— @relevo
Szebbnél szebb gólokkal

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. január 30., csütörtök 8:45
Az a baj, hogy ha ő lenne az állandó balszélső és Vini távozna, sztem ugyanúgy beleszürkülne a játékba mint szokott a jobboson.Yazid írta:Nemuntouchable írta: Mr Champions League.
Én nagyon kedvelem, csendes, sokat melózó gyerek, ezek mellett elegánsan játszik és technikás.
Remélem végre sikerül neki stabilizálni a teljesítményét és egyszer véget ér a hullámvasút.
Sose fog míg vini itt jatszik. A gyerek balszelső, ott talàn 2x jobb teljesitmeny tud nem meglepoen, de ehhez is kéne félszezon legalabb azon a poszton de ilyen sose lesz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 29., szerda 23:19
Sose fog míg vini itt jatszik. A gyerek balszelső, ott talàn 2x jobb teljesitmeny tud nem meglepoen, de ehhez is kéne félszezon legalabb azon a poszton de ilyen sose lesz.untouchable írta: Mr Champions League.
Én nagyon kedvelem, csendes, sokat melózó gyerek, ezek mellett elegánsan játszik és technikás.
Remélem végre sikerül neki stabilizálni a teljesítményét és egyszer véget ér a hullámvasút.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 29., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 23., csütörtök 6:28
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. január 22., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 22., szerda 15:12
A hétvégi Rodrygót nem szívesen adnám, de azt csak akkor láthatjuk, ha nincs Vini.Realista24 írta: Liverpool want to sign Rodrygo Goes this summer if Mo Salah leaves.
@TEAMtalk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 22., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 13:22
2023 November 23.-án a Cádiz ellen játszottuk az első meccset, ahol Vini sérült volt. Azon a meccsen Rodry dupla, Beli egy gól. Következő meccs Granada 2:0, Brahim, Rodry. Aztán egy X a Betis ellen idegenben, Beli gól, Rodry ezen a meccsen az egyik legjobbunk volt az összefoglaló alapján. Aztán 4:1 a Villarreal ellem, Rodry, Beli, Brahim. Közben volt két BL meccs, Nápoly ellen 4:2, Rodry, Beli gól, Union Berlin ellen idegenben nyertünk 3-2-re, ott egyik sem adott gólt, de Rodry, Beli gólpassz azért megvolt. Aztán jött két nyögvenyelős meccs újév tájékán, ahogy szokott, mindkettő 1:0 győzelem (Alaves ellen idegenben Rodry ismét nem bújkált az összefoglaló alapján), utóbbin a Mallorca ellen Vini már visszatért. Szerintem ez azért picit jobb, mint hullámzó, de már megszoktam, hogy mi teljesen máshogy látjuk a dolgokatkiserik írta: de aztán ránéztem ezekre a meccsekre és visszajöttek az emlékek. Rodrygo pont olyan hullámzó volt, mint mindig. 1-1 kiemelkedő meccs, aztán 5-6 totál homály.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 20., hétfő 13:00
Ezt már annyiszor mondtátok, hogy kezdtem elhinni, de aztán ránéztem ezekre a meccsekre és visszajöttek az emlékek. Rodrygo pont olyan hullámzó volt, mint mindig. 1-1 kiemelkedő meccs, aztán 5-6 totál homály.nuevo_ericco írta: Tavaly, mikor Vini kiesett 2-3 hónapra, és a támadósor Rodry-Beli-Brahim volt, szerintem akkor nézett ki a támadójátékunk a legpofásabban. Van úgy, hogy bizonyos játékosok közt jobban működik a kémia. Benne van, hogy ez a helyzet idén is. Rodrygonak vannak hiányosságai, de kétség kívül magasabb a játékintelligenciája, mint Vininek, ezért Mbappé és Beli mellé kompatibilisebb lehet hosszútávon. Arról nem is beszélve, hogy a visszalépkedései a kp-ra bal oldalról sokat tesznek hozzá a támadásépítésekhez (jobb oldalról is megteszi ugyanezt, csak kisebb hatékonysággal), ami idén kifejezetten nem az erősségünk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 20., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 20., hétfő 11:44
Abszolút igaz, de azért az állítás még mindig igaz hogy Vinivel és Vini nélkül is lesz Real Madrid, ez a meccs pedig egy jó példa volt rá, kellemes ellenfél ide vagy odaGalacticos írta: Azert voltak mar iden baloldalt meccsei es volt hogy teljesen beleszurkult.
Itt ez a mai egy kellemes ellenfel volt egy jo kezdovel ahol mindenki brillirozott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 11:02
Ebben az a jo, hogy amig amit gondolsz az csak egy feltetelezes, az viszont teny, hogy nelkule rugtunk 7 golt es jol jatszottunk. Hogy ebbol mennyi volt szabalyos, mar mas kerdes.Remy írta:Mi a bizonyetek arra, hogy tegnap egy Vinivel nem csapkodtuk volna meg ezt a Las Palmast?ferni írta: Persze, nem szabad hosszútávon dönteni egy meccs alatt, de érdemes emlékezni ezekre.
Ha Mbappét ki lehet maxolni egy balos Rodrygoval nincs miről beszélni kinek kell ott játszani, de mivel Carlo úgyse veszi ki onnan Vinit felesleges is beszélni erről.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:47
Mi a bizonyetek arra, hogy tegnap egy Vinivel nem csapkodtuk volna meg ezt a Las Palmast?ferni írta: Persze, nem szabad hosszútávon dönteni egy meccs alatt, de érdemes emlékezni ezekre.
Ha Mbappét ki lehet maxolni egy balos Rodrygoval nincs miről beszélni kinek kell ott játszani, de mivel Carlo úgyse veszi ki onnan Vinit felesleges is beszélni erről.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 20., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 19., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 19., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 19., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 19., vasárnap 21:41
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem