Abszolút szomorú. De így működik.Szerintem szomoru.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 13:21
Abszolút szomorú. De így működik.Szerintem szomoru.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 13:18
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 28., szombat 13:18
Nem is kell. Ne elvezzen elonyt senki senkivel szemben. Nem tudom mikor jon divatba az hogy az jatsszon aki a legtobbet tud hozza adni adott meccsen. Ha fos takarodjon le a padra es kapjon lehetoseget mas. Lehet soha, de en azert nem adom fel a remenyt. Addig meg is erdemeljuk hogy a tehetsegeink akik akarnak is valamit lelepnek, a kiegeszito embereink meg lezullenek vagy jo esetben tartanak egy elfogadhato szintet.Realista24 írta: Igen, de ez mindig így lesz. Egy ilyen sajátnevelés, sosem fog az aktuális sztárokkal szemben előnyt élvezni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 28., szombat 13:12
12/13as szezonban rúgott 12 gólt a La Ligában.Kerlon írta:Nem is értem mire fel ilyen nagy a hírneve. Rúgott egyáltalán már 10 bajnokinal többet egy idényben? Technikailag nagyon nem top, kapu előtt sincs gyilkos ösztöne. Néha a testi adottsagait jól kihasznalja és ennyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 13:10
Igen, de ez mindig így lesz. Egy ilyen sajátnevelés, sosem fog az aktuális sztárokkal szemben előnyt élvezni.sonic írta:Szerinrtem alapvetoen elfogadna hogy neki hatulrol kell indulni, inkabb azert fogyhat el a cerna mert ha az elotte levo emberek tripla nulla teljesitmenyt nyujtanak o akkor sem kaphat annyi lehetoseget amennyi indokolt lenne akkor is az ultrafos Ronaldo es Benzema jatszik Zidane-nal ha konkretan emberhatranyt jelentenek a csapatnak.Realista24 írta:Oh hát hányan nyilatkoztak így két nappal a csomagolásuk előtt![]()
Itt egy nagy kérdés van Morataval kapcsolatban, minden ellenszenv nélkül. Ez ugye a Real Madrid, itt egy saját nevelésű támadó nagyjából soha nem fog fix kezdő lenni. Ha képes elfogadni, hogy fix 3. vagy 4. ember a támadószekcióban, akkor van jövője, ha nem, akkor az ő érdekében is jobb, ha elmegy.
En ezert tudom teljes mertekben megerteni Moratat, a helyebe en is el akarnek menni, mert ez undorito dolog. Nem csak Zidane-nal hanem az utobbi evekben minden edzonel. Ezert fog Mariano is elmenni, meg majd Lucas Vazquez is, aztan Asensio es szepwn sorban a tobbi tehetseges fiatal.
Mindegyikuk tobbre erdemes annal hogy alibizo es/vagy forman kivuli sztarok mogott uldogeljen a padon...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 13:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 28., szombat 13:08
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 28., szombat 13:08
Szerinrtem alapvetoen elfogadna hogy neki hatulrol kell indulni, inkabb azert fogyhat el a cerna mert ha az elotte levo emberek tripla nulla teljesitmenyt nyujtanak o akkor sem kaphat annyi lehetoseget amennyi indokolt lenne akkor is az ultrafos Ronaldo es Benzema jatszik Zidane-nal ha konkretan emberhatranyt jelentenek a csapatnak.Realista24 írta:Oh hát hányan nyilatkoztak így két nappal a csomagolásuk előtt![]()
Itt egy nagy kérdés van Morataval kapcsolatban, minden ellenszenv nélkül. Ez ugye a Real Madrid, itt egy saját nevelésű támadó nagyjából soha nem fog fix kezdő lenni. Ha képes elfogadni, hogy fix 3. vagy 4. ember a támadószekcióban, akkor van jövője, ha nem, akkor az ő érdekében is jobb, ha elmegy.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 28., szombat 13:03
Poolba szerintem Stu és Origi is jobb nála, Kane meg aztán pláne jobb.Remy írta:Liverpool, Spurs max... de inkább Valencia, Schalke, Leverkusen, Roma, Milan szint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 28., szombat 12:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 28., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. január 28., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 28., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2017. január 27., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 27., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 27., péntek 11:00
De megint ezt honnan vette a Cadena Ser? Onnan hogy leírta ziro kb..ikarus93 írta:Azért remélem nem fogja elkezdeni fúrni Zidanet meg belső balhét generálni mert sajnos kinézem belőle.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. január 27., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 27., péntek 10:35
ziro4vr írta:Morata lassan sírni fog, hozzáteszem jogosan, mert játszatni kellett volna mostanában.
Cadena Ser: Morata szólt az ügynökének, hogy keressen neki másik csapatot, mert becsapva érzi magát és nem akar Zidane-nal dolgozni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem