Mesut Özil - 10

Archívum
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 2., hétfő 20:57

Csalódtam Özilben... nagyon nagyot. Nem ezt vártam volna tőle. Szerettem volna,ha marad,de ez az 50 millió amit kapunk érte,abszolút korrekt. Csak azért nem vagyok ennél is szomorúbb,mert itt van Isco,és ráadásul teljesült a vágyam: megszereztük Bale-t.

Sok sikert az Arsenalban Mesut,remélem felkészültél lélekben,hogy még többet fognak rugdosni,ja és nem fogsz PL-t nyerni. :mrgreen:
:goat:

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 20:46

Akkor mi van,ha spanyolban lejár éjfélkor?Attól még lehet igazolni Angliában?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 20:44

Kerlon írta:Őszintén egy játékos elengedése/adása nem volt ennyire fájó még, de úgy néz ki Özilnek ennyi jutott pedig nem egy szép és csodálatos megmozdulása volt itt.
Mióta Madridista vagyok eligazolt Raúl és Guti, RC, Ronaldo, Figo, Beckham akik már nem voltak a régiek, ezeket elfogadtam és helyes döntésnek tartottam. Zidane-t nagyon sajnáltam, hogy visszavonult olyan korán, 1-2 évet elnézegettem volna. Voltak itt tehát nagy nevek akik elmentek, de valahogy nekem is Özil fáj a legjobban, mert ő pályafutása elején van még, bőven kiteljesedhetett volna itt nálunk... :|

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. szeptember 2., hétfő 20:40

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem összességében dezsavű érzésem van. Valahogy úgy vagyok vele, hogy megkönnyebbültem, úgy mint Robben és Sneijder eladásánál is, mert tudtam, hogy sokan vannak támadó posztra. Viszont valahogy az az érzés is megvan bennem, hogy ugyanúgy meg fogjuk még ezt bánni, mint a fent említett nevek eseténél is. Robbennek Kaká miatt kellett távoznia és nézzük csak most mi a helyzet arrafelé...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 2., hétfő 20:39

Gascoigne írta:
dzsihad91 írta:Mi lesz a 10es mezzel? Lehet ilyenkor még variálni a számozásokat?
Visszavonultatjuk.
:lol:

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 2., hétfő 20:38

dzsihad91 írta:Mi lesz a 10es mezzel? Lehet ilyenkor még variálni a számozásokat?
Visszavonultatjuk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 20:31

Jó igazság szerint nem érdekel, mert soha nem tudjuk meg mi folyt a háttérben és mert valószínűleg egyikünk se fog teljesen igazat adni a másiknak. Az meg, hogy egy 50 milliós játékosról mindenki úgy ír, mint egy szar darab a számomra is szánalmas. Őszintén egy játékos elengedése/adása nem volt ennyire fájó még, de úgy néz ki Özilnek ennyi jutott pedig nem egy szép és csodálatos megmozdulása volt itt. Nem egy Faubert, Drenthe, Gravesen szint, de kb. a legtöbb "értelmiségi" így ír róla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 20:25

úgy látszik nem érted a mondandóm
pereznek nem lenne érdeke eladni özilt úgy, hogy ancelotti még számol vele, viszont ha ancelottinak nem kell, akkor nem tud mit tenni, már perez sem a régi, hogy megmondja mi legyen a kezdő csapat
Pont azért került a padra és pont azért nem cserélték be.
egy az, hogy az ilyenkor a játékos általában a padon sem szokott ülni, a másik meg az, hogy ennek nem csak egy meccsen kellett volna megtörténnie

meg különben is, azon nem is gondolkoztál még, hogy özil akar elmenni? mert akkor mindenféle elméleted megbukik
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 20:20

___Samy___ írta:majd pont az a perez fogja "megfúrni" özilt, akinek az egyik kedvence lett
meg egyébként is ha már rég megegyezett volna az arsenallal, akkor ancelotti be sem tette volna a keretbe
Ennyiből Benzemát is elpasszolhatta volna, mivel ő is kedvenc*. Pont azért került a padra és pont azért nem cserélték be.

*Szerk: ajánlat is volt érte és elvileg az se volt rossz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 2., hétfő 20:16

Kaká és Özil teljesen felesleges volt ide. Bár gülüről nem kéne még múltidőben beszélni mer wenger a beszari fejével még a végén a nyakunkon hagyja. Ha van Isco,ha nincs Özilnek akkor sincs helye, nem egy poszt a kettő. Nálunk megszűnik a tkp pozició, meg úgy a futballban is. Ide már olyan játékosok kellenek akik tkp-k azonban védekezni is tudnak és főleg akarnak. Özil ellötyögne ott a jobboson(már amikor a pályán lenne) de ennyi. Azon a poszton ő csak a harmadik lenne. Bale 90perces player, ha meg mégse akkor ott van dimaria aki megszakad a pályán.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 20:11

majd pont az a perez fogja "megfúrni" özilt, akinek az egyik kedvence lett
meg egyébként is ha már rég megegyezett volna az arsenallal, akkor ancelotti be sem tette volna a keretbe
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:07

Mi van veled?
Nincs semmi, csak próbálom reálisan nézni. Özil szemszögét is nézd, ne csak Pérezét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 20:06

Realista24 írta:
Gondolom szívesen kamuzott egy a jelenlegi klubjából, mert kitúrták. Gondolom nem komoly büntetést került el azért, hogy titok maradjon a dolog. Nem lepődnék meg, ha a közel jövőben Özil köpködne a vezetőségre.
Milyen büntetést került el, ha így is, úgy is eladják?
Mi van veled? Szerinted nem lehet olyan szerződést írni 3 fél között, amibe ne tudnának kikötni ilyesféle szankciót? Perezből én már simán kinézem, mert ő tényleg elmegy a végletekig. Ráadásul, ha nem jön Bale, akkor Özil papírjai szépen, lassan lecsúsztak volna az iratmegsemmisítőben. Aztán értetlenül mindenki azon csodálkozott volna egész évben, hogy van egy telibe szarjuk, hogy mit csinálunk Özil a pályán...
K

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:05

madridronie írta:
Az a baj, hogy 4 órával a piac zárása előtt és így 1 db klasszikus tkp marad nekünk egész szezonra. Isco most nagyon belekezdett, de Liga, BL, Kupa + válogatott sok lesz neki. Modric talán tudja pótolni de épp most vette át ezt a Xabi Alonso stílust és poszot. Özilnek maradnia kell most már, aztán jövőre tőlem oda megy ahova akar, ha jön helyette más.
Konkrétan ez a legnagyobb bajom nekem is! B-)
Ezt miért nem érted? Özilt eladhatjuk most 50 millió euróért
Hogyne érteném; gazdaságilag mindenképp védhető transzfer, egy percig nem lepődtem meg azon, hogy a klub azonnal elfogadta; csupán érzékeltetni próbáltam, hogy ha valakiért 50 millát adna az egyik legnagyobb "skótnak" egyben az egyik legnagyobb szaktekintélynek tartott manager; akkor az azért már nem véletlen ....... :roll:
Senki se kérdőjelezi meg Özil képességeit, Wenger azért ad érte ennyit mert ha nem ad, a hulláját kifeszítik az Emirates-re...Robben,Sneijder mind húzó emberek lettek aktuális csapatuknál eligazolásuk után, ettől függetlenül itt nem lettek volna jobbak ha maradnak...van ,hogy egy csapat és játékos nem illik össze akármekkora spíler is, vagy csak szüksége van egy új impulzusra.Most ha özil az arsenalba istenkirály lesz nem jelenti azt,hogy jaj mekkora idióták vagyunk,hogy eladtuk, itt ugyanúgy beleszart volna az egészbe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:03

Nem félek, nem lesz gond. Ami nem megy, azt majd megoldjuk erőből. Nem fogunk mindig szépen játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ElRamos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: ElRamos » 2013. szeptember 2., hétfő 20:02

De szívesen visszaolvasnám az Özil topicot amikor Barca elleni Spanyol kupa visszavágón (2-2) kiestünk ugyan, de emlékezetem szerint Özil kicsit sz*patta szét a Barcát :mrgreen:

Akkor mi volt? Mekkora isten volt Mesut... :mrgreen:
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00

Mi lesz a 10es mezzel? Lehet ilyenkor még variálni a számozásokat?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00

Az a baj, hogy 4 órával a piac zárása előtt és így 1 db klasszikus tkp marad nekünk egész szezonra. Isco most nagyon belekezdett, de Liga, BL, Kupa + válogatott sok lesz neki. Modric talán tudja pótolni de épp most vette át ezt a Xabi Alonso stílust és poszot. Özilnek maradnia kell most már, aztán jövőre tőlem oda megy ahova akar, ha jön helyette más.
Ezt miért nem érted? Özilt eladhatjuk most 50 millió euróért
Hogyne érteném; gazdaságilag mindenképp védhető transzfer, egy percig nem lepődtem meg azon, hogy a klub azonnal elfogadta; csupán érzékeltetni próbáltam, hogy ha valakiért 50 millát adna az egyik legnagyobb "skótnak" egyben az egyik legnagyobb szaktekintélynek tartott manager; akkor az azért már nem véletlen ....... :roll:
Szegény Sami..,
Nem kell sokat várnia, jövőre mehet a spanja után, csak épp London kék felébe! :agree:
Csak nehogy menjen a sírás, ha Isco teljesítménye visszaesik vagy ne adj isten kidől hónapokra. Hihetetlen, hogy egy Özil ki lesz rakva a csapatból és Arbeloa meg Khedira-féle labdaszálkásítók meg továbbra is szomorítanak minket. Kiborultam :|
De k.rvára adom. :Đ
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. szeptember 2., hétfő 20:03-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00

pheco írta:Csak nehogy menjen a sírás, ha Isco teljesítménye visszaesik vagy ne adj isten kidől hónapokra. Hihetetlen, hogy egy Özil ki lesz rakva a csapatból és Arbeloa meg Khedira-féle labdaszálkásítók meg továbbra is szomorítanak minket. Kiborultam :|
Szegény Sami.., pedig ő fogja betölteni Özil után keletkezett űrt, ő lesz az új assist király!!!!

:mrgreen: :mrgreen:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 2., hétfő 20:00

Kerlon írta:Gondolom szívesen kamuzott egy a jelenlegi klubjából, mert kitúrták. Gondolom nem komoly büntetést került el azért, hogy titok maradjon a dolog. Nem lepődnék meg, ha a közel jövőben Özil köpködne a vezetőségre.
Persze. Akkor miért nyilatkozik olyat, hogy megküzd majd a helyéért? Miért kell ilyen fölösleges baromságokat összehordani akkor? :)

Vissza: