Toni Kroos
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Kroos - 8
Toni Kroos informed Carlo Ancelotti of his decision yesterday.
At the club, they are devastated. @TheAthleticFC
Hát mi is baszki.
At the club, they are devastated. @TheAthleticFC
Hát mi is baszki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát… erre nehéz mit mondani. Nagyon bíztam benne, hogy folytatja.
Emésztenem kell még, de óriási karakterre vall ez a döntés a részéről. Nagyon fog hianyozni, köszönünk mindent Toni!
Emésztenem kell még, de óriási karakterre vall ez a döntés a részéről. Nagyon fog hianyozni, köszönünk mindent Toni!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Le vagyok taglózva.
Ezt most emésztenem kell.
Ezt most emésztenem kell.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez...EZ!...for me, the only option is to end my career at Real Madrid.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Toni Kroos: “I really thought about it for a long time, a very, very long time, and in the past few days, I’ve come to a conviction, which is that this season, this wonderful season, the tenth season with Real, will also be my last season with Real. And for me, the only option is to end my career at Real Madrid.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Baszki.
Ah.
Ah.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ejj de fog hiányozni. Így mondjuk már érthető miért akarunk Lukaval hosszabbítani. Mondjuk én mindig azt hittem, hogy Ők ketten együtt vonulnak vissza tőlünk. Ha eddig kérdés volt, hogy a csapat mennyire teszi oda magát a döntőben, akkor szerintem innentől egyértelmű, nyerni kell.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ne Ne Neeee!
Bassza meg én nagyon elhittem hogy hosszabit. Szavak nincsenek rá. Kurva nagy bajban leszünk nélküle a kp.-n. Pótolhatatlan az a játék intelligencia.
Áh fel sem fogom...
Danke Toni!
Bassza meg én nagyon elhittem hogy hosszabit. Szavak nincsenek rá. Kurva nagy bajban leszünk nélküle a kp.-n. Pótolhatatlan az a játék intelligencia.
Áh fel sem fogom...
Danke Toni!
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
krisz24
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Neee már.... Nem elég hogy hét eleje és munka de még ez is...
rendkívül elszomorodtam. Nagyon szépen köszönünk mindent főnök el se tudom képzelni nélküle a jövőt... Nagyon fogsz hiányozni...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mindig is gondoltam, hogy legalabb annyira intelligens lehet a magan eletben, mint a palyan.
Vahahol ereztem, hogy ő tenylegesen a csucson akasztja majd szogre, es nem morzsolja le a sajat szobrat, de most meg van nemi hianyerzetem…
Mert az idei szezont latva, nagyon nem vagyunk még készen a Kroos nelkuli jatekra.
Teljesen mas a csapat ha ő a palyan van, persze Modric nelkul!
Áh baszki…neztem volna még 1-2 évet, kosz mindent Mester!
Mi madridistak tudjuk melyik polcon helyezkedsz el ebben a sportban, mindenki mas teljesen alul ertekelt mindig is!
Aranylabda kaliber jelenleg is ez az igazsag!
Fajo ez a “bucsu”…
Vahahol ereztem, hogy ő tenylegesen a csucson akasztja majd szogre, es nem morzsolja le a sajat szobrat, de most meg van nemi hianyerzetem…
Mert az idei szezont latva, nagyon nem vagyunk még készen a Kroos nelkuli jatekra.
Teljesen mas a csapat ha ő a palyan van, persze Modric nelkul!
Áh baszki…neztem volna még 1-2 évet, kosz mindent Mester!
Mi madridistak tudjuk melyik polcon helyezkedsz el ebben a sportban, mindenki mas teljesen alul ertekelt mindig is!
Aranylabda kaliber jelenleg is ez az igazsag!
Fajo ez a “bucsu”…
Basszus, meglepő, bőven lett volna még benne 1-2 év a mostani szinten. De persze megsuvegelendo, hogy a csúcson abbahagyja, egyszerűen parádé, amit hozzott nálunk az előző 10 évben. Kisebb megingasokkal csak, minimális sérülés, nagyon magas szint végig.
Köszi mindent!!!
Köszi mindent!!!
- Pad'em
Ez most földhöz baszott.
Hihetetlen karakter. Nagyon fog hiányozni.
Hihetetlen karakter. Nagyon fog hiányozni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azért ahhoz milyen lelki erő és egészséges gondolkodás kell, hogy tudod, hogy még bőven megy a dolog, de te a topon hagyod abba.
akár bappe, akár nem, gyengültünk sajnos a jövő évre.
akár bappe, akár nem, gyengültünk sajnos a jövő évre.
thereisonly1ronaldo
Hát én erre számítottam, nem hiába üzent Isco, utaltak rá mások is, kapott arany cipőt, Toninak a Real a csúcs egy BL döntővel.
Am Besten!
Am Besten!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Neeee
Ezt nem.
Köszönünk mindent Toni

Nehéz lesz őt pótolni, nem csak játékban, karizmában, agyban…
Hát, megértem, de azért most szomorú vagyok nem kicsit.
Maestro
Ezt nem.
Köszönünk mindent Toni
Nehéz lesz őt pótolni, nem csak játékban, karizmában, agyban…
Hát, megértem, de azért most szomorú vagyok nem kicsit.
Maestro
Az beteg, épp ma dobta fel nekem az elso bl meccset talan a bayernnél cvezda ellen, bommelt cserélte.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Erre nem voltam felkészülve.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
toni.kr8s July 17th, 2014 - the day of my presentation at Real Madrid, the day that changed my life. My life as a footballer - but especially as a person. It was the start of a new chapter at the biggest club in the world. After 10 years, at the end of the season this chapter comes to an end. I will never forget that insolent successful time! I would particularly like to thank everyone that welcomed me with an open heart and trusted me. But especially I would like to thank you, dear Madridistas, for your affection and your love from the first day until the last one. At the same time this decision means that my career as an active footballer will end this summer after the Euro championship. As I have always said: Real Madrid is and will be my last club. I am happy and proud, that in my mind I found the right timing for my decision and that I could choose it by my own. My ambition was always to finish my career at the peak of my performance level. From now on there is only one leading thought: a por la 15!!! HALA MADRID Y NADA MAS!
gondolom nemgutihaz14 írta: kroosra gondolom varunk a bl dontoig
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---