Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Kit adnák el inkább?

A szavazás 2025. február 16., vasárnap 11:41-kor befejeződött.

Rodrygot
14
20%
Viniciust
56
80%

Szavazatok száma: 70

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 9:02

Rodrygo is living his best moments since arriving at Real Madrid. Since returning from his last muscle injury on December 10, he has 10 goals and 4 assists in 12 games. He is involved in a goal every 62 minutes.

— @relevo

Szebbnél szebb gólokkal :agree:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. január 30., csütörtök 8:45

Yazid írta:
untouchable írta: Mr Champions League.

Én nagyon kedvelem, csendes, sokat melózó gyerek, ezek mellett elegánsan játszik és technikás.

Remélem végre sikerül neki stabilizálni a teljesítményét és egyszer véget ér a hullámvasút.
Nem
Sose fog míg vini itt jatszik. A gyerek balszelső, ott talàn 2x jobb teljesitmeny tud nem meglepoen, de ehhez is kéne félszezon legalabb azon a poszton de ilyen sose lesz.
Az a baj, hogy ha ő lenne az állandó balszélső és Vini távozna, sztem ugyanúgy beleszürkülne a játékba mint szokott a jobboson.
Persze most néha boost neki, hogy a posztján van...+ egy kis fricska Vininek, hogy én is le tudom hozni azt a posztot stb ..
Benne nem érzem azt a kis pluszt, azt a valamit, hogy bármikor villanhat...Viniben ez megvan az összes hibája ellenére...
Ő egy jó felsőkategóriás játékos, de nem világklasszis na...
Pedig most minden jöttment futóbolondot szokás világklasszisnak hívni, pedig sztem most sincs a futball elitben pár játékosnál több world class napjainkban .

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 29., szerda 23:19

untouchable írta: Mr Champions League.

Én nagyon kedvelem, csendes, sokat melózó gyerek, ezek mellett elegánsan játszik és technikás.

Remélem végre sikerül neki stabilizálni a teljesítményét és egyszer véget ér a hullámvasút.
Sose fog míg vini itt jatszik. A gyerek balszelső, ott talàn 2x jobb teljesitmeny tud nem meglepoen, de ehhez is kéne félszezon legalabb azon a poszton de ilyen sose lesz.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 29., szerda 23:15

Mr Champions League.

Hala Madrid y nada más 🤍

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 23., csütörtök 6:28

Parádé volt a két golja neki is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. január 22., szerda 21:38

Na megjott a szokásos egy hónap prime formájú Rodrygo :D kivancsi vagyok most el tudja nyújtani hosszabb időre :)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 22., szerda 15:12

Realista24 írta: Liverpool want to sign Rodrygo Goes this summer if Mo Salah leaves.
@TEAMtalk
A hétvégi Rodrygót nem szívesen adnám, de azt csak akkor láthatjuk, ha nincs Vini.
Én Rodrygo helyében lépnék, de egy olyan csapatba, ahol a posztján játszatják, mert ott klasszis lehet belőle.
Ha menne Vini, akkor viszont nem adnám semmiképp.. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 22., szerda 14:57

Liverpool want to sign Rodrygo Goes this summer if Mo Salah leaves.
@TEAMtalk
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 13:22

kiserik írta: de aztán ránéztem ezekre a meccsekre és visszajöttek az emlékek. Rodrygo pont olyan hullámzó volt, mint mindig. 1-1 kiemelkedő meccs, aztán 5-6 totál homály.
2023 November 23.-án a Cádiz ellen játszottuk az első meccset, ahol Vini sérült volt. Azon a meccsen Rodry dupla, Beli egy gól. Következő meccs Granada 2:0, Brahim, Rodry. Aztán egy X a Betis ellen idegenben, Beli gól, Rodry ezen a meccsen az egyik legjobbunk volt az összefoglaló alapján. Aztán 4:1 a Villarreal ellem, Rodry, Beli, Brahim. Közben volt két BL meccs, Nápoly ellen 4:2, Rodry, Beli gól, Union Berlin ellen idegenben nyertünk 3-2-re, ott egyik sem adott gólt, de Rodry, Beli gólpassz azért megvolt. Aztán jött két nyögvenyelős meccs újév tájékán, ahogy szokott, mindkettő 1:0 győzelem (Alaves ellen idegenben Rodry ismét nem bújkált az összefoglaló alapján), utóbbin a Mallorca ellen Vini már visszatért. Szerintem ez azért picit jobb, mint hullámzó, de már megszoktam, hogy mi teljesen máshogy látjuk a dolgokat :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 20., hétfő 13:00

nuevo_ericco írta: Tavaly, mikor Vini kiesett 2-3 hónapra, és a támadósor Rodry-Beli-Brahim volt, szerintem akkor nézett ki a támadójátékunk a legpofásabban. Van úgy, hogy bizonyos játékosok közt jobban működik a kémia. Benne van, hogy ez a helyzet idén is. Rodrygonak vannak hiányosságai, de kétség kívül magasabb a játékintelligenciája, mint Vininek, ezért Mbappé és Beli mellé kompatibilisebb lehet hosszútávon. Arról nem is beszélve, hogy a visszalépkedései a kp-ra bal oldalról sokat tesznek hozzá a támadásépítésekhez (jobb oldalról is megteszi ugyanezt, csak kisebb hatékonysággal), ami idén kifejezetten nem az erősségünk.
Ezt már annyiszor mondtátok, hogy kezdtem elhinni, de aztán ránéztem ezekre a meccsekre és visszajöttek az emlékek. Rodrygo pont olyan hullámzó volt, mint mindig. 1-1 kiemelkedő meccs, aztán 5-6 totál homály. :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 20., hétfő 12:28

vs Las Palmas

Top.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 11:52

Tavaly, mikor Vini kiesett 2-3 hónapra, és a támadósor Rodry-Beli-Brahim volt, szerintem akkor nézett ki a támadójátékunk a legpofásabban. Van úgy, hogy bizonyos játékosok közt jobban működik a kémia. Benne van, hogy ez a helyzet idén is. Rodrygonak vannak hiányosságai, de kétség kívül magasabb a játékintelligenciája, mint Vininek, ezért Mbappé és Beli mellé kompatibilisebb lehet hosszútávon. Arról nem is beszélve, hogy a visszalépkedései a kp-ra bal oldalról sokat tesznek hozzá a támadásépítésekhez (jobb oldalról is megteszi ugyanezt, csak kisebb hatékonysággal), ami idén kifejezetten nem az erősségünk.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 20., hétfő 11:44

Galacticos írta: Azert voltak mar iden baloldalt meccsei es volt hogy teljesen beleszurkult.
Itt ez a mai egy kellemes ellenfel volt egy jo kezdovel ahol mindenki brillirozott.
Abszolút igaz, de azért az állítás még mindig igaz hogy Vinivel és Vini nélkül is lesz Real Madrid, ez a meccs pedig egy jó példa volt rá, kellemes ellenfél ide vagy oda :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 11:02

Remy írta:
ferni írta: Persze, nem szabad hosszútávon dönteni egy meccs alatt, de érdemes emlékezni ezekre.

Ha Mbappét ki lehet maxolni egy balos Rodrygoval nincs miről beszélni kinek kell ott játszani, de mivel Carlo úgyse veszi ki onnan Vinit felesleges is beszélni erről.
Mi a bizonyetek arra, hogy tegnap egy Vinivel nem csapkodtuk volna meg ezt a Las Palmast?
Ebben az a jo, hogy amig amit gondolsz az csak egy feltetelezes, az viszont teny, hogy nelkule rugtunk 7 golt es jol jatszottunk. Hogy ebbol mennyi volt szabalyos, mar mas kerdes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:47

ferni írta: Persze, nem szabad hosszútávon dönteni egy meccs alatt, de érdemes emlékezni ezekre.

Ha Mbappét ki lehet maxolni egy balos Rodrygoval nincs miről beszélni kinek kell ott játszani, de mivel Carlo úgyse veszi ki onnan Vinit felesleges is beszélni erről.
Mi a bizonyetek arra, hogy tegnap egy Vinivel nem csapkodtuk volna meg ezt a Las Palmast?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 20., hétfő 0:22

Persze, nem szabad hosszútávon dönteni egy meccs alatt, de érdemes emlékezni ezekre.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 19., vasárnap 22:09

Azert voltak mar iden baloldalt meccsei es volt hogy teljesen beleszurkult.
Itt ez a mai egy kellemes ellenfel volt egy jo kezdovel ahol mindenki brillirozott.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 19., vasárnap 22:03

Élmény volt nézni mennyire jól játszott együtt Bappéval és Frannal is., mintha kicserélték volna.

Durva mikre képes az hogy ha a posztján játszatjuk az embereket :lol:

Nem területet vett el Bappétől, mint Vini hanem tökéletesen alájátszott, nem véletlen élt ennyire Bappé.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 19., vasárnap 22:00

Tavaly is mikor ősszel Vini kiesett pár hétre,Rodrygo megkapta a baloldalt, teljesen mas szint volt a játéka. Ezt mondtuk mar regebben is, de elobb utobb eljon az ido, hogy a ket brazil közül menni fog valamelyik, mert egy poszt. Rodrygo Carlo miatt elvezi a jobb oldalt,de oda meg összességében kevés fix kezdőnek.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 19., vasárnap 21:41

Ő volt ma a legjobb, reméljük ez a vállalkozó kedv és agilitás megmarad.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: