Sok sikert az Arsenalban Mesut,remélem felkészültél lélekben,hogy még többet fognak rugdosni,ja és nem fogsz PL-t nyerni.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 2., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 20:44
Mióta Madridista vagyok eligazolt Raúl és Guti, RC, Ronaldo, Figo, Beckham akik már nem voltak a régiek, ezeket elfogadtam és helyes döntésnek tartottam. Zidane-t nagyon sajnáltam, hogy visszavonult olyan korán, 1-2 évet elnézegettem volna. Voltak itt tehát nagy nevek akik elmentek, de valahogy nekem is Özil fáj a legjobban, mert ő pályafutása elején van még, bőven kiteljesedhetett volna itt nálunk...Kerlon írta:Őszintén egy játékos elengedése/adása nem volt ennyire fájó még, de úgy néz ki Özilnek ennyi jutott pedig nem egy szép és csodálatos megmozdulása volt itt.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. szeptember 2., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 2., hétfő 20:39
Gascoigne írta:Visszavonultatjuk.dzsihad91 írta:Mi lesz a 10es mezzel? Lehet ilyenkor még variálni a számozásokat?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 2., hétfő 20:38
Visszavonultatjuk.dzsihad91 írta:Mi lesz a 10es mezzel? Lehet ilyenkor még variálni a számozásokat?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 20:25
egy az, hogy az ilyenkor a játékos általában a padon sem szokott ülni, a másik meg az, hogy ennek nem csak egy meccsen kellett volna megtörténniePont azért került a padra és pont azért nem cserélték be.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 20:20
Ennyiből Benzemát is elpasszolhatta volna, mivel ő is kedvenc*. Pont azért került a padra és pont azért nem cserélték be.___Samy___ írta:majd pont az a perez fogja "megfúrni" özilt, akinek az egyik kedvence lett
meg egyébként is ha már rég megegyezett volna az arsenallal, akkor ancelotti be sem tette volna a keretbe
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 2., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:07
Nincs semmi, csak próbálom reálisan nézni. Özil szemszögét is nézd, ne csak Pérezét.Mi van veled?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 20:06
Mi van veled? Szerinted nem lehet olyan szerződést írni 3 fél között, amibe ne tudnának kikötni ilyesféle szankciót? Perezből én már simán kinézem, mert ő tényleg elmegy a végletekig. Ráadásul, ha nem jön Bale, akkor Özil papírjai szépen, lassan lecsúsztak volna az iratmegsemmisítőben. Aztán értetlenül mindenki azon csodálkozott volna egész évben, hogy van egy telibe szarjuk, hogy mit csinálunk Özil a pályán...Realista24 írta:Milyen büntetést került el, ha így is, úgy is eladják?Gondolom szívesen kamuzott egy a jelenlegi klubjából, mert kitúrták. Gondolom nem komoly büntetést került el azért, hogy titok maradjon a dolog. Nem lepődnék meg, ha a közel jövőben Özil köpködne a vezetőségre.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:05
Senki se kérdőjelezi meg Özil képességeit, Wenger azért ad érte ennyit mert ha nem ad, a hulláját kifeszítik az Emirates-re...Robben,Sneijder mind húzó emberek lettek aktuális csapatuknál eligazolásuk után, ettől függetlenül itt nem lettek volna jobbak ha maradnak...van ,hogy egy csapat és játékos nem illik össze akármekkora spíler is, vagy csak szüksége van egy új impulzusra.Most ha özil az arsenalba istenkirály lesz nem jelenti azt,hogy jaj mekkora idióták vagyunk,hogy eladtuk, itt ugyanúgy beleszart volna az egészbe.madridronie írta:Konkrétan ez a legnagyobb bajom nekem is!Az a baj, hogy 4 órával a piac zárása előtt és így 1 db klasszikus tkp marad nekünk egész szezonra. Isco most nagyon belekezdett, de Liga, BL, Kupa + válogatott sok lesz neki. Modric talán tudja pótolni de épp most vette át ezt a Xabi Alonso stílust és poszot. Özilnek maradnia kell most már, aztán jövőre tőlem oda megy ahova akar, ha jön helyette más.![]()
Hogyne érteném; gazdaságilag mindenképp védhető transzfer, egy percig nem lepődtem meg azon, hogy a klub azonnal elfogadta; csupán érzékeltetni próbáltam, hogy ha valakiért 50 millát adna az egyik legnagyobb "skótnak" egyben az egyik legnagyobb szaktekintélynek tartott manager; akkor az azért már nem véletlen .......Ezt miért nem érted? Özilt eladhatjuk most 50 millió euróért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:03
Nem félek, nem lesz gond. Ami nem megy, azt majd megoldjuk erőből. Nem fogunk mindig szépen játszani.Konkrétan ez a legnagyobb bajom nekem is!![]()
HozzászólásSzerző: ElRamos » 2013. szeptember 2., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00
Konkrétan ez a legnagyobb bajom nekem is!Az a baj, hogy 4 órával a piac zárása előtt és így 1 db klasszikus tkp marad nekünk egész szezonra. Isco most nagyon belekezdett, de Liga, BL, Kupa + válogatott sok lesz neki. Modric talán tudja pótolni de épp most vette át ezt a Xabi Alonso stílust és poszot. Özilnek maradnia kell most már, aztán jövőre tőlem oda megy ahova akar, ha jön helyette más.
Hogyne érteném; gazdaságilag mindenképp védhető transzfer, egy percig nem lepődtem meg azon, hogy a klub azonnal elfogadta; csupán érzékeltetni próbáltam, hogy ha valakiért 50 millát adna az egyik legnagyobb "skótnak" egyben az egyik legnagyobb szaktekintélynek tartott manager; akkor az azért már nem véletlen .......Ezt miért nem érted? Özilt eladhatjuk most 50 millió euróért
Nem kell sokat várnia, jövőre mehet a spanja után, csak épp London kék felébe!Szegény Sami..,
De k.rvára adom. :ĐCsak nehogy menjen a sírás, ha Isco teljesítménye visszaesik vagy ne adj isten kidől hónapokra. Hihetetlen, hogy egy Özil ki lesz rakva a csapatból és Arbeloa meg Khedira-féle labdaszálkásítók meg továbbra is szomorítanak minket. Kiborultam
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00
Szegény Sami.., pedig ő fogja betölteni Özil után keletkezett űrt, ő lesz az új assist király!!!!pheco írta:Csak nehogy menjen a sírás, ha Isco teljesítménye visszaesik vagy ne adj isten kidől hónapokra. Hihetetlen, hogy egy Özil ki lesz rakva a csapatból és Arbeloa meg Khedira-féle labdaszálkásítók meg továbbra is szomorítanak minket. Kiborultam
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00
Persze. Akkor miért nyilatkozik olyat, hogy megküzd majd a helyéért? Miért kell ilyen fölösleges baromságokat összehordani akkor?Kerlon írta:Gondolom szívesen kamuzott egy a jelenlegi klubjából, mert kitúrták. Gondolom nem komoly büntetést került el azért, hogy titok maradjon a dolog. Nem lepődnék meg, ha a közel jövőben Özil köpködne a vezetőségre.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem