tud jönni.
Persze, nem zártam ki és nem is zárkóztam el előle, de nekem főleg egészségügyi okok miatt kell egy alap izomzatot létrehoznom, amihez MOST még nem látom szükségét táplálékkiegészítő bevonásának.
sak biztos valaki jól felqrta az agyát a témában... :D
:D

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2016. március 30., szerda 8:20

Victor írta::mrgreen: nem, minden kiegészítő nélkül, teljesen "natúrba" tolom :) amúgy miért, nem használtad ki?
nem-e? pár nap alatt elment! :D

Véleményem szerint a kiegészítők nagyon hasznosak tudnak lenni, főleg a városiaknak. Victor, ne aggódj, ha komolyan csinálod az edzést pár hónap után rájössz, hogy milyen jól tud jönni. Egyébként értette szerintem mindenki, KAG is, csak biztos valaki jól felqrta az agyát a témában... :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 30., szerda 8:13

Godnolom azert rakta idézőjelbe mert tudja hogy nem koksz de semmit nem akar szedni a kaja mellett.
Köszönöm, legalább valaki megértette. A legkevésbé sem sértő szándékkal írtam, nem akarok, és nem is tudnék szedni, és nem is látom szükségét a táplálékkiegészítőnek, de sehol nem írtam, hogy elítélem vagy ellene vagyok, ezért írtam a natúrt is szép idézőjelbe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 30., szerda 7:32

Godnolom azert rakta idézőjelbe mert tudja hogy nem koksz de semmit nem akar szedni a kaja mellett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 29., kedd 21:54

Jajj ezzel a natúrozással, még akkor is, ha ide idézőjelbe raktad... A világomból ki lehet kergetni. :vivo: :roll:

Előttem lévő HSZ jól megfogalmazta a témát
ZIDANE

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 29., kedd 21:19

:mrgreen: nem, minden kiegészítő nélkül, teljesen "natúrba" tolom :) amúgy miért, nem használtad ki?

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2016. március 29., kedd 21:06

szerintem érdemes utánanézned esetleg a fegyencedzésnek. Kezdésnek az az egyik legjobb. Utána (vagy közben) mehet a súly is...
ja, s ha már kezded, nem érdekel csokis fehérjepor? :D :D :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 29., kedd 12:57

Rendben, köszönöm. Remélhetőleg pár hónap múlva javulásról számolhatok majd be :)

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 29., kedd 12:27

Victor írta:Köszönöm a gyors választ BarcaNorbi!
E mellett ha ilyen jellegű problémáid vannak, akkor ajánlom az úszást, ha az nem opció, akkor mindenképpen végeznék hiperhajlítást (nézz utána, mi ez, és hogyan), rettentően megtudod erősíteni vele a derekadat, úgy, hogy a sérülésveszély igen alacsony, ellenben egy rosszul végrehajtott felhúzással.
Az úszás sajnos bizonyos okok miatt nem opció. A hiperhajlításnak utána néztem, de van amelyik videón a tarkóhoz, másikon pedig a mellkashoz szorítottak súlyt. Most melyik a jobb, hatásosabb? :)
Szerintem kényelem/megszokás állhat a háttérben, de majd valaki kijavít ha nem :) Kezdésnek egyébként súly nélkül megcsinálsz 3x15-20 at szabályosan, akkor biztos érezni fogod :)

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 29., kedd 12:20

Köszönöm a gyors választ BarcaNorbi!
E mellett ha ilyen jellegű problémáid vannak, akkor ajánlom az úszást, ha az nem opció, akkor mindenképpen végeznék hiperhajlítást (nézz utána, mi ez, és hogyan), rettentően megtudod erősíteni vele a derekadat, úgy, hogy a sérülésveszély igen alacsony, ellenben egy rosszul végrehajtott felhúzással.
Az úszás sajnos bizonyos okok miatt nem opció. A hiperhajlításnak utána néztem, de van amelyik videón a tarkóhoz, másikon pedig a mellkashoz szorítottak súlyt. Most melyik a jobb, hatásosabb? :)

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 29., kedd 12:04

Victor írta:Skacok!
Betegségből (is) adódóan meg kéne erősítenem a hátizmaimat, ezenkívül lapocka - váll -és hastájékon is izmosodnom kéne, mert nagyon hadilábon állok vele egy gyerekkori rendellenesség miatt. A gerincem teljesen egészséges, orvos zöld utat adott (ő javasolta a súlyzós edzést is).

