Ángel di María - 22
-
Re: Ángel di María - 22
Én a pénzügyi részét sem értem a dolognak. A szerződése nem mostanában jár le, 26 éves, így az se mondható, hogy 1-2 év múlva már leépül. Egy új kontraktus - bármely klubnál - bőven köthető vele minimum 5 évre. Jó formát mutatott a VBn és a klubjában is kulcsszereplő volt. Erre 60 millió lesz az ára? Hol van a 20 milliónyi különbség egy frissen felfedezett tejfogú meg a legjobb korban lévő már bizonyított klasszis - a mai kor alapján - között? Még marketigben sem hiszem, hogy számottevő lenne a kolumbiai javára.
Másik oldalról a folyamatos szerződésmódosítási szokásai - ez valami argentin sajátosság? - idegesítő, de ha Benz 8 millát kap, akkor azért valamilyen szinten megértem, a francia semmivel sem mutatott többet nála!
szerk: Ettől függetlenül nem ejtenék krokodilkönnyeket a távozása miatt, de a körülmények miatt igen. Ha érte reális árat kérünk és kapunk, akkor James sehol nem 80 millió, talán a fele.
Másik oldalról a folyamatos szerződésmódosítási szokásai - ez valami argentin sajátosság? - idegesítő, de ha Benz 8 millát kap, akkor azért valamilyen szinten megértem, a francia semmivel sem mutatott többet nála!
szerk: Ettől függetlenül nem ejtenék krokodilkönnyeket a távozása miatt, de a körülmények miatt igen. Ha érte reális árat kérünk és kapunk, akkor James sehol nem 80 millió, talán a fele.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem szívesen engedem el, túl sok fontos momentumot döntött el tavaly ahhoz... De ha valaki menni akar és nem engedik el annak jó vége soha nem lesz. Annak viszont örülök ,hogy a vezetőség frissít a kereten és nem gondolják úgy hogy a tavalyi kerettel úgy ahogy van neki lehet ugrani a címvédésnek és ilyenkor bizony vannak áldozatok. Remélem jól jövünk ki ebből a DiMaria bizniszből, nekem van egy olyan érzésem ,hogy Ancelotti változtatni akar a felálláson is szóval nem bíztos ,hogy olyan rosszúl járunk DiMaria kiszórásával és azt se felejtsük el ,hogy ő egy szélső, hozott egy emberfelettit tavaly egy számára idegen poszton, de nem hiszem ,hogy azt a szintet idén is hozta volna.
Aminek még nem örülnék ha a PSG-nek adnánk el, már egy ideje tűz közelben vannak előbb utóbb kifog jönni nekik a lépés, szerintem egy riválist erősítünk így.
Aminek még nem örülnék ha a PSG-nek adnánk el, már egy ideje tűz közelben vannak előbb utóbb kifog jönni nekik a lépés, szerintem egy riválist erősítünk így.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
You made my day!mi a Real Madrid vagyunk és nem a futóbolondok klubja

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom mit sír.
Ha korábban nyafogott, még meg is értettem, de idén rengeteg meccset letolt Carlo kezei alatt, gyakorlatilag kezdő játékossá nőtte ki magát. Az meg, hogy számára messi a világ legjobbja... rendben van, legyen, de ne nyilatkozza már le, mert tudtommal egy bizonyos Cristiano Ronaldonak köszönheti azt, hogy még a csapatnál van, hiszen anno a portugál kezeskedett érte. Ez is olyan buta, mint a többi argentin, mondjuk az eddig is láttuk, hogy nem Phd szint a gyerek.
Amúgy én nem adnám el, mert elképesztően sokat robotol. Be kell látni, hogy DM nem egy igazán nagy focista, de nagyon sokat fut és robotol a pályán. 10-ból 6-szor rossz megoldást választ, ez tény, de mindig visszajön védekezni és mindig presszionálja az ellenfelet. James Rodriguez talán valamelyest pontosabban játszana, de nem hiszem, hogy ezt a futómennyiséget pótolni tudná. Persze lehet mondani, hogy mi a Real Madrid vagyunk és nem a futóbolondok klubja, de kellenek ilyen láncszemek is a gépezetbe.

Amúgy én nem adnám el, mert elképesztően sokat robotol. Be kell látni, hogy DM nem egy igazán nagy focista, de nagyon sokat fut és robotol a pályán. 10-ból 6-szor rossz megoldást választ, ez tény, de mindig visszajön védekezni és mindig presszionálja az ellenfelet. James Rodriguez talán valamelyest pontosabban játszana, de nem hiszem, hogy ezt a futómennyiséget pótolni tudná. Persze lehet mondani, hogy mi a Real Madrid vagyunk és nem a futóbolondok klubja, de kellenek ilyen láncszemek is a gépezetbe.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
chronic írta: Amikor lőtt paszolni kellett volna amikor passzolni kellett volna lőtt.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nem tudom, én örültem amikor berúgta. Ha tavaly nyáron lett volna a VB akkor most én is szidnám össze-vissza de egy ilyen szezon után nem tudom. Mondott amit mondott.. Hülyeséget, talán nem is ezt mondta szóról szóra.. Nektek jobbán fáj ez mint CR-nek ebben biztos vagyok. Jobbon mindig szar, a kp-n isten. Amúgy meg a cselek az 1v1-be 1v2-be megint ültek csak szarul döntött. Amikor lőtt paszolni kellett volna amikor passzolni kellett volna lőtt. De bejött. Szép volt csonti.
Ezt minek kellett most?MorataMartin írta:Ez bezzeg ilyenkor gólt lő. Remélem eladják a francba nyáron ezt az messiseggnyalót,
Az a bajod,hogy a hazájáért küzd.
Amúgy nagyon megérdemelte,mert csak ő belőle és Messiből áll az argentín csapat.Ketten mindent megtesznek a többi meg olyan béna hogy fáj nézni őket.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
1. Mivel személy, ezért nem ez, hanem ő.MorataMartin írta:Ez bezzeg ilyenkor gólt lő. Remélem eladják a francba nyáron ezt az messiseggnyalót,
2. Saját válogatottjában nehogy már azért játszon rosszul mert ott van Messi, ez már beteges.
3. Azért egy minimális tiszteletet megérdemel, azért amit a Realért tett/tesz akár a jövőben.
4. Ehhez a hsz-hez csak gratulálni tudok.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ez bezzeg ilyenkor gólt lő. Remélem eladják a francba nyáron ezt az messiseggnyalót,
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Az átigazolási pletykákról röviden tömören a véleményem: ha egy ilyen szezon után képesek leszünk eladni bármennyi pénzért, vagy bevonni (beáldozni) bármelyik játékosért folyó üzletbe, akkor a legnagyobb barmok leszünk. Per pillanat a legjobb a posztján, plusz megdöglik a mezért akkoris, ha éppen szarul megy neki, és képes a csapatot a hátán vinni akkoris, ha a 2 szupersztárunk nem úgy muzsikál (és nem szezonként 1-2 meccsen). Ilyen játékost még egyet nem fogunk találni, arra mérget vehetünk.
Teljesen rendben lenne, ha nem egyszerűsödne tovább CR játéka. Utolsó hónapokban nem láttál tőle szinte semmi mást, mint átveszi megfordul kiteszi szélre, aztán rohan középre. Azért fájó, mert rengeteg van még mindig benne, de szerintem nem fog változtatni ezen Ancelotti.Csabi írta:ancelotti azért jócskán átalakította a mou féle csapatot. most már egyértelműen cé az elsőszámú gólvágó, és ez a posztján is látszik. benzemának kell megtartani a labdákat, di maría és bale meg a védelem feltöréséért meg a kontrák levezetésért felelősek.
DM-et meg ilyen tavasz után nem szabad eladni, én nem szerettem, de ha ezen a poszton ezt tudja, akkor semmi gond vele. Egyedül az összjátékunkon kell javítani a támadó harmadban, amihez kell mindenki. Kell a két futógépezet is, mert alkalmasak rá, de nem szabad hagyni, hogy abból álljon a játékunk nagy része, hogy átveszik aztán hadd szóljon... Akkor Benzemának is lőnek, vagy lőjön ő is, mert tud.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jó kis vidi, és ebben még a legnagyobb szerelései, futásai benne sincsenek. Hihetetlen jó teljesítmény nyújtott idén. Rengeteg gólpassz, és nagyon nagyon sok jó meccs, sokszor kiemelkedett a csapatból, már csak azzal is, hogy végig futott hajtott, küzdött, és volt benne alázat. Az ilyet pedig meg kell becsülni, nagyon. Ha eladjuk, akkor szembeköpjük magunkat.kawanin írta:https://www.youtube.com/watch?v=tTHs_z9in6w

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Ha nem nálunk játszana tuti féistenként kezelné őt mindenki és gondolkozás nélkül ajánlanánk érte 50-60 milliókat.
Jó lesz az a Modric - Pogba/Vidal - DM kp ha Alonso végleg kiöregszik.
Jó lesz az a Modric - Pogba/Vidal - DM kp ha Alonso végleg kiöregszik.

1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ancelotti azért jócskán átalakította a mou féle csapatot. most már egyértelműen cé az elsőszámú gólvágó, és ez a posztján is látszik. benzemának kell megtartani a labdákat, di maría és bale meg a védelem feltöréséért meg a kontrák levezetésért felelősek.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Pont ezt írta CSOki is tegnap, hogy azért DM tud veszélyesen megindulni, mert ő van hátrébb. Ezért valóban megérné CR hátrébb hozni, de az a helyzet, hogy a túloldalon Bale hátrébb játszik, és ő sem produkál olyan beindulásokat. CR-től sem rémlenek a korábbi évekről DM-hez hasonló megmozdulások, pláne nem egy meccsen 3 olyan defenzív csapatok ellen, mint az Atma volt. Azt kell, hogy mondjam, hogy fel kell áldozni valamit valamiért. Bale és CR itt van, hogy gólt keféljenek a kulcs pillanatban, Benzema itt van Suarez helyett, hogy alájuk dolgozzon, és itt van DM, hogy feltörje az egyébként áthatolhatatlan védelmeket. A jelenlegi keretből ez a legjobb, ami kihozható, és jelenleg nem ismerek olyan játékost, akit DM helyére hozva, ne veszne el fontos plusz azok közül, amit DM ad.Dupla D írta:egyetlenegy dolog zavar vele kapcsolatban. amikor kezdő a középpálya bal oldalán, akkor Ronaldo csatárt játszik 4-4-2-ben. emiatt jönnek folyton a beadások, és emiatt van Cé folyton eltűnve a meccseken. nekem ez rohadtul nem tetszik. Ronaldo szélső. nem csatár. szélső. emiatt panaszkodtam már január óta, de azóta se változott a helyzet. igaz, hogy az eredmények Ancelottit igazolják, de azért remélem, hogy változtat majd ezen, mert így játékban nem lesz komoly előrelépés. erről majd lehet, hogy írok később hosszabban, ha lesz időm, mert elég összetett a probléma.
szerk. még mielőtt bárki betámadna, nagyon szeretem Carlot és DM is megérdemli a fizetésemelést és a helyet a kezdőben.
Lehet elfogult vagyok vele szemben (pedig sosem szerettem igazán, és én is eladtam volna a gecibe tavaly nyáron), de a tökéletes láncszemnek tartom a csapatunkba. Univerzális játékos, sokat robotol, jó a kulcspasszokban, jó a labdakihozatalban, eszméletlenül veszélyesen vezeti a labdát a védőkre. Jelenleg Yaya után a leguniverzálisabb és a legjobb kp-snak tartom. DM és Modric nekünk létszükség. Egyedül Xabi nem, a helyére kell valaki.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kismilliószor idegesít, de jelenleg kettő sokkal gyengébb játékos is található a középpélyán. Jó lenne, ha legalább az egyiket sikerülni minőségibb középpályásra cserélni.
Tudás alpján nálam Xabi, Illarra, Modric és ADM helye biztos a keretben, de ez még kevés. Khedirával és Casemiroval kell kezdeni a takaritást, ill a keret minőségi fejlesztését.
Tudás alpján nálam Xabi, Illarra, Modric és ADM helye biztos a keretben, de ez még kevés. Khedirával és Casemiroval kell kezdeni a takaritást, ill a keret minőségi fejlesztését.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
egyetlenegy dolog zavar vele kapcsolatban. amikor kezdő a középpálya bal oldalán, akkor Ronaldo csatárt játszik 4-4-2-ben. emiatt jönnek folyton a beadások, és emiatt van Cé folyton eltűnve a meccseken. nekem ez rohadtul nem tetszik. Ronaldo szélső. nem csatár. szélső. emiatt panaszkodtam már január óta, de azóta se változott a helyzet. igaz, hogy az eredmények Ancelottit igazolják, de azért remélem, hogy változtat majd ezen, mert így játékban nem lesz komoly előrelépés. erről majd lehet, hogy írok később hosszabban, ha lesz időm, mert elég összetett a probléma.
szerk. még mielőtt bárki betámadna, nagyon szeretem Carlot és DM is megérdemli a fizetésemelést és a helyet a kezdőben.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
Nem csak hogy tobb jatekost kene igazoljunk, hanem jelenleg is be kell epiteni 1 embert a kozeppalyara, nem akarnam 2 uj kozeppalyassal kezdeni az evet. Tul sok melo lenne, ami par elveszitett pontba is kerulhet.RealRaúl77 írta:Így is kell két ember a kp-ra, hogy elég jó, és mély is legyen, kutathatnánk még egy harmadik után is DM helyére.