A kérdésem a következő: ha összességében mellre, bicepszre, hátra, hasra akarok edzeni, akkor ezt hogyan osszam el (nem tudom, milyen izomcsoportokat érdemes / szabad egy napon erősíteni)? Heti 2 nap elég ezekre?

Válaszokat előre is köszi! :agree:
Ha a betegséged nem zárja ki, akkor érdemes lábra edzeni, de legalább guggolást beiktatni, hiszen azon túl, hogy remek lábgyakorlat, elősegíti több hajszálér kialakulását, serkenti a felsőtesti fejlődést, és gyakorlat közben igénybe veszi példának okáért, a has- és törzsizmaidat is.

Magáról a testépítésről és az edzésről mielőtt bármire is válaszolnék olvasd el a "Sárga kapszula!" c. könyvet, értelmezd, ez nem tér ki mindenre, de egy jó kiindulási pontot ad, amire utána még több olvasással, és gyakorlással, tapasztalással lehet építkezni.

Illetve lehet, hogy nem hülyeség ilyen esetben felkeresni az első hónapokra egy hozzáértő személyi edzőt. Ez alatt nem a két hetes OKJ-s képzéssel lett edzőkre gondolok, hanem aki egy komolyabb képzésen vett részt, mert neki ha elmondod a pontos problémádat lesz róla fogalma, hogy milyen gyakorlatokat szabad, és miket nem szabad végezned. (Mielőtt valaki belémkötne, lehet OKJ-s edző is jó, és egy TF -et végző edző sem biztos, hogy ért hozzá, de nagyobb a valószínűsége, és amiket látok a teremben az edzőktől is inkább ezt erősíti meg)

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 29., kedd 11:32

Skacok!
Betegségből (is) adódóan meg kéne erősítenem a hátizmaimat, ezenkívül lapocka - váll -és hastájékon is izmosodnom kéne, mert nagyon hadilábon állok vele egy gyerekkori rendellenesség miatt. A gerincem teljesen egészséges, orvos zöld utat adott (ő javasolta a súlyzós edzést is).

A kérdésem a következő: ha összességében mellre, bicepszre, hátra, hasra akarok edzeni, akkor ezt hogyan osszam el (nem tudom, milyen izomcsoportokat érdemes / szabad egy napon erősíteni)? Heti 2 nap elég ezekre?

Válaszokat előre is köszi! :agree:

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2016. március 11., péntek 9:25

filatáska írta:Combra milyen gyakorlatokat csináltok tömegnöveléshez? Guggolás, kitörés, lábhajlítás fekve elég? Illetve lehet beiktatom a lábnyújtást, bár azt sokan kritizálják. Vmi jó gyakorlatot tudtok még? Nincsnek nagy céljaim, csak erősödni, vastagodni szeretnék.
Gondolom súllyal csinálod...kitörés rúddal faxa nagy súllyal azért elég kemény tud lenni, akárcsak a guggolás padra nagy súllyal. Felhúzás rúddal? Sprintek?

Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. március 7., hétfő 15:04

Az 5 kilós ízesített Myprotein Impact Whey Protein most 18 390 Ft . Ha csokoládést rendeltek a hónapíze kedvezménnyel 13 792 Ft ért meglehet venni.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. március 6., vasárnap 21:46

Combra milyen gyakorlatokat csináltok tömegnöveléshez? Guggolás, kitörés, lábhajlítás fekve elég? Illetve lehet beiktatom a lábnyújtást, bár azt sokan kritizálják. Vmi jó gyakorlatot tudtok még? Nincsnek nagy céljaim, csak erősödni, vastagodni szeretnék.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 3., csütörtök 23:29

Azt hiszem Dani újra gyakori vendég lesz a Scite...akarom mondani BB.Tv-ben :D

Vissza: